villasg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα .Στον υπολογιστη μου εχω windows 10x64 .Αλλα τωρα θα αλλαξω μητρικη και cpu .Απο LGA1366 (Asus P6T SE/ i7 920) θα παω σε LGA 1151 ( Gigabyte H110M-S2H / i3 6100 ) .Δισκο εχω εναν ssd με windows 10x64H ερωτηση αφορα το τι θα κανω για την πιο ομαλη μεταβαση σχετικα με τους drivers/λειτουργικο.Σχετικα με την επαν-ενεργοποιηση των windows ξερω πως πρεπει να γινει ( θελει το αρκικο αγορασμενο κλειδι των windows 8 ) .Ποιος ειναι ο πιο καλος τροπος ?Εγω ελεγα να βαλω το δισκο και να ξεκινησω σε safe mode με δικτυο για να βρει/βαλει τους οδηγους .....Ή θελει καποιον αλλο τροπο ?
Pstathece Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Σκοπεύεις να κάνεις φορμάτ λογικά,σωστά? Αν ναι δεν χρειάζεται ούτε safe mode ούτε καν κλειδί από w8.
PunishedSnake Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Λόγω αλλαγής chipset,θα χρειαστεί 99% φορμάτ. Βέβαια δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις... Επειδή λογικά τα windows θα βγάλουν σφάλμα κατά το boot, βάλε το cd ή το usb εγκατάστασης των windows και προσπάθησε να κάνεις repair. Η αλλαγή γίνεται λόγω βλάβης;Γιατί μοιάζει πιο πολύ για downgrade, η όλη δουλειά.
tanasen01 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Πήγα να κάνω και γω το ίδιο όταν άλλαξα mobo+cpu και δεν γινόταν στα windows 7. Πάρε backup οπωσδήποτε σε εξωτερικό σκληρό. Υπόψιν θα χρειαστείς και RAM DDR4! Όσο αφορά την αναβάθμισή σου να ξέρεις ότι η μητρική σου θα υποστηρίζει και τους Kaby Lake για μελλοντική αναβάθμιση με ένα bios update.
fallen4ngel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα . Στον υπολογιστη μου εχω windows 10x64 . Αλλα τωρα θα αλλαξω μητρικη και cpu . Απο LGA1366 (Asus P6T SE/ i7 920) θα παω σε LGA 1151 ( Gigabyte H110M-S2H / i3 6100 ) . Δισκο εχω εναν ssd με windows 10x64 H ερωτηση αφορα το τι θα κανω για την πιο ομαλη μεταβαση σχετικα με τους drivers/λειτουργικο. Σχετικα με την επαν-ενεργοποιηση των windows ξερω πως πρεπει να γινει ( θελει το αρκικο αγορασμενο κλειδι των windows 8 ) . Ποιος ειναι ο πιο καλος τροπος ? Εγω ελεγα να βαλω το δισκο και να ξεκινησω σε safe mode με δικτυο για να βρει/βαλει τους οδηγους ..... Ή θελει καποιον αλλο τροπο ? Βγάλε ότι software/οδηγούς κτλπ έχεις βάλει και 99.9% θα δουλέψει. Έχω σύστημα που έχουν περάσει 990FX, X58, Z87, X79, Χ99 και τώρα παίζει με ενα A55 FM1. Για την ενεργοποίηση των 10 δεν γνωρίζω μιας και είμαι με 7αρια
IT chef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Για sysprep δεν έχει ακούσει κανένας,ποτέ; https://blogs.technet.microsoft.com/danstolts/2014/05/how-to-sysprep-sysprep-is-a-great-and-powerful-tool-and-easy-too-if-you-know-how-step-by-step/
villasg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Όχι Τελικά ήταν ευκαιρία για φορμάτ Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα