Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας που πλήρωσε τελωνείο σε είδος που ήρθε από Κίνα;

Φίλος που "ξέρει" μου είπε ότι υπάρχει κάτι σαν διακρατική άτυπη συμφωνία να μη γίνονται έλεγχοι. με την Κίνα ειδικά...

Δημοσ.

Απο φιλους που ξερουν,αλλο τιποτα...

Εμενα παντως κανονικα περασαν 2 δεματα απο παραγγελια τον ιανουαριο.

Για τα χριστουγεννα εγινε οτι εγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Απο φιλους που ξερουν,αλλο τιποτα...

Εμενα παντως κανονικα περασαν 2 δεματα απο παραγγελια τον ιανουαριο.

Για τα χριστουγεννα εγινε οτι εγινε.

Δεν ήθελα να το πω, αλλά..."ταχυδρόμος" (ο φίλος). Η δουλειά του είναι. Παραγγέλνει κι αυτός συνέχεια και παραδίνει αμέτρητα κάθε μέρα...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ήθελα να το πω, αλλά..."ταχυδρόμος" (ο φίλος). Η δουλειά του είναι. Παραγγέλνει κι αυτός συνέχεια και παραδίνει αμέτρητα κάθε μέρα...

Τι ακριβως σχεση εχει ο ταχυδρομος με το τελωνειο ?

• Like 1
Δημοσ.

Φιλος ,παντως, απο αρχες δεκεμβρη, περιμενει καμμια δεκαρια παραγγελιων, ολες ευτελους τιμης και αξιας, και ακομα τιποτα. Μιλαμε για τιμες 3-6 ευρο. Βεβαια τωρα οι κινεζοι και ολοι αυτοι, γιορταζουν το νεο ετος. Μηπως ειναι αυτο?? Αλλιως οι εδω, ας βαλουν τους κ...φορους τους ,,να πληρωσωμε να τελειωνει!!

Δημοσ.

Τι ακριβως σχεση εχει ο ταχυδρομος με το τελωνειο ?

Δυο φορές όλες κι όλες που πλήρωσα τελωνείο, από τα ελτα παρέλαβα το δέμα κι εκεί πλήρωσα και τα επιπλέον. Δεν γνωρίζω όλες τις διαδικασίες (υπάρχει αλλού στο insomnia "θέμα" με όσα έρχονται με κουριερ) αλλά άσχετα τα ελτα με το τελωνείο δεν είναι.

Επίσης το ταχυδρομείο παραδίνει χιλιάδες δεματα καθημερινά (από Κίνα) που δεν έχουν περάσει τελωνείο. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο το ότι δεν περνάνε τελωνείο, ειδικά τα κινέζικα.

• Moderators
Δημοσ.

Δυο φορές όλες κι όλες που πλήρωσα τελωνείο, από τα ελτα παρέλαβα το δέμα κι εκεί πλήρωσα και τα επιπλέον. Δεν γνωρίζω όλες τις διαδικασίες (υπάρχει αλλού στο insomnia "θέμα" με όσα έρχονται με κουριερ) αλλά άσχετα τα ελτα με το τελωνείο δεν είναι.

Επίσης το ταχυδρομείο παραδίνει χιλιάδες δεματα καθημερινά (από Κίνα) που δεν έχουν περάσει τελωνείο. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο το ότι δεν περνάνε τελωνείο, ειδικά τα κινέζικα.

Αν σταματήσει τελωνείο πρέπει να πας τελωνείο να το πάρεις

Τα έλτα καμιά φορά χρεώνουν 3 ευρώ

Απλά πολλά δέματα περνάνε το τελωνείο χωρίς έλεγχο και στα παραδίδουν τα ΕΛΤΑ αλλά και πάλι δεν έχουν καμία σχέση με τι τελωνείο

Δημοσ.

Και ο αδελφος μου την εκανε τη δουλεια.Καμια σχεση με το τελωνειο δεν εχουν.

Δημοσ.

Από ένα του ebay. Τα έχω αφήσει στην τύχη τους μετά από τόσο καιρό.

πλάκα μας κανείς ζητά τα λεφτά σου πίσω απ το eBay

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Τον τελευταίο καιρό περνάν από τελωνείο ακόμα και φακελάκια με ανταλλακτικά των 5€. Ειδικά για Λάρισα που εξυπηρετείται από το τελωνείο Θεσσαλονίκης, δεν έχει ξεφύγει τίποτα. Κινητό ήταν φορτωμένο από 17 Φεβρουαρίου σε μεταφορικό μέσο και εμφανίστηκε στο τελωνείο Θεσσαλονίκης 24 Φεβ και από τότε είναι εκεί, 22€ είναι για DHL κλπ από ΕΛΤΑ στο τελωνείο είναι 45€. Μόνο ευρωπαϊκά warehouse από εδώ και πέρα. Εαν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.  

Δημοσ.

Λάρισα είμαι και εγώ. Περνάνε τα πάντα πλέον από εκεί ειδικά. Έχω ακούσει πολλά βέβαια εγώ δεν παρήγγειλα κάτι τελευταία για να σου πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...