Demon Lord Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα παιδιά. ψάχνω να βρω κόκκινα είτε κόκκινα\μαύρα sleeved extensions για το καινούριο build που φτιάχνω αλλά δε μπορώ να βρω εύκολα. Για αρχή τουλάχιστον χρειάζομαι για τροφοδοσία cpu\gpu, 24άπινο και sata. Υπάρχει κάποιο kit έτοιμο πέρα από το πανάκριβο της corsair; Δε με απασχολεί αν είναι από εξωτερικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! **αν είναι σε λάθος section, παρακαλώ να μετακινηθεί
Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Τα ολοκληρωμένα kit, μέσες άκρες, περνάνε το ψυχολογικό όριο των 90 ευρώ. Δές τις προεκτάσεις την Bitfenix στο eshop.
Demon Lord Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Τα ολοκληρωμένα kit, μέσες άκρες, περνάνε το ψυχολογικό όριο των 90 ευρώ. Δές τις προεκτάσεις την Bitfenix στο eshop. Στο eshop έχω κοιτάξει ήδη αλλά έχει μόνο για 8 pin. Γι αυτό ρώτησα εδώ, επειδή βλέπω αρκετά sleevαρισμένα συστήματα
Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Στο eshop έχω κοιτάξει ήδη αλλά έχει μόνο για 8 pin. Γι αυτό ρώτησα εδώ, επειδή βλέπω αρκετά sleevαρισμένα συστήματα Μισό...θέλεις sleeved καλώδιο που ξεκινάει απο το τροφοδοτικό ή απλά sleeved προεκτάσεις για τα ήδη υπάρχοντα καλώδια; Στην πρώτη περίπτωση κοιτάς για ολοκληρωμένο kit καλωδίων,της κατασκευάστριας ή συμβατά με το modular τροφοδοτικό σου.Πχ η Bitfenix έχει αυτά ,τα οποία διαφοροποιούνται ανάλογα με την κατασκευάστρια του τροφοδοτικού.Φυσικά ετοιμάζεσαι να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη,αφού το kit ουσιαστικά παρέχει/αντικαθιστά όλα τα καλώδια με τα οποία έρχεται το τροφοδοτικό σου. Η δεύτερη περίπτωση είναι εύκολη υπόθεση.Αν βάλεις στο search του eshop "Bitfenix sleeved red",θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα.
Demon Lord Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε μου, με κατατόπησες αρκετά μπορώ να πω. Εγώ πάω αρχικά στη δεύτερη κατηγορία, αρχικά θα πάρω προεκτάσεις μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα