Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα τα μηχανήματα της videostrong έχουν αρκετά αυξημένες θερμοκρασίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Έχω 3 διαφορετικά, τα 2 με s912 και όλα ζεσταίνονται όσο λέτε.

Κατέβασε κάνα cpu temp η μέσα από το kodi η με cpuz κλπ

Μέσα από το CPU-Z το βλέπω και μόλις το άνοιξα ελεύθερο από πλαστικά, έπεσε από τους 88 στους 72 αμέσως. Ετοιμάζομαι να του κάνω modding με ανεμιστηράκι 12V (ή και 5V) γιατί από ένα σημείο και μετά κολλάει λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας. Το έχω ξεσκέπαστο για να μην το κάψω μέχρι να κάνω το mod....

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβαλα το firmware apo xda , αλλα οταν κανω backup τα καναλια μου και τις λιστες μου δεν ανοιγει η εφαρμογη της δορυφορικης/ υπαρχει καποια λυση σε αυτο. για οσους το εβαλαν;

κανενα τιπ πως γυρναμε στο official firmware;

Επεξ/σία από JeZus
Δημοσ.

Απο οτι διαβάζω, μια χαρα ειναι για τα χρηματα που δωσατε.αν ξαναβγει σε προσφορά, ειδοποιηστε!

Καλες θεασεις,

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι διαβάζω, μια χαρα ειναι για τα χρηματα που δωσατε.αν ξαναβγει σε προσφορά, ειδοποιηστε!

Καλες θεασεις,

Σε ποια προσφορά ακριβώς αναφέρεσαι; Επίσης το "μια χαρά" από πού το έκρινες ακριβώς; Στο avclub έχεις διαβάσει σοβαρά reviews ή απλά ακούς τί είπε ένα άτομο εδώ μέσα; Αλλά αν σου πούμε τα κακά του, μετά θα πεις "Εγώ σαν ανδροειδές το θέλω κτλ". Ε τότε τα Beelink GT1, Alfawise S92 και Nvidia Shield τί τα έχουμε;

Δημοσ.

Ο τρόπος που απαντάς θεωρείς οτι ειναι σωστός;σου εχω απαντηςει οτι ΔΕΝ βλέπω χαμένα frames αλλα εσυ θεωρείς οτι δεν ειμαι ανάλογα σοβαρός με τα reviews του avclub.ok άποψη σου.@ fysikos Ναι μια χαρά ειναι για τα χρήματα του.και kodi παίζει αξιοπρεπώς ,και επίγεια ψηφιακή εχει,και στο δορυφορικό παίζει ακομα και 4κ.δικη σου επιλογή ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Στα 55ε που κοστιζε και σε αυτα που προσφερει...αν οι συσκευες που αναφερεις ειναι στην ιδια τιμη τοτε πες μου να τις κοιταξω

Μολις ειδα πως beelink gt1 δεν εχει δορυφορικο δεκτη αρα ειναι εκτος συγκρισης ενω το nvidia που αναφερεις ξεκινα απο 235ε...αληθεια τωρα; μπηκες στην διαδικασια να απαντήσεις θέτοντας ως ανταγωνιστικο προϊόν ενα που κοστίζει 5φορες παραπανω;

Δημοσ.

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία όχι να σου απαντήσω αλλά να σου βάλω λίγο μυαλό. Πάρε ο,τι θες αδερφέ μου.

Εξάλλου δορυφορικά δεν κατεχεις. Πάρε τουλαχιστον κατι να παίζεις. Εγα να σε προφυλαξω θέλω απο ενα προϊόν που η πλειοψηφία το παιρνει, στην αρχή το εκθειάζει και μετα το βάζει για πούλημα.

Δημοσ.

Ναι δεν κατεχω καθολου..στους τοπ σε δημοσιευσεις στο satleo, με dm500, με dm800 και 8000, δορυφορικα πιατα με μοτερ εγκατεστημενα απο εμενα κ.α. και δεν κατεχω, το πέτυχες ...αν ηταν να μου βαλεις απο το δικο σου μυαλο, καλυτερα που δεν θα ασχοληθείς..εγω εγραψα οτι ολα αυτα που δινει στα 55€ ειναι μια χαρα αλλα οκ,σε ευχαριστώ για την "προφυλαξη"

Δημοσ.

Το μηχανάκι το έχω εδω και λίγες μέρες.

Η αλήθεια ειναι οτι το πρώτο μου tv box με andorid.Λοιπόν το πήρα για το υπνοδωμάτιο που η τβ μου δεν εχει dvbt δέκτη οπότε μου κάνει μια χαρά.

Τα επίγεια παίζουν αψογα χωρίς σπασίματα και ίσως είναι λιγο πιο ευαίσθητος απο εναν doop (πλαισιο) που ειχα πανω.

Δορυφορικά δεν εχω βάλει ακόμα....το σχεδιάζω,δεν έχω μεγάλη εμπειριά.

Περασα την rom του xda την τελυτεία και ολα είναι άψογα.Το sbmc τρέχει τέλεια...περάστηκαν τα γνωστα repos και παίζουν ολα τέλεια (1080p) δεν εχω δει να χάνει frames.

δουλέύει τοσο καλά που ξεκούμπωσα εντελώς την μουφα vodafone tv...

Η απόκριση στο κοντρολ ειναι πολύ καλη...εχω παραγγείλει κοντρολ με air mouse/keyboard βεβαια.

To sbmc δουλεύει πολυ γρηγορότερα απο το kodi... 

Χρειάστηκε μοντα για cooling....εχει μια μικροσκοπική ψυκτρα ο cpu και ανεβάζει πολύ θερμοκρασία και μου εκανε throttling και κολλήματα.

Αλάχτηκε με μια απο ενα παλιο southbridge (τουλαχιστον χ5 φορες στο μέγεθος) με καλή θερμοαγώγημh και δεν εχει ξαναπαρουσιάσει τίποτα...ουτε κιχ μετα απο ώρες. 

και μια ερωτηση γιατί δεν κατάλαβα πολλά..πρακτικά

τι μπορεί να παίξει απο δορυφορικά..ποια κανάλια μπορούμε να δούμε,μπορεί να ξεκλειδώσει συνδρομητιικά?

Δημοσ.

Μπάμπη χωρίς παρεξήγηση φίλε, λες ότι ξεκούμπωσες την Vodafone TV. Αυτά που πιάνεις με την Vodafone TV, τα πιάνεις και με το ΚΙΙ Pro; Δηλαδή πιάνεις συνδρομητικά κανάλια, ντοκιμαντέρ, παιδικά, ειδησεογραφικά και τα λίγα αθλητικά που έχει το Vodafone TV; Επειδή λες ότι δεν γνωρίζεις από δορυφορικά, βλέπει κάποιος αυτά που γράφεις και φαίνεται λίγο περίεργο. Πάτε και παίρνετε έναν δέκτη και του αλλάζετε τα φώτα με το συμπάθειο κιόλας. Ο άλλος λέει έβαλε After Market Fan, ο άλλος πήρε καινούριο χειριστήριο, ο άλλος πήρε μεγαλύτερο τροφοδοτικό, ο άλλος άλλαξε την ψύκτρα και την θερμοαγώγιμη γιατί κόλλαγε. Και όλοι αυτοί δεν μας έχουν πει ακόμα αν έχουν ανοίξει έστω και ένα κρυπτογράφημα. Ο άλλος από πάνω δεν ήξερε τί εστί Beelink GT1 και πήγε και το έκανε αναζήτηση και θέλει αυτός ο άνθρωπος να φέρει άποψη για δορυφορικά. Παιδιά δεν υπάρχει λόγος για εκνευρισμό, ούτε θέλω να την μπω σε κανέναν, αλλά θα δει κανένας αυτά που γράφετε και θα δώσει τα λεφτά του μην λέμε ό,τι θέλουμε.

Μπάμπη στην ερώτησή σου, η απάντηση θεωρητικά είναι ότι "ναι" μπορεί να ανοίξει συνδρομητικά πακέτα εξωτερικού ή κανάλια με στατική κρυπτογράφηση, θεωρητικά πάντα, αν βρεις έστω και έναν να σου επιβεβαιώσει όλα αυτά πες το μας, γιατί ψάχνω καιρό και όλοι μούγκα.

Αυτό με τα χαμένα frames ή είναι θέμα λογισμικού που είπε και ο φίλος από πάνω ή εμφανίζεται στα μη FTA ή υπερθέρμανση; Ποιο από όλα; 

Σχετικά με το epg που λέει το παιδί από το avclub υπάρχει Source από Satdreamgr που είναι βέβαια για Enigma2 δέκτες. Όχι ότι χωρίς epg δεν κάνεις δουλειά, αλλά αν πάσει περιπτώσει, επειδή το ανέφερε ο Κωστίκος.

Αν ζορίζεται πάντως σε BISS τότε να δω σε PowerVU ή σε δυναμικά πρωτόκολλα τί θα κάνει...

post-374281-0-25695100-1492429471_thumb.png

Δημοσ.

Lolarikos εγκυκλοπαιδικα παντα, εννοειται κανει οτι οποισδηποτε δεκτης που υποστηριζει cccam. αρκετα καλα κιολας

Σε συγκριση πχ με pingulux που εχω τo προτιμω λογω ισχυροτερων υποσυστηματων (παιζει 4κ καναλια, χωρις σπασιματα κλπ).

αν θες να βλεπεις αξιοπρεπως δορυφορο επιγεια +android kodi klp/ στα 50ε ευρω ειναι vfm

με εχει βολεψει, ολα σε ενα

σιγουρα πιο ακριβοι δεκτες, που εχουν και κοινοτητα με υποστηριξη θα κανουν το κατι παραπανω. αλλα εμενα με καλυπτει πληρως το κουτακι μεχρι τωρα//αν αρχισει τα κολληματα κλπ θα φανει/...

• Like 1
Δημοσ.

Σαν δέκτης ο Pingulux της Edision μόνο στα Nat Geo 23.5E κολώνει όπoυ εκεί δεν παίζει δυστυχώς του υπότιτλους λόγω Spark λογισμικού. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία σύγκριση στην αξιοπιστία. Γενικά σαν μποξ πάντως, ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του, σχετικά με το ποιο από τα δύο είναι καλύτερο.

Έχουμε και review από avclub εν τω μεταξύ για το νεότερο μοντέλο:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/154992-VideoStrong-MECOOL-%CE%9A%CE%99%CE%99%CE%99-pro-Octa-core-dual-DVB-S2-DVB-T2-android-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82

Κάποια διορθώθηκαν πχ θερμοκρασίες, μπήκε oscam από μαμά, χειριστήριο καλύτερο. Τα bugs του και τα κολλήματάκια του εξακολουθεί να τα έχει από ό,τι βλέπω. Πάντως δεν γίνεται λόγος για χαμένα frames και από ό,τι διαβάζω έχει αποκατασταθεί η ομαλότητα της εικόνας. Αλλά σε αυτήν την κατηγορία τιμής που πάνε να παίξουν μπάλα οι κινέζοι, κολυμπάνε καρχαρίες. 

Δημοσ.

Μπάμπη χωρίς παρεξήγηση φίλε, λες ότι ξεκούμπωσες την Vodafone TV. Αυτά που πιάνεις με την Vodafone TV, τα πιάνεις και με το ΚΙΙ Pro; Δηλαδή πιάνεις συνδρομητικά κανάλια, ντοκιμαντέρ, παιδικά, ειδησεογραφικά και τα λίγα αθλητικά που έχει το Vodafone TV; Επειδή λες ότι δεν γνωρίζεις από δορυφορικά, βλέπει κάποιος αυτά που γράφεις και φαίνεται λίγο περίεργο. Πάτε και παίρνετε έναν δέκτη και του αλλάζετε τα φώτα με το συμπάθειο κιόλας. Ο άλλος λέει έβαλε After Market Fan, ο άλλος πήρε καινούριο χειριστήριο, ο άλλος πήρε μεγαλύτερο τροφοδοτικό, ο άλλος άλλαξε την ψύκτρα και την θερμοαγώγιμη γιατί κόλλαγε. Και όλοι αυτοί δεν μας έχουν πει ακόμα αν έχουν ανοίξει έστω και ένα κρυπτογράφημα. Ο άλλος από πάνω δεν ήξερε τί εστί Beelink GT1 και πήγε και το έκανε αναζήτηση και θέλει αυτός ο άνθρωπος να φέρει άποψη για δορυφορικά. Παιδιά δεν υπάρχει λόγος για εκνευρισμό, ούτε θέλω να την μπω σε κανέναν, αλλά θα δει κανένας αυτά που γράφετε και θα δώσει τα λεφτά του μην λέμε ό,τι θέλουμε.

