Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα τα ελτα και με λενε μια  κυριε ξερεται τι δουλεια εχουμε εδω; δεν γινεται να σας παιρνουμε τηλεφονο να σας λεμε τι δεμα εχει ερθει,  εε λεω να παρω το τελωνειο; και μου λενε οχι θα ερθει και θα σου φερουμε την ειδοποιηση το θεμα ειναι οτι η παραγγελια εγινε 28 νοεμβρη και λεει ο κινεζος οτι τα εστειλε στην διευθυνδη μου κανονικα

σε ποιο τελωνειο να παρω αθηνα ή θεσσαλονικη;

Δημοσ.

Δηλαδη υπηρχε κατι το καλο να αγοραζομε διαφορα πραματα απο κινα και τωρα οι φωστηρες πανε να το καταργησουν και αυτο. Οποτε τι μενει?? Μονο να πληρωνομε τα ενφια ,φορους και παλι φορους, χωρις καμμια χαρα!??? Γιατι δεν μειωνουν τους "μισθους" (αληθεια τι δουλεια κανανε ολοι τους για παιρνουν " μισθους και συνταξεις των 100000 και βαλε).????

Ας αρχισουν απο κει για οικονομια,,,

• Like 2
Δημοσ.

Κρίμα πάντως αν αλλάξουν τα δεδομένα, εγώ μίλησα με την κινεζα και δεν κατάλαβα  τώρα με λέει περίμενε άλλες 15 μέρες γιατί μπορεί να χάθηκαν, θα σε στείλω λέει άλλο ζευγάρι  αν είπε αυτό,  άλλα αν είναι να βάζουν τελωνεία φόρους και τέτοια, να προλάβω να πάρω ακόμα κάτι,  κρίμα  ρε παιδιά απο 23 Οκτώβρη έγινα  μέλος στο ebay τόση γκαντεμιά  εδώ σε εμάς ολα ειναι πανακριβα εκει στην ασια μισή τιμή είναι όλα

Δημοσ.

επειδή έχω κουραστεί να το ακούω. εφόσον παραγγέλνεις από Ασία, πάντα βάζεις και το ενδεχόμενο να πληρώσεις και ΦΠΑ  και τελωνειακά όταν τα εμπορεύματα φτάσουν στην Ελλάδα. που είναι το παράλογο; κάνεις εισαγωγή ενός προϊόντος που δεν έχεις πληρώσει ΦΠΑ στην Ελλάδα, ούτε καν σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα. εφόσον λαβεις υπ όψιν αυτό το ενδεχόμενο, παραγγέλνεις ή όχι. αλλιώς πας και ψωνίζεις από ευρωπαϊκό μαγαζί, ή από ευρωπαϊκή αποθήκη ή από το άμαζον που στα βάζει όλα μέσα θες δεν θες. οι τιμές στην Ασία είναι οι μισές από ότι στην Ελλάδα γιατί ο Ασιάτης δεν πληρώνει ΦΠΑ, δεν πληρώνει φόρο, δεν πληρώνει τίποτα. δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα το θέμα με τα τελωνεία. είναι παντού αυτό και εάν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να μπαίνει ΦΠΑ στα εισαγόμενα προϊόντα από τρίτες χώρες

αυτό που είναι απαράδεκτο, είναι οι καθυστερήσεις. δεν μπορεί δέματα που έχουν φτάσει Νοέμβρη στην Ελλάδα να μην έχουν παραδοθεί ακόμη. το τι δουλειά έχουν τα ταχυδρομεία ποσώς με ενδιαφέρει. εφόσον ελέγχουν τα δέματα πλέον, πρέπει να τα παραδίδουν στην ώρα τους. είναι απαράδεκτο μια απλή κάρτα για Χριστούγεννα που μου έστειλε ένας φίλος από Ολλανδία τέλη Νοέμβρη να μου παραδίδεται στις 3 του Γενάρη.

τέλος, όταν παραγγέλνει κάποιος κάτι από τρίτη χώρα καλό είναι να παίρνει και tracking number ειδικά εάν είναι κάτι αξίας.

• Like 2
Δημοσ.

τέλος, όταν παραγγέλνει κάποιος κάτι από τρίτη χώρα καλό είναι να παίρνει και tracking number ειδικά εάν είναι κάτι αξίας.

Αυτό καλύπτει τον πωλητή, ο αγοραστής στα @@ αν έχει ή δεν έχει tracking, και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα να μην έχει, οποίος κατάλαβε, κατάλαβε

• Like 4
Δημοσ.

Με γρίφους μιλάς γέροντα...

από ότι καταλαβαίνω εννοεί πως δεν θα μπορεί να αποδείξει ο πωλητής εάν το πακέτο έχει παραδοθεί ή όχι. και μπορείς να διεκδικήσεις να στο ξαναστείλουν πάλι, αφού η μόνη μαρτυρία πως δεν έχει παραδοθεί το εμπόρευμα είναι η δική σου. το κατά πόσο είναι σωστή αυτή η λογική όμως...

το θέμα είναι όμως στο κατά πόσο ο πωλητής θα είναι πρόθυμος να στο ξαναστείλει. και αυτή την διαδικασία να το κάνεις μία φορά. 2 φορές. δεν θα δικαιώνεσαι για πάντα εάν το κάνεις πρόγραμμα αυτό.

Δημοσ.

Ναι αλλα ρε παιδια εγω εχω παρει τις μποτες και απο 28 νοεμβρη, αντε να υποθεσουμε εμειναν τελωνειο  γιατι δεν με πειραν να με πουν σταξτα για να δουμε τι θα γινει,  ο κινεζος λεει τα εστειλε κανονικα ο ανθρωπος, αν λεει αληθεια,  τοτε επρεπε να τις ειχα παρει, τωρα λεει σε ξανα στελνω παλι αλλο ζευγαρι οποτε φτου απο την αρχη παλι, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα, το θεμα ειναι οτι τα εκλεψαν απατη του ελτα μου μυριζει, και οχι αδικα, γιατι εχουμε χασει και λεφτα,  οταν απο 100 χιλιομετρα τα εστειλαν ηρθε το δεμα αλλα ελειπαν τα λεφτα, αυτοι οι ελταδες τιπτοτα σωστο δεν κανουνε,  δηλαδη δεν μου ηρθαν τα λεφτα απο τοση μηκρι αποσταση και θα μου ερθει το δεμα απο ολοκληρη ασια, κλεβουν  αυτο ειναι το κακο με τους τελωνιακους  τα εχουμε ζησει πολλα χρονια

Δημοσ.

Ναι αλλα ρε παιδια εγω εχω παρει τις μποτες και απο 28 νοεμβρη, αντε να υποθεσουμε εμειναν τελωνειο  γιατι δεν με πειραν να με πουν σταξτα για να δουμε τι θα γινει,  ο κινεζος λεει τα εστειλε κανονικα ο ανθρωπος, αν λεει αληθεια,  τοτε επρεπε να τις ειχα παρει, τωρα λεει σε ξανα στελνω παλι αλλο ζευγαρι οποτε φτου απο την αρχη παλι, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα, το θεμα ειναι οτι τα εκλεψαν απατη του ελτα μου μυριζει, και οχι αδικα, γιατι εχουμε χασει και λεφτα,  οταν απο 100 χιλιομετρα τα εστειλαν ηρθε το δεμα αλλα ελειπαν τα λεφτα, αυτοι οι ελταδες τιπτοτα σωστο δεν κανουνε,  δηλαδη δεν μου ηρθαν τα λεφτα απο τοση μηκρι αποσταση και θα μου ερθει το δεμα απο ολοκληρη ασια, κλεβουν  αυτο ειναι το κακο με τους τελωνιακους  τα εχουμε ζησει πολλα χρονια

Να σου πω την γνωμη μου

Οτι αγόρασα τον Νοέμβρη απο Κινα δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, ειμαι πλεον σίγουρος και δεν πιστεύω οτι είναι τυχαίο, κατι έγινε τοτε, μήπως επεσε κανένα αεροπλάνο εκεινο το διάστημα

Ηδη εχω παρει πισω χρήματα απο ενα αντικειμενο και εχουν σειρά αλλα 7-8 που περιμένω απο τοτε και τίποτα,  τι να πω

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω δεν ξερω απο αυτα, με ειπε ο κινεζος οτι θα στειλει αλλα περιμενε λεει 15 εργασιμες πως να ζητησω λεφτα πισω, επισης εχω παρει και εναν φακο αλλα αυτος αργει  λεει θα ερθει τον αλλο μηνα  οτι να ναι   ομως το στικακι το πηρα κανονικα στις 5 ιανουαριου πως εγινε αυτο

Δημοσ.

Να σου πω την γνωμη μου

Οτι αγόρασα τον Νοέμβρη απο Κινα δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, ειμαι πλεον σίγουρος και δεν πιστεύω οτι είναι τυχαίο, κατι έγινε τοτε, μήπως επεσε κανένα αεροπλάνο εκεινο το διάστημα

Ηδη εχω παρει πισω χρήματα απο ενα αντικειμενο και εχουν σειρά αλλα 7-8 που περιμένω απο τοτε και τίποτα,  τι να πω

Κι εγώ αγόρασα στις 21 Νοέμβρη ακουστικά από Κίνα, ακόμα τα περιμένω.

Δημοσ.

Aν δλδ. ο Κινεζος γραψει εξω απο το κουτι as gift τοτε γιατι να πληρωσεω τελωνειο? Δεν καταλαβαινω... Επισης το οριο στην τιμη 150 ευρω δεν ειναι οποτε αν ειναι απο εκει και κατω η αγορα τοτε γιατι να πληρωσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...