Προς το περιεχόμενο

Video playlist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε!

Ψαχνω για ενα προγραμμα το οποιο να λειτουργει οπως το broadcasting στην τηλεοραση.Δηλαδη να βαζω σε μια λιστα τα βιντεο που θα παιζουν , τις διαφημησεις και τα μικρομπανερακια σε καποια γωνια.Οι λιστες να ειναι ανα ειδος ταινιας ή με δυνατοτητα τυχαιας επιλογης ταινιας ή διαφημησης.Θα μου πειτε οτι το απλο windows media player μπορει να το κανει αυτο-οχι γιατι οι διαφημησεις μπορει να μην παιξουν ποτε (στην τυχαια επιλογη) και δεν μπορουν να προστεθουν τα μικρομπανερακια κατα τη διαρκεια μιας ταινιας.Εψαξα για κατι αντιστοιχο και βρηκα τα προγραμματα που χρησιμοποιουν στα καναλια αλλα ειναι too much γι αυτο που ψαχνω...και ακριβα.

Εχετε κατι υποψη σας???

Ευχαριστω

Δημοσ.

Για video automation εγώ ξέρω το jazler videostar 2 που είναι πολύ καλό και βγαίνει στα 1200€.

Για δωρεάν βλέπω το youplay free το οποίο έχει κάποιους περιορισμούς (τους αναφέρει στη σελίδα) στη δωρεάν έκδοση.

Δύο δωρεάν είναι στα παρακάτω λινκ αλλά δεν τα ξέρω, απλά τα παραθέτω...

https://sourceforge.net/projects/automationrtv/?source=directory

https://sourceforge.net/projects/tvarp/

Δες και το uniplay που έχει και logo overlay.

Τα μικρομπανεράκια (σούπερ τα λένε στα κανάλια ή cg overlays) μπαίνουν live την ώρα που αναπαράγεται το βίντεο με μια συσκευή που λέγεται genlock στο οποίο παίρνει σαν είσοδο live video και στην έξοδο κάνει υπέρθεση τα γραφικά από τον υπολογιστή. Παλαιότερα που δούλευα σε κανάλι είχαμε για πρόγραμμα το scala infochannel το οποίο αν και λίγο δύσκολο στην εκμάθηση, έκανε παπάδες αν το μάθαινες με όμορφα σούπερ, διαφάνειες και σκιές (alfa channel), crowls. εφέ κίνησης και εμφάνισης και όλα τα καλούδια.

Δημοσ.

Thanks φιλε μου για την απαντηση!!!Δεν περιμενα να βρω τοοοοοσο πολυπλοκοτητα στα προγραμματα που κυκλοφορουν!!!Ολα σχεδον που βρηκα ειναι ακρως επαγγελματικα!Θα δοκιμασω παντως το youplay... και παλι ευχαριστω!

Δημοσ.

Αυτά που ζητάς απευθύνονται καθαρά σε τηλεοπτικά κανάλια και όχι σε χομπίστες οπότε κοστίζουν γιατί είναι "ειδικά". ;)

Υπάρχουν βέβαια και τα ντέμο για να δεις αν σου κάνει ένα πρόγραμμα πριν τα σκάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...