vasilis1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/rom-custom-firmware-kii-pro-dvb-s2-t2-t3474736 Δεν εχω περάσει το τελευταίο αλλα το προτελευταία.τελειο δεν ειναι αλλα παρα πολυ καλο 1
drdedus Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Χτυπάνε τα antivirus με του xda, ειδικά με τις τελευταίες μετα την 2.4 (αν δεν κάνω λάθος). Το φοράω καλό είναι.
JeZus Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αν περασω το firmware απο xda. Μπορω να κανω restore τις λιστες με τα καναλια και γενικά ολες τις ρυθμίσεις στο dtv;
drdedus Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δεν γνωρίζω μακάρι να μπορούσα να σου πω. Υπάρχει πάντως στο xda αλλά και στο cnx ένας channel editor. Ισως μέσω αυτού να σιγουρευτεις. Η ρώτα απλά σε ένα από τα 2.
JeZus Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δεν γνωρίζω μακάρι να μπορούσα να σου πω. Υπάρχει πάντως στο xda αλλά και στο cnx ένας channel editor. Ισως μέσω αυτού να σιγουρευτεις. Η ρώτα απλά σε ένα από τα 2. εννοειται το κανω restore απευθειας μεσω ftp απο το πσ με τον editor, απλα μηπως αλλαζει η εκδοση firmware και δεν υποστηριζει το restore// λογικα θα δουλεψει ομως
gfdimopo Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τα frames τα χανει και στην επιγεια τηλεοραση; εγω δεν εχω παρατηρησει κατι και μπορω να ποσταρω ενα video να το δειτε πως παιζει! Δορυφορικο δεν το εχω βαλει ακομα
JeZus Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τα frames τα χανει και στην επιγεια τηλεοραση; εγω δεν εχω παρατηρησει κατι και μπορω να ποσταρω ενα video να το δειτε πως παιζει! Δορυφορικο δεν το εχω βαλει ακομα δεν ξερω αν εννοουν τα παιδια οτι χανει frames σε ΜΗ ελευθερα καναλια/ στα ελευθερα δορυφορικα παντως δεν χανει σε μενα κατι
111111 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 ένας φίλος που το πήρε, μόλις το συνδέει (με τη δορυφορική κεραία πάνω) κάνει συνεχόμενα reboot, τι να φταίει; Μήπως δεν επαρκεί το τροφοδοτικό ή κάποια ρύθμιση να ενοχλεί; Το αντιμετώπισε και κανένας άλλος αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) ένας φίλος που το πήρε, μόλις το συνδέει (με τη δορυφορική κεραία πάνω) κάνει συνεχόμενα reboot, τι να φταίει; Μήπως δεν επαρκεί το τροφοδοτικό ή κάποια ρύθμιση να ενοχλεί; Το αντιμετώπισε και κανένας άλλος αυτό; Λοιπόν Βασίλη το τροφοδοτικό φταίει, με την μάπα που έχουν βάλει μέσα οι Κινέζοι. Πήρα ένα 12V/2250mA και έγινε η δουλειά. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2017 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Βραχυκύκλωμα υπάρχει για να επανεκκινεί Όχι δεν είναι βραχυκύκλωμα. Για το δικό μου μίλησε ο φίλος. Με την αλλαγή του φορτιστή όλα καλά. Τελικά χρειάζονται πάνω από 2Α για να σηκώνει Android, LNB κ.λπ....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Από θερμοκρασίες έχει παρατηρήσει κάποιος πως πάει; Στους 80-90C το δικό μου και όταν παίζει δορυφορικά χτυπάει 94άρια.
JeZus Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Από θερμοκρασίες έχει παρατηρήσει κάποιος πως πάει; Στους 80-90C το δικό μου και όταν παίζει δορυφορικά χτυπάει 94άρια. πως βλεπεις την θερμοκρασια;
drdedus Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Όλα τα μηχανήματα της videostrong έχουν αρκετά αυξημένες θερμοκρασίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Έχω 3 διαφορετικά, τα 2 με s912 και όλα ζεσταίνονται όσο λέτε. πως βλεπεις την θερμοκρασια;Κατέβασε κάνα cpu temp η μέσα από το kodi η με cpuz κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις