Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .
Στον υπολογιστη μου εχω windows 10x64 .
Αλλα τωρα θα αλλαξω μητρικη και cpu .
Απο LGA1366 (Asus P6T SE/ i7 920) θα παω σε LGA 1151 ( Gigabyte H110M-S2H / i3 6100 ) .
Δισκο εχω εναν ssd με windows 10x64
H ερωτηση αφορα το τι θα κανω για την πιο ομαλη μεταβαση σχετικα με τους drivers/λειτουργικο.
Σχετικα με την επαν-ενεργοποιηση των windows  ξερω πως πρεπει να γινει ( θελει το αρκικο αγορασμενο κλειδι των windows 8 ) .
Ποιος ειναι ο πιο καλος τροπος ?
Εγω ελεγα να βαλω το δισκο και να ξεκινησω σε safe mode με δικτυο για να βρει/βαλει τους οδηγους .....
Ή θελει καποιον αλλο τροπο ?

Δημοσ.

Λόγω αλλαγής chipset,θα χρειαστεί 99% φορμάτ. Βέβαια δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις...

Επειδή λογικά τα windows θα βγάλουν σφάλμα κατά το boot, βάλε το cd ή το usb εγκατάστασης των windows και προσπάθησε να κάνεις repair.

Η αλλαγή γίνεται λόγω βλάβης;Γιατί μοιάζει πιο πολύ για downgrade, η όλη δουλειά.

Δημοσ.

Πήγα να κάνω και γω το ίδιο όταν άλλαξα mobo+cpu και δεν γινόταν στα windows 7. Πάρε backup οπωσδήποτε σε εξωτερικό σκληρό.

Υπόψιν θα χρειαστείς και RAM DDR4! 

Όσο αφορά την αναβάθμισή σου να ξέρεις ότι η μητρική σου θα υποστηρίζει και τους Kaby Lake για μελλοντική αναβάθμιση με ένα bios update.

Δημοσ.

Καλησπερα .

Στον υπολογιστη μου εχω windows 10x64 .

Αλλα τωρα θα αλλαξω μητρικη και cpu .

Απο LGA1366 (Asus P6T SE/ i7 920) θα παω σε LGA 1151 ( Gigabyte H110M-S2H / i3 6100 ) .

Δισκο εχω εναν ssd με windows 10x64

H ερωτηση αφορα το τι θα κανω για την πιο ομαλη μεταβαση σχετικα με τους drivers/λειτουργικο.

Σχετικα με την επαν-ενεργοποιηση των windows ξερω πως πρεπει να γινει ( θελει το αρκικο αγορασμενο κλειδι των windows 8 ) .

Ποιος ειναι ο πιο καλος τροπος ?

Εγω ελεγα να βαλω το δισκο και να ξεκινησω σε safe mode με δικτυο για να βρει/βαλει τους οδηγους .....

Ή θελει καποιον αλλο τροπο ?

Βγάλε ότι software/οδηγούς κτλπ έχεις βάλει και 99.9% θα δουλέψει.

Έχω σύστημα που έχουν περάσει 990FX, X58, Z87, X79, Χ99 και τώρα παίζει με ενα A55 FM1.

Για την ενεργοποίηση των 10 δεν γνωρίζω μιας και είμαι με 7αρια ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...