kanari Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εβαλα ενα με 2α κ ειν οκ. Καταφερα κ σεταρα μ μοτερ αλλα χειροκίνητα κινουσα τ πιατο κ εσωζα του δορυφόρους. Κ ειν οκ τωρα. Εικονα πολυ καλη κ ανοιγει κ τα 4κ καναλια. Κ παίζουν κ τα ελληνικα στις 3μοιρες. Κρυφό μενού.. Πας μενου κ πατας 111111 Φίλε μου έχεις να μου προτείνεις κάποιο τροφοδοτικό να αγοράσω επειδή δεν ξέρω απ αυτά και φοβάμαι μην το βάλω κανένα και κάνω ζημιά .... Ευχαριστώ πολύ !!
gfdimopo Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 ΠΑιδιά το Kodi το τρέχει αρκετά γρήγορα σε σχέση με μία αλλη A95X που είχα αγοράσει
Lolarikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Φίλε μου έχεις να μου προτείνεις κάποιο τροφοδοτικό να αγοράσω επειδή δεν ξέρω απ αυτά και φοβάμαι μην το βάλω κανένα και κάνω ζημιά .... Ευχαριστώ πολύ !! Ίδια βολτ παραπανω αμπέρ. Δεν είναι πυρηνική φυσική τραβά σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σου δώσουμε. Το θέμα είναι γτ κανεις δεν μιλάει για τα χαμένα frames. Θα δει καποιος το νήμα και θα παει να τον πάρει τον δεκτη δεν παίζουμε με αυτά. Επίσης θα ήθελα να μάθω ποια είναι τα κόλπα στα οποία αναφέρεστε, γτ πιστευω οτι όλα τα κόλπα δεν τα κανει και μπορούμε να τα πιάσουμε και ενα ένα αν θέλετε.
notist Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ίδια βολτ παραπανω αμπέρ. Δεν είναι πυρηνική φυσική τραβά σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σου δώσουμε. Το θέμα είναι γτ κανεις δεν μιλάει για τα χαμένα frames. Θα δει καποιος το νήμα και θα παει να τον πάρει τον δεκτη δεν παίζουμε με αυτά. Επίσης θα ήθελα να μάθω ποια είναι τα κόλπα στα οποία αναφέρεστε, γτ πιστευω οτι όλα τα κόλπα δεν τα κανει και μπορούμε να τα πιάσουμε και ενα ένα αν θέλετε. Εγώ πήρα αφορμή από το φίλο jesus που έγραψε ότι κάνει τα άλλα κόλπα.Πάει το μυαλό μου τι που και πως,από την ενασχόληση μου τόσα πολλά χρόνια με τα δορυφορικά κάρτες-modules-keys-Cccam-mgcamd και πάει λέγοντας,αλλά νομίζω ότι δημόσια και αναλυτικά δεν μπορούμε να τα πιάσουμε ένα ένα. Πάντως αν αυτά τα κινεζόκουτα μου ακυρώσουν και τον dm8000 που τον είχα χρυσοπληρώσει ε τι να πω..χαχαχα
Lolarikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Γτ να μην τα πιάσουμε ενα ενα δεν υπάρχει κάτι παρανομο μην τρελαθουμε. ΕΡΤ 3.1Ε, Nat Geo 23.5E,PowerVu in general καθώς και 4:2:2 chroma sampling feed (BISS). Tandberg 39E (Arena). Αλλά και παλι με κολλήματα ακόμα και φως να εχεις σε αυτά δεν έχει κανένα νοημα. Δεν έχει auto update powervu δεν έχει camd35 δεν έχει webif δεν έχει την ευελιξία των enigma γενικότερα. Καλά και γω τον enigma μου 130€ τον είχα πάρει αλλά δεν νιώθω οτι τον έχω χρυσοπληρωσει γτ έχω πεντε χρόνια εγγύηση τουτέστιν 5 χρόνια απροβληματιστης λειτουργιας
JeZus Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Cccam εχει παντως και τα biss ελληνικα τα παιζει απροβληματιστα// τωρα στα επιγειαμου κανει κατι σπασιματακια αλλα ειναι λογω κεραιας// στα δορυφορικα δεν μου κανει σπασιματα,ουτε καν στα 4κ καναλια. σιγουρα υπαρχουν καλυτερα μηχανηματα, αλλα αυτο πιστευω με καλυπτει εμενα πληρως για το 50ικο που εδωσα
Lolarikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δηλαδή χάνει frames μόνο το επίγειο; Γτ από ό,τι διάβασα στο avclub, ο Ιαπετός και οι υπόλοιποι έλεγαν ότι κολλάει και στα δορυφορικά. Επιβεβαιώνει κανείς ότι κολλάει μόνο στα επίγεια;
notist Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγώ όταν λέω τον έχω χρυσοπληρώσει το εννοώ φίλε μου.Από satsonix 1000€ και 5€ τα μεταφορικά για Αθήνα.Ούτε το τάλιρο δεν μου έκανε δώρο και μου είπε άμα θες χαχα.Προ κρίσης βέβαια σήμερα 2-3 μισθοί.Δεν μπορώ να πω είδα πολύ πράμα τις καλές εποχές,αλλά τώρα έχει αραχνιάσει. Στο θέμα μας τώρα για το tv box κατάλαβα για τα άλλα κόλπα πακέτα εξωτερικού πολωνοί ισπανοί κτλ. 1
Lolarikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλά το απλό cs το ανοίγει δεν υπάρχει θέμα λογικά, εξάλλου newcamd υποστηρίζει. Το θέμα είναι τα πιο ιδιότροπα σήματα. Ακόμα και τα ιδιότροπα να μην ανοίγει πάλι είναι καλό Vfm σαν Combo (επίγειο+δορυφορικό+ανδροειδές), αλλά το θέμα είναι ότι κολλάει. Ας ελπίσουμε όταν πέσει η τιμή του kiii pro να είναι καλύτερος. Καλά ένα χιλιάρικο σε τί δέκτη έδωσες ακριβώς έχω περιέργεια.
vasilis1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Σε εμενα στα επίγεια,με το προτελευταία φιρμγουερ του ρώσου και επειδη δεν θελω να ξαναστηνω Κόντι κλπ,δεν κανει το παραμικρό σπάσιμο και ειναι μόνιμα αναμένο.επισης στην δορυφορική που το εχω 28.2 μονο για τα ελεύθερα μια χαρά παίζει.γενικα δεν εχω κανενα παράπονο
Lolarikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μήπως δεν είναι αρκετά ευαίσθητο το μάτι σου; Γιατί ότι χάνει Frames είναι χιλιοειπωμένο από άτομα που είναι στον χώρο και αγοράζουν και κάνουν reviews για δέκτες με το τσουβάλι:
notist Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ο δέκτης το έγραψα εν συντομία ποιο πάνω.Dreambox 8000hd. vasilis1 άγγλο έχεις βάλει?Κατεβάζεις πολλά κανάλια?Σε ποια περιοχή είσαι?Και εγώ τον έχω όταν έβλεπα sky uk αλλά δύσκολος δορυφόρος πολύ Αθήνα με 1,20 πιάτο και δεν μπορούσα να δω ούτε τα μισά του.
JeZus Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μήπως δεν είναι αρκετά ευαίσθητο το μάτι σου; Γιατί ότι χάνει Frames είναι χιλιοειπωμένο από άτομα που είναι στον χώρο και αγοράζουν και κάνουν reviews για δέκτες με το τσουβάλι: οταν λες χανει frames εννοεις και στα ελευθερα δορυφορικα καναλια;! κατι τετοιο σε μενα δεν ισχυει σιγουρα// τωρα για τα υπολοιπα το συζηταμε
vasilis1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μήπως δεν είναι αρκετά ευαίσθητο το μάτι σου; Γιατί ότι χάνει Frames είναι χιλιοειπωμένο από άτομα που είναι στον χώρο και αγοράζουν και κάνουν reviews για δέκτες με το τσουβάλι:Μια χαρά βλέπουν τα ματια μου,δεν θα το έγραφα ετσι για να το πω,εχω χρονια που αςχολουμαι με το σπορ μπορω να πω οτι δεν εχω παρατηρήσει τιποτα και δεν θα έπαιρνα κανεναν στον λαιμό μου αν δεν ίσχυε. Επαναλαμβάνω οτι δεν εχω την εργοστασιακή ρομ,παίζει να εχει ρόλο κι αυτο. Ο δέκτης το έγραψα εν συντομία ποιο πάνω.Dreambox 8000hd. vasilis1 άγγλο έχεις βάλει?Κατεβάζεις πολλά κανάλια?Σε ποια περιοχή είσαι?Και εγώ τον έχω όταν έβλεπα sky uk αλλά δύσκολος δορυφόρος πολύ Αθήνα με 1,20 πιάτο και δεν μπορούσα να δω ούτε τα μισά του. Πρεβεζα,με 1.25 και αρκετό καιρό αρρυθμιστο βγαζω 550+ υπηρεςιες.πιστευω οτι οταν θα το ξανά ρυθμίσω θα κερδίσω αρκετά ακομα
JeZus Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 VASILIS1 το firmware απο που το κατεβασες; δωσε λιγο ινφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις