prixtis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Χθες μου ενεργοποιήθηκε από Cosmote VDSL 50Mbit. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν κατεβάζω η ταχύτητα παίζει από 3-4,5Mb/s. Είναι φυσιολογικό? Ακόμα και από τον ftp server της Otenet δεν είναι σταθερό το download. Οι τιμές στο DSL info είναι καλές? Χρειάζεται να ζητήσω να αλλάξω κάτι? Με ενημέρωσαν πως αύριο Δευτέρα, θα ενεργοποιήσουν και το broadband telephony.
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 παρε τηλ και πες τους να σε βαλουν σε fast path ειδικα αν παιζεις παιχνιδια κερδιζεις 10ms ετσι. κανε και ενα speedtest και πες μας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ενσύρματα με το router ή μέσω WiFi?
prixtis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 παρε τηλ και πες τους να σε βαλουν σε fast path ειδικα αν παιζεις παιχνιδια κερδιζεις 10ms ετσι. κανε και ενα speedtest και πες μας Με fastpath δεν γίνεται λιγότερο σταθερή η γραμμη? Ενσύρματα με το router ή μέσω WiFi? Είμαι λάτρης του καλωδίου. Εχω δομημένη καλωδίωση στο σπίτι με rack.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το speedtest σου πάντως με 45Mbps (5.62MB/sec) δεν είναι άσχημο, normal...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα