Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Απο χθες το βραδυ ηταν κατω και σημερα που πηγα να συνδεθω δεν θυμομουν τον κωδικο μου.Ζητησα να μου στειλουν νεο κωδικο στο email μου μου ηρθε αλλα επρεπε πρωτα να κανω κλικ σε ενα δεσμο.Μετα ομως απο το κλικ με πηγαινε σε μη εμφανισιμη σελιδα...Δοκιμασα και αντιγαρφη το url στον ΙΕ αλλα παλι τιποτα...Ειχε αλλος ιδιο προβλημα??? :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Μόλις μπήκα μια χαρά. Με forthnet αν παίζει ρόλο αυτό. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Μόλις μπήκα μια χαρά.Με forthnet αν παίζει ρόλο αυτό. :roll: Δεν σου ζητησε ονομα και κωδικο επιβεβαιωσης παλι???? :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Οχι . Μπήκα έκανα login και μετά βγήκα και ξαναμπήκα χωρίς να μου ζητήσει. Με γνώρισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Οχι .Μπήκα έκανα login και μετά βγήκα και ξαναμπήκα χωρίς να μου ζητήσει. Με γνώρισε Εκει ειναι το προβλημα μαου...Εχω ξεχασει τον κωδικο μου και ενω με θυμοταν τωρα με...ξεχασε!!!Και η διαδικασια επανακτισης δεν δουλευει σωστα. :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Ψάξε λιγάκι τα e-mail σου τότε που γράφτηκες αν θυμάσε σου είχαν στείλει τα στοιχεία που έδωσες για να γραφτείς και φυσικά τον κωδικό σου. Εκτός και τα σβήνεις οπότε Πάλι από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Εκτός και τα σβήνεις οπότε . Ετσι...Δυστυχως!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 ela re insomniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bmetzelos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στην επανάκτηση του password, αλλά και στη διαδικασία του registration. Κάτι πρέπει να παίζει με την αποστολή των e-mail γιατί ενώ έχω δοκιμάσει δεκάδες φορές να εγγραφώ, δεν έχω λάβει ΠΟΤΕ e-mail ενεργοποιήσης. Τελικά βαρέθηκα και δεν ξαναπροσπάθησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Τελικα καποια στιγμη τα καταφερα και επανεργοποιησα τον παλιο μου λογαριασμο....Και φυσικα αποθυκευσα το email που μου εστειλαν!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Το πρόβλημα πιθανόν ήταν διότι άλλαξαν τη σελίδα. Οπότε κάτι εκεί μπορεί να πήγε στραβά. Γιάννη χρόνια πολλά και καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Πραμενει σε μενα τουλαχιστον το προβλημα οτι καθε φορα που θελω να συνδεθω, αν και εχω επιλεξει αυτοματη συνδεση, να χρειαζεται να ξαναδωσω ονομα και κωδικο... :oops: :oops: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Γιάννη μήπως έχεις Internet Security 2003+; Γιατί ίσως χρειαστεί να δώσεις παραπάνω δικαιώματα για το domain του site, ώστε να αποθηκεύεται ο κωδικός στο PC σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Το Zone alarm εχω αλλα ακομα και αν το κλεισω το προβλημα παραμενει για την αυτοματη συνδεση μονο σε αυτο το site. :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Ψάξε στα Cookies για το adslgr.com, σβήστο και ξανακάνε τη διαδικασία μήπως και δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.