Προς το περιεχόμενο

Playstation 2 DVD Remote

foxgeorge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτησώ για όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά.

Εχω ένα απο τα PS2 τα οποία δεν διαθέτουν τον δέκτη υπερύθρων που φορούν τα τελευταίας γενιάς PS2. Πήγα να αγοράσω το χειριστήριο για το DVD και μη γνωρίζοντας αυτό μου έδωσαν (χωρίς να με ρωτήσουν) ένα το οποίο δεν έχει τον δέκτη υπερύθρων που πρέπει να συνδέσω στο PS2 μου για να βλέπω καμιά ταινία σαν άνθρωπος.

Ξέρει κανείς κυκλοφορεί ακόμα το χειριστήριο που περιλαμβάνει στην συσκευασία τον δέκτη υπερύθρων ? Αν όχι κυκλοφορεί μήπως ο δέκτης υπερύθρων απο την SONY ?

Αυτά τα ολίγα γιατί έκανα το λάθος να ψωνίσω απο άσχετους και ισχυρίζονται κιόλας ότι δεν υπάρχουν PS2 χωρίς δέκτη υπερυθρων, αν τους πάω το δικό μου δηλαδή τι κερδίζω.

Δημοσ.

Για το σετ με τον δέκτη υπερύθρων το γνωρίζω άλλωστε ανοίγωντας το κουτί έμεινα ... βλάκας που δεν τον είχε.

Απλά ρωτώ κυκλοφορεί ακόμα έχει κανείς τίποτα πληροφρίες. Δηλαδή κυκλοφορεί παράλληλα απο την SONY με το πακέτο άνευ δέκτη υπερύθρων γιατί η μόνη διαφορά εκεί βρίσκεται.

Δημοσ.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να το επιστρεψεις στο μαγαζι που το αγορασες και στη θεση του να παρεις το πακετακι με χειριστηριο και δεκτη πληρωνοντας τη διαφορα χρηματων?

Δημοσ.
Γιατι δεν δοκιμαζεις να το επιστρεψεις στο μαγαζι που το αγορασες και στη θεση του να παρεις το πακετακι με χειριστηριο και δεκτη πληρωνοντας τη διαφορα χρηματων?

Αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα αμέσως μόλις διαπίστωσα το πρόβλημα. Το θέμα όμως είναι ότι εκεί που το αγορασα ισχυρίζονται ότι όλα τα PS2 έχουν δέκτη υπερύθρων και επίσης ότι η SONY δεν έχει βγάλει ποτέ χειριστήριο με δέκτη υπερύθρων.

Τους είπα βέβαια ότι να σας φέρω να δείτε το δικό μου δεν έχει δέκτη υπερύθρων και ότι ρωτήστε τον προμηθευτή σας υπάρχει και χειριστήριο με τον δέκτη, αλλά η κοπέλα ήταν σίγουρη ότι κάνω λάθος.

Το παρέλαβε ως χαλασμένο αλλά της είπα "Ρώτησε πριν σου το αλλάξουν ή το δούν υπάρχει και χειριστήριο για PS2 με τον δέκτη γιατί αν μου φέρεις ένα ίδιο πάλι δεν θα παίζει και πάλι τα ίδια θα έχουμε"

Μου φαίνετε έμπλεξα αλλά σκοπέυω να βρω την άκρη γιατί τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνετε και τι πουλάνε.

Δημοσ.

Μου φαίνετε έμπλεξα αλλά σκοπέυω να βρω την άκρη γιατί τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνετε και τι πουλάνε.

Οι πρωτοι ειναι οι τελευταιοι που δεν ξερουν τι τους γινεται ή τι πουλανε?

Παντως γιαυτο που λες υπαρχει σιγουρα ακομα στην αγορα το χειριστηριο με το δεκτη των υπερυθρων, μαλιστα πηρε ενα τετοιο πριν καμια εβδομαδα ο ξαδελφος μου απο τα Καρφουρ.

Οσο για την πωλητρια, μηπως ητανε και ξανθια? Παρε το PS2 παντως και πηγαινε και κοπανησε το στην μουρη τους να δουν οτι δεν εχει δεκτη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...