Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ αυτό αλλα το ζητούμενο ειναι πόσο ήρθε σε άλλους για να έχουμε μια εικόνα πως περίπου κοστολογούνται τα μηχανήματα αυτου του είδους απο τα ΕΛΤΑ.

Πληρωσε κάποιος παραπάνω.

Σε εμάς ήρθαν πριν κάνα 2 μηνες box κλπ με το σχετικό αυτοκόλλητο ότι τα τσεκάραν αλλά χωρίς να ζητάνε τα 3€

Πιστεύω τα 3€ τα χρέωσαν λόγο αποθήκευσης ή τα ΕΛΤΑ.

Δεν υπάρχει κόστος ελέγχου και δεν υπάρχει τελωνείο κάτω από 150€ αν θυμάμαι καλά.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, τότε καλά το είπα  :-D

Τα 3€ τα χρέωσαν τα ΕΛΤΑ και όχι το τελωνείο.

Προφανώς αυτά που τυχαία φύγαν γρήγορα ήταν στην συμβατική υποχρέωση των ΕΛΤΑ να τα παραδώσουν χωρίς επιπλέον κόστος ενώ κάποια που τα καθυστέρησε ο έλεγχος του τελωνείου δεν έχασαν την ευκαιρία να χρεώσουν το 3ευρώ.

ΤΕΣΠΑ. Τέλος καλό, όλα καλά.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ.Τι λέει ρε παιδιά το μηχάνημα με το δορυφορικό δέκτη?Σαν tv box?Πείτε τις εντυπώσεις σας.

Δημοσ.

Βάλε ένα ίδιας τάσης αλλά με 2Α ή και 3 να είσαι σίγουρος. Τα κινεζομάγαζα έχουν φτηνά. Το πρόβλημα, το οποίο είναι κοινό και σε πολλούς άλλους δέκτες, δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου, είναι ότι δεν επαρκεί η ένταση του ρεύματος να κινήσει το μοτέρ μια και αυτό τροφοδοτείται από τον δέκτη, όταν πάνω στο δέκτη συνδέονται και άλλες συσκευές στις θύρες όπως σκληρός δίσκος ή στικάκι usb. Σε κανονικές συνθήκες δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πώς επιχειρείς να κινήσεις το πιάτο σου, με ποια επιλογή; Τώρα το έστησες το μοτέρ ή το δούλευες με άλλο δέκτη πιο μπροστά;  

καμιά καλή πρόταση τροφοδοτικού?

Ευχαριστώ!!!

.....καμιά πρόταση ;

Δημοσ.

Σαν δορυφορικό δεν το έχω δουλέψει ακόμα! 

Στο kodi τα πάει μια χαρά. Τα επίγεια παίζουν επίσης καλά.

Πολύ καλό μηχανακι. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και υλικό.

Αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο ρωτήστε και θα σας απάντησω πιο σύντομα

Δημοσ.

δορυφορικο πολυ καλο,το εχω σαν κυριο συστημα// σε κινητο πιατο// παιζει 4κ καναλια// τρτ 4κ δειχνει champions league ελευθερα πχ.

και κανει και τα υπολοιπα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...