Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας,σας ανεβαζω μια φωτο που την εχω βρει στα comment στη σελιδα στο facebook της samsung!καποιος την ανεβασε και ισχυριζεται οτι την εχει βγαλει απο s7 edge!γινεται κινητο να βγαλει τετοια φωτο;εχω ακουσει για manual ρυθμισεις με προγραμματα οπως το hydra αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε και δεν γνωριζω!οποιος ξερει κατι ας πει!

Δημοσ.

Παιδια γεια σας,σας ανεβαζω μια φωτο που την εχω βρει στα comment στη σελιδα στο facebook της samsung!καποιος την ανεβασε και ισχυριζεται οτι την εχει βγαλει απο s7 edge!γινεται κινητο να βγαλει τετοια φωτο;εχω ακουσει για manual ρυθμισεις με προγραμματα οπως το hydra αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε και δεν γνωριζω!οποιος ξερει κατι ας πει!

Η φωτό δεν υπάρχει κάπου... 

Δημοσ.

μόνο και μόνο που ειναι ανεβασμένη σε ΦΒ,υπάρχει απώλεια ποιότητας.

παρ ολα αυτα,υπάρχει περίπτωση να εχει βγει τρομερή φωτογραφιά αν ο άνθρωπος ξέρει να ρυθμίζει την κάμερα,εχω δει εκπληκτικές φωτο απο τέτοια τηλέφωνα.

Για να ανεβάσεις την φωτογραφία,θα πας στο "περισσότερες επιλογές απαντησης)και θα επιλέξεις να ανεβάσεις αρχείο.

αφού ανέβει πατάς προσθήκη στο μήνυμα

Δημοσ.

στα samsung s7 αν βάλεις το κλείστρο σε σκοτάδι στα 10 δευτερόλεπτα και το βάλεις πάνω σε τρίποδα η το στηρίξεις οπουδήποτε καλά και αυτό που βγάζεις δεν περιέχει καθόλου κίνηση μέσα (π.χ. ανθρώπους να περνάνε από μπροστά κλπ) ναι μπορεί το κινητό να βγάλει απίθανες φωτογραφίες, το έχω δοκιμάσει νύχτα, δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Δημοσ.

Μην λέτε βλακείες ! Ότι ανεβαίνει στο φβ είναι στην αρχική του ποιότητα.

Δηλαδή αν ανεβάσω μια φωτό στα 6000χ4000 πίξελ 300 dpi το φβ θα την ανεβάσει σε αυτήν την ποιότητα ;;; εσυ μην λες βλακείες το φβ συμπιέζει τις φωτογραφίες χαλάει την αρχική ανάλυση και δημιουργεί γενικά προβλήματα όταν η φωτογραφίες έχουν σκοτεινούς τόνους και δημιουργεί banding . Ρωτά και κανα φωτογράφο...
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...