Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι σ ένα τρομερο διλλημα, ρωτησα πολλους από τον ευρυτερο κυκλο μου, απαντηση που ν ξεθολωσει καπως τα πραγματα δν πηρα..

το ερωτημα είναι το εξης:

παρατας μια δουλεια π σ προσφερει πολλα λεφτα αλλα υπαρχει ελλειψη σεβασμου

ή κανεις το κοροιδο και παραμενεις;

ο εαυτος μου πως θα βγει κερδισμένος;;

*θα παρακαλουσα τον διαχειριστη μετα από τις απαντησεις να κατεβει το θεμα, ευχαριστω

Δημοσ.

Το όριο που θέτει ο καθένας για την καταπάτηση του σεβασμού, είναι προσωπική αποφαση. Ο καλός μισθός, η ανεργία κλπ είναι αντικειμενικές συνθήκες. Τα ζυγίζεις και πράττεις αναλογως....

Δημοσ.

αναλογα και τις αναγκες σου

αν δεν εχεις παιδια, νοικια κτλ φεύγεις πιο εύκολα.

απο εσενα εξαρτάται κατα ποσο σε προσβάλει η ολη φάση και κατα πόσο σε στρεσσαρει αυτη η κατάσταση.

για τι επαγγελμα μιλαμε?

εχεις κατσει να μιλησεις σε αυτον που σε προσβάλει?

Δημοσ.

alx30 δικο μ σπιτι δν εχω από κει ξεκινανε όλα...αλλα παραλληλα ότι μ ενοχλεί δν μπορω ν μν το λεω..

νομιζω ότι δν θ καταφερεις κανεις ν μ σπασει τον τσαμπουκα..εχω περασει ακομα χειροτερα.. θ παω κ θ τους βγω από πανω..θ τους δειξω ποσα κιλα αρχ@@@ εχω..

όλα αυτά τ λεω αφου εχω κατεβασει μισο μπουκαλι ουίσκι..παραλληλα όμως πιστευω ότι μαζι με σας τους διαδικτυακούς μου φιλους θα με βοηθησει να παρω την σωστη αποφαση_το ουίσκι_..πιστευω ότι θ παω εκει κ θ τα κανω μπουρδελο ευγενικα...κ αν φανουνε τα κιλα των αρχ@@@ θα σημαινει ότι εχω νικησει πρωτη φορα στην μικρη μιζερη ζωουλα μου...

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατεβαζεις ενα μπουκάλι ουίσκι και ζητας συμβουλές online για τη δουλεια σου. Δεν θα σε ήθελα για υπάλληλο μου... :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...