Μπάμπη στην ερώτησή σου, η απάντηση θεωρητικά είναι ότι "ναι" μπορεί να ανοίξει συνδρομητικά πακέτα εξωτερικού ή κανάλια με στατική κρυπτογράφηση, θεωρητικά πάντα, αν βρεις έστω και έναν να σου επιβεβαιώσει όλα αυτά πες το μας, γιατί ψάχνω καιρό και όλοι μούγκα.

Αυτό με τα χαμένα frames ή είναι θέμα λογισμικού που είπε και ο φίλος από πάνω ή εμφανίζεται στα μη FTA ή υπερθέρμανση; Ποιο από όλα; 

Σχετικά με το epg που λέει το παιδί από το avclub υπάρχει Source από Satdreamgr που είναι βέβαια για Enigma2 δέκτες. Όχι ότι χωρίς epg δεν κάνεις δουλειά, αλλά αν πάσει περιπτώσει, επειδή το ανέφερε ο Κωστίκος.

Αν ζορίζεται πάντως σε BISS τότε να δω σε PowerVU ή σε δυναμικά πρωτόκολλα τί θα κάνει...

Η μόνη χρήση που ειχε στην ουσία το vodafone tv ηταν τα παιδικά....disney δηλαδή.Τα υπόλοιπα είναι γελοία,με προιόν που ανακυκλώνετε καθε μέρα.

Οπότε με καποια συγκεκριμένα repos με τεράστια γκάμα σε ταινίες και παιδικά μεταγλωτισμένα είμαι οκ

Δημοσ.

εβαλα το firmware apo xda , αλλα οταν κανω backup τα καναλια μου και τις λιστες μου δεν ανοιγει η εφαρμογη της δορυφορικης/ υπαρχει καποια λυση σε αυτο. για οσους το εβαλαν;

κανενα τιπ πως γυρναμε στο official firmware;

Λοιπόν φίλε μου κατέβασε από δω  http://uploaded.net/file/m6fybubq την stock rom και πέρασέ την μέσω pc με το burning tool. Πολύ καλή και αξιόπιστη rom και ιδανική σε παλιές τηλεοράσεις που έχουν πρόβλημα με τα νέα box και τις green screen αφού το rgb εργαλείο που έχει δουλεύει άψογα, κάτι που δεν βρήκα σε ακριβότερα μοντέλα καθότι έχω philips TV. Αν εξαιρέσεις την θερμοκρασία που την έφερα σε χαμηλά επίπεδα (από 84-90 βαθμούς στους 43 με USB ανεμιστηράκι modding) το μηχάνημα το έψαχνα καιρό για αυτά που κάνει (περισσότερα σε pm αν θες)...

Δημοσ.

Εγώ έχω δεί να είναι εκτός sync ο ήχοσ στα κανάλια digea κανά 2 φορες, βέβαια σπάνια βλέπω οπότε δεν μου έτυχε πολλές φορές μέχρι στιγμής.

Με βολεύει πολύ σαν μηχάνημα γιατί η τηλεόραση μου δεν έχει mpeg4 και δεν θέλω να την δώσω γιατί έχει καλή εικόνα και επίσης είχα δώσει κοντά στο χιλιάρικο. Ωστόσο εκείνο που με προβληματίζει είναι που δεν κρατάει την ρύθμιση "just scan" η τηλεόραη μου και πρέπει συνέχεια να διορθώνω από 16:9 σε just scan (αυτό συμβάινει όταν βλέπω ταινίες δεν θυμάμαι αν συμβαίνει και στα digea). Ξέρει κανείς πως να διορθώσω αυτό το θέμα; Η τηλεόραση μου είναι αυτή  http://www.e-shop.gr/samsung-le40a656a1f-lcd-tv-40--p-PER.156528

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...