Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάρε το 3Τ όχι μονο την κάμερα άλλα γιατί είναι πολύ ανώτερο γενικά σαν συσκευή απ τα υπόλοιπά που κοιτάς

Ναι και εγω αποσο το ψαχνω γενικοτερα,σαν καλυτερη επιλογη μου φαινεται το 1+3τ σε ολα.

Εχει και πολυ καλη εμπροσθια καμερα(που σιγουρα θα εκτιμησει δεοντως η ενδιαφερομενη)εχει πολυ καλο επεξεργαστη,φορτιζει και σφαιρα...

Το μονο που φοβαμαι ειναι ολο το θεμα με την εγγυηση.Επειδη δεν ξερω γενικοτερα με τις εγγυησεις του εξωτερικου τι παιζει.

Δημοσ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445307

Ναι και εγω αποσο το ψαχνω γενικοτερα,σαν καλυτερη επιλογη μου φαινεται το 1+3τ σε ολα.

Εχει και πολυ καλη εμπροσθια καμερα(που σιγουρα θα εκτιμησει δεοντως η ενδιαφερομενη)εχει πολυ καλο επεξεργαστη,φορτιζει και σφαιρα...

Το μονο που φοβαμαι ειναι ολο το θεμα με την εγγυηση.Επειδη δεν ξερω γενικοτερα με τις εγγυησεις του εξωτερικου τι παιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου φευγει το s7 απο την εξισωση, τοτε αναμεσα σε ολες τις υπολοιπες επιλογες one plus 3T all the way. Καλη καμερα, καλο Built quality, 64gb, fast charging, ultra fast fingerprint sensor, amoled display και το κυριοτερο αψογο OS. Παρτο δεν θα το μετανιωσει!

Δημοσ.

Οκ παιδια τελικα επιλεξαμε το one plus 3t !

Παρολο που επεμενα για s7 εγω δεν ηθελε η ενδιαφερομενη,αρα αποφασιστηκε σχετικα ευκολα το θεμα...

Μια απορια μονο.

Οταν εκανα την παραγγελια μου εμφανιστηκε μια επιλογη για να κανω κατι επιπλεον ασφαλισεις του κινητου για ενα 6μηνο,1 χρονο....

Επελεξα να μην κανω...πως πιστευετε οτι θα με επηρεασει κατι τετοιο?Τι παραπανω προσεφεραν αυτες οι ασφαλειες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...