Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα ο κινεζος λεει τωρα να περιμενω αλλες 15 μερες και οτι εχει στειλει ξανα αλλο κοματι μποτες, τον ρωτησα για tracking number και λεει ειναι στο συστημα ειναι με οικονομικη θεση,  γιατι ομως αλλοι στελνουν και tracking number;  αυτος δεν στελνει αντε να περιμενω αλλες 15 μερες να δουμε τι θα γινει

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Χθες άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας μου σε

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό (αν έχω αποφύγει τον κίνδυνο του τελωνείου με ενδιαφέρει κυρίως);

Φίλε panos0100 μην αγχώνεσαι αν δεν έρθουν κάνεις dispute στο paypal (νομίζω με 180 μέρες όριο από όταν έκανες την παραγγελία) και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Χθες άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας μου σε

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό (αν έχω αποφύγει τον κίνδυνο του τελωνείου με ενδιαφέρει κυρίως);

Φίλε panos0100 μην αγχώνεσαι αν δεν έρθουν κάνεις dispute στο paypal (νομίζω με 180 μέρες όριο από όταν έκανες την παραγγελία) και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7010834#post7010834
  • Moderators
Δημοσ.

Aν δλδ. ο Κινεζος γραψει εξω απο το κουτι as gift τοτε γιατι να πληρωσεω τελωνειο? Δεν καταλαβαινω... Επισης το οριο στην τιμη 150 ευρω δεν ειναι οποτε αν ειναι απο εκει και κατω η αγορα τοτε γιατι να πληρωσω?

δεν πληρωνεις τιποτα για ποσα κατω απο 22 ευρω (αντικιμενο+ μεταφορικα) αν εχει αλλαξει κατι ας με διωρθωσει καποιος

σε αυτη τηνν περιπτωση δεν πληρωνεις ουτε 1 λεπτο παραπανω

σε ποσα εως 150 ευρω πληρωνεις μονο ΦΠΑ δηλαδη στο ποσο τον 150 ευρω εχεις ενα φπα 34,5 ευρω

πανω απο τα 150 μπαινουν και αλλες χρεωσεις δασμοι εξοδα τελωνειου, εξοδα αποθηκευσεις και διαφορες αλλες προσαυξησεις

Επειδη καλομαθαμε τοσα χρονια δεν ειναι κανονας οτι δεν πληρωνουμε ποτε τελωνειο

Για εμενα το σωστο θα ηταν να περνανε ολα τελωνειο και οχι οτι αποφασισει ο καθε τελωνειακος να ελεγξει

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα... του φίλου από το άλλο φόρουμ δεν πέρασε αλλά είναι σίγουρο πως αν δείξει αυτή την κατάσταση δεν περνάει; (δηλαδή αν πέρναγε τελωνείο θα άλλαζε η κατάσταση πριν από το κεντρο διαλογης item unloaded ή μετά; :/ )

Δημοσ.

Να σου πω την γνωμη μου

Οτι αγόρασα τον Νοέμβρη απο Κινα δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, ειμαι πλεον σίγουρος και δεν πιστεύω οτι είναι τυχαίο, κατι έγινε τοτε, μήπως επεσε κανένα αεροπλάνο εκεινο το διάστημα

Ηδη εχω παρει πισω χρήματα απο ενα αντικειμενο και εχουν σειρά αλλα 7-8 που περιμένω απο τοτε και τίποτα,  τι να πω

Εχω κι εγώ 5-6 εκκρεμότητες απο Νοεμβρη, πιθανόν προκειται για ένα cargo plane που έπεσε το Δεκέμβρη...

Δημοσ.

Είχα παραγγήλει ένα xiaomi redmi 4 pro από geekbuying ήταν δηλωμένο ως δώρο αλλά η τιμή ενώ μου είπαν ότι έβαλαν 20$ έβαλαν 66$. Ευτυχώς γλίτωσε το τελωνείο. Στάλθηκε 8/1 και παρέλαβα σήμερα το πρωί. Για όποιον ενδιαφέρεται για τις καταστάσεις παραγγελίας και τους χρόνους ορίστε ένα σκρινσοτ.

21a1r6.png

• Like 1
Δημοσ.

Είχα παραγγήλει ένα xiaomi redmi 4 pro από geekbuying ήταν δηλωμένο ως δώρο αλλά η τιμή ενώ μου είπαν ότι έβαλαν 20$ έβαλαν 66$. Ευτυχώς γλίτωσε το τελωνείο. Στάλθηκε 8/1 και παρέλαβα σήμερα το πρωί. Για όποιον ενδιαφέρεται για τις καταστάσεις παραγγελίας και τους χρόνους ορίστε ένα σκρινσοτ.

21a1r6.png

Καλοδούλευτο μαν, η μπαταρία του σκοτώνει ;)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το τελωνειο ειναι θεμα τυχης στην ελλαδα τουλαχιστον οποτε οταν περνουμε κατι απο εξω παντα να κραταμε το ενδεχομενο στο πισω μερος του μυαλου μας οτι υπαρχει αυτη η πιθανοτητα

• Moderators
Δημοσ.

οπως ανεφερα ασχετα με τι θα το στειλει ο κινεζος- αμερικανος η οτι ειναι τελος παντων παντα υπαρχει περιπτωση τελωνειου,καποιες φορες την γλυτωνεις με τα 3 ευρω που πληρωνεις στα ελτα αλλες φορες φορες δεν πληρωνεις τιποτα αλλα μπορει να τυχει να σταματησει στο τελωνειο (ακομα και για αγορα κατω απο 22 ευρω) επειδη ο τελωνιακος δεν πιστευει την αναγραφομενη αξια να το κρατησει , εκει πρεπει να πας για αμφισβητηση (κοστος 10 ευρω)και αν καταφερεις να βγαλεις ακρη με αποδειξεις paypal η πιστωτικης

Δημοσ.

Να πω και γω την γνώμη μου. Από αρχές του 17 εχω παραλάβει από Κίνα πολλά πακέτα, (οθόνες κινητών, θήκες κτλ) πολλά ήταν στο μέγεθος και βάρος κινητού. Τίποτα δεν σταμάτησε, όλα πέρασαν. Περιμένω και ένα mi max μέσα στην άλλη βδομάδα (λογικά) οποτε θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Ναι αλλα ο κινεζος λεει τωρα να περιμενω αλλες 15 μερες και οτι εχει στειλει ξανα αλλο κοματι μποτες, τον ρωτησα για tracking number και λεει ειναι στο συστημα ειναι με οικονομικη θεση,  γιατι ομως αλλοι στελνουν και tracking number;  αυτος δεν στελνει αντε να περιμενω αλλες 15 μερες να δουμε τι θα γινει

99 % το δέμα έχει χαθεί εμένα με tracking έχει κολλήσει από 5 Δεκέμβρη ότι πετάει από Κίνα , τους είπα ότι θα περιμένω λίγο αλλιώς refund. Με paypal πλήρωσες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...