Net1155 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα στην ομαδα. πριν 3 μηνες αγορασα απο Κοτσοβολο ενα Samsung j3 2013 ειναι δικο μου και αγορασμενο απο εμενα τον ιδιο το τονιζω!!! σημερα μου εκανε restart μονο του 2 φορες οταν τελικα ανοιξε μου ζητησε να το ξανα κανω σεταρισμα οπως στην αρχη. μου ζηταει το email και το βαζω κανονικα και δεν το δεχετε!!! μπορω να κανω κατι μονος μου η το στελνω στη samsung ; τα δεδομενα μου τα χανω μεσα απο το gmail βλεπω το τηλεφωνω οτι ειναι αυτο κανονικα αλλα αμα το σβισω χανω τα δεδομενα μου απο οσο μου ειπαν!!!
Lewnidas1995 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 δοκίμασε να κάνεις έναν άλλον λογαριασμό και να συνδεθείς , ότι και να κάνεις αφού σου ζητάει να κάνεις απο την αρχή σετάρισμα σίγουρα εχεις χασει οτι ειχες αποθηκευμένο στην συσκευή. Μήπως έκανε κανενα OTA update ? Αν δεν δέχεται ούτε καινουριο λογαριασμό τότε πας κωτσόβολο για σερβις
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Με μπερδεψες με το 2013. Του 2016 εννοεις. Ναι τα χανεις αν το πας Sami Δηλαδη σαν να εκανε εργοστασιακη επαναφορα. Δεν μπορεις να παρακαμψεις το gmail?
Net1155 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 μου βγαζει το gmail μου με αστερακια και καλα και μετα δεν το αποδεχετε. φορτωνει κανα 20λεπτο και μετα λεει δεν εγινε αποδεκτω με καρτα με δικτυο με wifi με τα ολα του!!! και ναι του 16 εννοωσα δικο μου λαθος**
corsair04 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 μου βγαζει το gmail μου με αστερακια και καλα και μετα δεν το αποδεχετε. φορτωνει κανα 20λεπτο και μετα λεει δεν εγινε αποδεκτω με καρτα με δικτυο με wifi με τα ολα του!!! και ναι του 16 εννοωσα δικο μου λαθος** ούτε τον αριθμό τηλεφώνου θυμάσαι ? μπορείς να κάνεις ανάκτηση το gmail έχω την εντύπωση ότι δεν είναι δωρεάν κάποια στιγμή είχε ανοίξει ένα παρόμοιο θέμα με αγορασμένο κινητό από τον Γερμανό και του ζητούσαν να πληρώσει 60-80 ευρώ υπάρχει σχετικά εύκολος τρόπος να παρακάμψεις το gmail αλλά είναι ενάντια των κανονισμών του forum ψάξε λίγο και θα βρεις άκρη
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το προβλημα του ειναι στη rom γι αυτο και επανεκιννησεις κατι το πειραξε.. εαν το δωσεις εφοσον σε καλυπτει η εγγυηση αυτο θα πειραξουν εαν δεν στο αντκαταστησουν... Το οτι εχεις μπλεχει με το gmail δεν εχω καταλαβει γιατι.. εφοσον εχει παρει αντιγραφο στο λογαριασμο σου ειναι εκει για σενα με ολες τις επαφες σου κ.τλ ειτε το ελεγχεις απο τον υπολογιστη σου ειτε με οποιοδηποτε αλλο κινητο τραβας το αντιγραφο σου. Το οτι δε το αποδεχεται ειναι γιατι το βασικο λογισμικο του κινητου ειναι σακατεμενο προς το παρον και μπερδευει το συστημα, εαν εχεις αποπειραθει να το ξεκλειδωσεις κιολας root=καληνύχτα οσο αφορα το κινητο που ειναι αγορασμενο απο εσενα τον ιδιο. Παραστατικό--> Κωτσοβολος--> ε μου του ιδίου ενημέρωση και ταμείο πολύ πιθανόν.
Net1155 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 το κινητο δεν εχει γινει τπτ. στο gmail εχω προσβαση απο υπολογιστη. απο το κινητο δεν εχω!!! κολλαει στο φορτωμα του μαιλ και δεν το ανοιγει ποτε. φαινεται οτι εχει καποιο θεμα το λογισμικο.. θα κανω υπομονη μεχρι τη δευτερα και θα ανεβω χαιδαρι στο service. ενας φιλος μου ειπε να το σβισω απο το αρχικο μενου αλλα δεν το πειραζω.μολις το ειδε και μου λεει οτι εχει κολλησει το λογισμικο. εκανε καποια αναβαθμιση και μαλλον εχασε καποιο αρχειο. ευχαριστω για τον χρονο και την βοηθεια. δευτερα θα μαθω λογικα τη εχει.
ziaba Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 κανε hard reset (χάνεις όλα τα δεδομένα) από recovery και προσπάθησε να μπεις με τον ίδιο λογαριασμό
Net1155 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 μου το εκαναν αντικατασταση. εφτεγε κατι στη μητρικη και εδεινε σωστα πληροφοριες στο λογισμικο με αποτελεσμα να μπλοκαρει το τηλεφωνω..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα