Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τουλάχιστον περίμενε vega για να δείς σε τι τιμές-επίπεδα θα κυμαίνονται.
Silverage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ανακάλυψα οτι οι επεξεργαστές της Intel έρχονται πλέον χωρίς ψύκτρα. Έχει να μου προτείνει κανένας κάποια; Τελικά το τροφοδοτικό έγινε 750W. Το 650ρι είχε χαλάσει και το έστειλα με εγγύηση και η corsair τώρα στέλνει το HX750i για αντικατάσταση.
Kostas.karras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ανακάλυψα οτι οι επεξεργαστές της Intel έρχονται πλέον χωρίς ψύκτρα. Έχει να μου προτείνει κανένας κάποια; Aποφασισες τη επεξεργαστη θα παρεις?
Silverage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Τον 7600k αφού πήρα μητρική με Z270.
Skin79 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ανακάλυψα οτι οι επεξεργαστές της Intel έρχονται πλέον χωρίς ψύκτρα. Έχει να μου προτείνει κανένας κάποια; Οι Κ επεξεργαστες της intel ερχονται χωρις ψυκτρα Οι non Κ και οι παλιοτεροι ειχαν και οι νεοι εξακολουθουν να εχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα