Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!! :) πριν 4 ωρες ειχα μαι διακοπη στο σπιτι και οταν ηρθε το ρευμα και πηγα να ανοιξω το πσ ξαφνικα δεν εχω ιντερνετ και το εικονιδιο δικτυου εχει εξαφανιστει... δοκιμασα αλλο καλωδιο ethernet αλλα τιποτα!! το modem μια χαρα... εβγαλα και ξανα εβαλα τους drivers... αλλα και παλι τιποτα!! το λειτουργικο μου ειναι windows 10 64bit!! ξερει κανεις καποια λυση?

Δημοσ.

Να κάνεις boot με κάποια διανομή linux live και αν και εκεί δεν υπάρχει κάρτα δικτύου, τοτε εχει καει και θέλει αλλαγή.

Αν από εκεί τη βλέπεις και λειτουργεί, αρχίζεις το σκάλισμα στα windows (drivers, enable, disable, επανεγκατασταση windows, Κλπ)

• Like 2
Δημοσ.

Κάρτα δικτύου δεν έχω ξεχωριστεί ειναι ενσωματομενη στην μητρική μου!! Η μητρικη ειναι η asrock extreme 9!! Έχω δοκιμάσει drivers κάτι ενεργοποιήσεις και απενεργοποιήσεις από διάφορα βίντεο αλλα και πάλι τίποτα!!

Δημοσ.

Κάρτα δικτύου δεν έχω ξεχωριστεί ειναι ενσωματομενη στην μητρική μου!! Η μητρικη ειναι η asrock extreme 9!! Έχω δοκιμάσει drivers κάτι ενεργοποιήσεις και απενεργοποιήσεις από διάφορα βίντεο αλλα και πάλι τίποτα!!

ισχύουν τα ίδια που ειπα νωρίτερα (linux). Η διαφορα ειναι οτι αμα εχει καει η κάρτα γραφικών της μητρικής τοτε πρέπει να αγοράσεις μια εξωτερική usb. 

Πριν απο αυτο μπες στο bios και δες αν η κάρτα δικτύου ειναι απενεργοποιημένη. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός ο υπολογιστής---->Δεξι κλικ--->Ιδιοτητες---->Διαχειρηση συσκευων

Ή

Start--->Ρυθμισεις--->Συσκευες--->κατω κατω ---->Διαχειρηση συσκευων

Δες εκει που λεει προσαρμογεις δικτυου εχει κανα κιτρινο θαυμαστικο ?

Δεξι κλικ στον προσαρμογεα --> Ιδιοτητες τι λεει στα γενικα ?

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ευχαριστω παρα πολυ ολους σας για την βοηθεια!! :D το θεμα λυθηκε απλα εκανα ενα φορματ!! τα windows 10 μαλλον κολλησαν δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως!! :)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...