γροσερισοπ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέσα στη βδομάδα θα κάνω format το iMac επιτέλους να φύγει η σαβούρα.. Έχω 2 απορίες1) Όποις έχει κάνει split το fusion drive σε SSD+HDD μπορεί να μου πει ταχύτητες του SSD μόνο του; (Αν μπορεί και όλας να μου πει χρονολογία θα ήταν τέλεια.)2) Κανένα έγκυρο guide για το πως θα κάνω format και split του SSD + HHD; πρώτα κάνω το split και μετά formάρω;
dkotanid Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα το είχα δοκιμάσει πιο παλιά έτσι για να δώ. Πρέπει πρώτα να κάνεις φορμάτ και μετά split. Οδηγός εδώ. Δεν πιστεύω να έχει νόημα η κίνησή σου, εκτός αν θες να δοκιμάσεις, αλλά για μόνιμα δεν συμφέρει!
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Γιατί δεν συμφέρει; ότι του καπνίσει κάνει o Fusion + πιστεύω αν τον σπάσω θα ανέβει και σε ταχύτητα ο SSD + και θα επιλέγω εγώ τι θα διαβάζει από SSD και τι είναι για storage..
dkotanid Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Γιατί δεν συμφέρει; ότι του καπνίσει κάνει o Fusion + πιστεύω αν τον σπάσω θα ανέβει και σε ταχύτητα ο SSD + και θα επιλέγω εγώ τι θα διαβάζει από SSD και τι είναι για storage.. Μπορείς να δοκιμάσεις και όπως θα σε βολέψει!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δες τον οδηγό εδω https://www.google.gr/amp/www.macworld.com/article/2015664/storage-flash/how-to-split-up-a-fusion-drive.amp.html?client=safari
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα