mikemart Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλημέρα. Τον τελευταίο καιρό περνάν από τελωνείο ακόμα και φακελάκια με ανταλλακτικά των 5€. Ειδικά για Λάρισα που εξυπηρετείται από το τελωνείο Θεσσαλονίκης, δεν έχει ξεφύγει τίποτα. Κινητό ήταν φορτωμένο από 17 Φεβρουαρίου σε μεταφορικό μέσο και εμφανίστηκε στο τελωνείο Θεσσαλονίκης 24 Φεβ και από τότε είναι εκεί, 22€ είναι για DHL κλπ από ΕΛΤΑ στο τελωνείο είναι 45€. Μόνο ευρωπαϊκά warehouse από εδώ και πέρα. Εαν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.Σόρρυ κιόλας αλλά μην λέμε ότι θέλουμε, πράγματα κάτω από 20 ευρώ δεν περνάν τελωνείοΕπίσης προφανώς πέρασε τελωνείο με dhl.αν διαβάσετε λίγο στο φόρουμ, όταν επιλέγετε κουριερ για αποστολή το τελωνείο είναι σίγουρο ΠΆΝΤΑ ΑΠΛΌ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σόρρυ κιόλας αλλά μην λέμε ότι θέλουμε, πράγματα κάτω από 20 ευρώ δεν περνάν τελωνείο Επίσης προφανώς πέρασε τελωνείο με dhl.αν διαβάσετε λίγο στο φόρουμ, όταν επιλέγετε κουριερ για αποστολή το τελωνείο είναι σίγουρο ΠΆΝΤΑ ΑΠΛΌ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟ Ισχύει στο περίπου, αν ο τελωνειακός αποφασίσει να ανοίξει ένα δέμα και δεν βρει απόδειξη θα υπολογίσει την τιμή στο περίπου οπότε αν τι βγάλει πάνω από τα 22 περνά τελωνείο, αν πας απόδειξη θα πρέπει να πληρώσεις 10 ευρώ για την αμφισβήτηση της απόφασης
lbch Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σε όλους, εγώ προσωπικά πήρα τα tree μου, παρήγγειλα από gearbest το xiaomi redmi pro 128gb (δεν υπαρχει ακομα στην Ελλαδα), με απλή αποστολή + 1 μικρή Insurance (ασφάλεια για την μεταφορά) και κόλλησε από της 30/01 στο τελωνείο Αεροδρομίου όπου προχθές τους πήρα τηλέφωνο και μου ανέφεραν ότι λόγω μη νόμιμων διαδικασιών και επειδή αναγραφόταν σαν gift (εντωμεταξύ εγώ σε αυτούς, γιατί ήταν η 1η παραγγελία μου) είχα γράψει απλά αν μπορούσαν να μου στείλουν σαν gift μια θήκη! Όπως και να'χει 24%ΦΠΑ για το κινητο (το πήρα χωρίς την ασφάλεια 270€) + 13 νομίζω μου είπαν τα του τελωνείου, γυρω στις 20 μέρες αν πάει καλά για να φτάσει στο ταχυδρομείο! ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!& ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ!Μαλλον κανα 60€ δεν ξερω. Βασικά διάβασα ότι ΑΝ υπάρχει φυσικά επιλογή επιλέγεις NL Post για να'σαι οκ ή EMS!Συμπέρασμα: Αν έχεις τύχη,διάβαινε + Και αν σου κάτσει..
newsformobiles Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σε όλους, εγώ προσωπικά πήρα τα tree μου, παρήγγειλα από gearbest το xiaomi redmi pro 128gb (δεν υπαρχει ακομα στην Ελλαδα), με απλή αποστολή + 1 μικρή Insurance (ασφάλεια για την μεταφορά) και κόλλησε από της 30/01 στο τελωνείο Αεροδρομίου όπου προχθές τους πήρα τηλέφωνο και μου ανέφεραν ότι λόγω μη νόμιμων διαδικασιών και επειδή αναγραφόταν σαν gift (εντωμεταξύ εγώ σε αυτούς, γιατί ήταν η 1η παραγγελία μου) είχα γράψει απλά αν μπορούσαν να μου στείλουν σαν gift μια θήκη! Όπως και να'χει 24%ΦΠΑ για το κινητο (το πήρα χωρίς την ασφάλεια 270€) + 13 νομίζω μου είπαν τα του τελωνείου, γυρω στις 20 μέρες αν πάει καλά για να φτάσει στο ταχυδρομείο! ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!& ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ!Μαλλον κανα 60€ δεν ξερω. Βασικά διάβασα ότι ΑΝ υπάρχει φυσικά επιλογή επιλέγεις NL Post για να'σαι οκ ή EMS!Συμπέρασμα: Αν έχεις τύχη,διάβαινε + Και αν σου κάτσει.. Το Ems από παλιά έπαιζε σχεδόν σίγουρο το τελωμειο. Αλλιώς από Νοέμβριο όλες οι αποστολές έχουνε πρόβλημα τελωνείοιυ
vasilisvasilikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 drone(40χ40cm),μπαταριες και πολλα ανταλλακτικα πακετο στα 100 ευρω(μεγαλη συσκευασια),παρελαβα απο ταχυδρομειο αιγαλεω χωρις να ασχοληθει κανεις μαζι μου.ηταν free shiping απο κινα.θεουληδες οι κινεζοι,δινουν χαρα στους βασανισμενους ελληνες.
newsformobiles Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 drone(40χ40cm),μπαταριες και πολλα ανταλλακτικα πακετο στα 100 ευρω(μεγαλη συσκευασια),παρελαβα απο ταχυδρομειο αιγαλεω χωρις να ασχοληθει κανεις μαζι μου. ηταν free shiping απο κινα. θεουληδες οι κινεζοι,δινουν χαρα στους βασανισμενους ελληνες. Μόνο κινητά τσιμπάνε. Οτιδήποτε άλλο περνάει, γιατί είναι και μικρότερης αξίας λογικά.
nick67 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Κάπου ένα ευρώ κάνανε, γι' αυτό δεν ασχολήθηκα. Φιλε και εγω αγορασα κατι μεμβρανες απο ebay και επειδη δεν ηρθαν απο 07/01/2017 ζητησα τα χρηματα μου και μου τα δωσανε.. αξια 1,5 ευρω ...ενα απλο email ειναι προς τον πωλητη και την ιδια ωρα σου τα επιστρεφει
ziaba Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Φιλε και εγω αγορασα κατι μεμβρανες απο ebay και επειδη δεν ηρθαν απο 07/01/2017 ζητησα τα χρηματα μου και μου τα δωσανε.. αξια 1,5 ευρω ...ενα απλο email ειναι προς τον πωλητη και την ιδια ωρα σου τα επιστρεφει με κάτι τέτοια πλουτίζουν οι κινέζοι πουλάνε (και καλά)10000 ακουστικά, πορτοφόλια, μπρελόκ με 1 ευρώ δεν στέλνουν τίποτα ε απ αυτούς οι μισοί δεν θα ασχοληθούν με dispute, claim και δεν συμμαζεύεται έτσι απ το τπτ τσιμπάνε ένα ταλιράκι χιλιάδων ευρώ
lamaison Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καμια φορά οταν παραγγελνεις κατι απο κινα ερχεται μεσω Ολλανδιας και ετσι γλιτωνεις το τελωνειο. Σε μενα ετυχε να παραγγειλω κατι απο ebay και το μαγαζι δηλωνε οτι ειχε εδρα το Λονδινο, γι αυτο και το παραγγειλα, αλλα ηταν ψεμματα τελικα διοτι σταλθηκε απο κινα. Οταν το παρελαβα ελεγε επανω οτι ηταν σταλμενο απο Αυστρια,και ηθελαν και 3€ εξοδα τελωνειου, Απο αυστρια, τελωνειο? Δεν ειχε τπτ κινεζικο γραμμενο επανω. Κανουν απλα οτι θελουν.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καμια φορά οταν παραγγελνεις κατι απο κινα ερχεται μεσω Ολλανδιας και ετσι γλιτωνεις το τελωνειο. Σε μενα ετυχε να παραγγειλω κατι απο ebay και το μαγαζι δηλωνε οτι ειχε εδρα το Λονδινο, γι αυτο και το παραγγειλα, αλλα ηταν ψεμματα τελικα διοτι σταλθηκε απο κινα. Οταν το παρελαβα ελεγε επανω οτι ηταν σταλμενο απο Αυστρια,και ηθελαν και 3€ εξοδα τελωνειου, Απο αυστρια, τελωνειο? Δεν ειχε τπτ κινεζικο γραμμενο επανω. Κανουν απλα οτι θελουν. Πάμε πάλι ότι στέλνουν με NL Post δεν σημαίνει ότι έρχεται από Ολλανδία μπορεί να περάσει από Ολλανδία αλλά δεν αλλάζει κάτι όταν φτάσει εδώ πάλι κατά πάσα πιθανότητα θα μπει τελωνείο Κάποια κινέζικα site έχουν τρόπους αποστολής που δεν περνάνε τελωνείο αλλά αυτί ειναι άλλο θέμα
panos0100 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη βρε παιδια για να καταλαβω εγω παρει πραγματα και ακομα δεν εχει ερθει τιποτα δηλαδη εχει περασει κοντα 2 μηνες που ειναι τα πραγματα μου γιατι αργησαν τοσο; και με το tracking number βγαζει οτι ειναι ΕΛΤΑ αναβει ενα πρασινο τικ απο τον προηγουμενο μηνα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη βρε παιδια για να καταλαβω εγω παρει πραγματα και ακομα δεν εχει ερθει τιποτα δηλαδη εχει περασει κοντα 2 μηνες που ειναι τα πραγματα μου γιατι αργησαν τοσο; και με το tracking number βγαζει οτι ειναι ΕΛΤΑ αναβει ενα πρασινο τικ απο τον προηγουμενο μηνα Είναι κατά πάσα πιθανότητα μέσα σε κάποια σάκο περιμένει να περάσει τελωνιακό έλεγχο
panos0100 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Και εγω τωρα τι να κανω καθομαι σε αναμενα καρβουνα, να παω απο εκει στα ΕΛΤΑ να με πουν τι γινεται; να ζητησω πισω τα λεφτα μου απο τον κινεζο; λογικα οι ανθρωποι τα εχουνε στειλει δεν νομιζω να μου λενε ψεματα ακρει να μην τα κλεψανε απο αυτο τον σακο που λες
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 η αναμονη για τελωνειο είναι τεραστια. καποια στιγμη θα φτασουν και στο δικο σου δεμα.
panos0100 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 του χρονου το 2018 μαλον τωρα βρηκε να γινει αυτο ας επαιραν αυτα που πηρα και μετα τελος παντων ας περιμενω ελπιζω μονο να μην εχασα τα χρηματα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα