Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:400 ΕΥΡΩ

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Ελαφρια χρηση κυριως για Ινστα ,Fb,Viber....

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:Κανενα προβλημα στο μεγεθος της οθονης,αλλα θα προτιμουσαμε μεγαλυτερο απο 5,2 ιντσες.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ΝΑΙ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ.Ειδικα η προσθια καμερα θα θελαμε να ειναι αστερι και σε περιπτωσεις low light.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;Οχι απαραιτητα

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;  Δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα εχουμε γενικοτερα προβλημα στο μερος που ειμαστε με το σημα αρα αν γινεται να το βελτιωσουμε αυτο...

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι windows.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Καλη θα ηταν,οχι απαραιτητη.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Θα κλινουμε προς ελληνικες παραγγελιες κυριως.

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο μονο.

:)

Εχω στο μυαλο μου για καλες επιλογες το LG V10,καθως και το Huawei P9. Εσεις τι λετε??

Δημοσ.

Εγω σε τοσα λεφτα θα εβαζα 40 ευρω παραπανω και θα κοιτουσα galaxy s7/htc 10/one plus 3t. Εγω απο αυτα τα 3 θα επαιρνα το one plus 3T απλα το αγοραζεις μονο απο εξωτερικο δυστηχως. Αλλιως μετα απο s7/htc, θα επαιρνα το s7 καθως εχει καλυτερη καμερα, οθονη και μπαταρια. Το htc εχει καλυτερο λογισμικο. Αλλα overall το s7 ειναι καλυτερο κινητο. Εχει και 1.7 aperture για low light photos που θελεις..

Δημοσ.

LG Nexus 5X (32GB)

Καθαρές αναβαθμίσεις Android--ήδη στην v7.1.1 (Nougat)--και μία από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά (ειδικά για φωτογραφίσεις low-light). Τραβάει και βίντεο 2160p, κάτι που ελάχιστα κινητά κάτω από €300 μπορούν να κάνουν. 

Δημοσ.

Αν θες κάμερα όπως γράφει και ο φίλος πάνω κοιτάς αρχικά το s7. Εναλλακτικά, το Huawei p9. Το LG v10, καλό και με καλή κάμερα, αλλά από μπαταρία δεν φτάνει να πας ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το s7 για καποιον λογο δεν αρεσει εμφανισιακα στην ενδιαφερομενη.

Αρα θα ηθελα αλλες επιλογες,και κατα προτιμηση κατω τον 400 ευρω,γιαυτο εβαλα και το οριο αυτο.

Δημοσ.

Αρα θα ηθελα αλλες επιλογες,και κατα προτιμηση κατω τον 400 ευρω,γιαυτο εβαλα και το οριο αυ

one plus 3 θα ελεγεα εγω ξεκαθαρα αλλα και το p9 πολυ καλο.

Οντως δεν της αρεσει το s7? εγω το βρισκω πολυ ωραιο

Δημοσ.

Αρα θα ηθελα αλλες επιλογες,και κατα προτιμηση κατω τον 400 ευρω,γιαυτο εβαλα και το οριο αυτο.

Το htc 10 σ αρέσει;

one plus 3 θα ελεγεα εγω ξεκαθαρα αλλα και το p9 πολυ καλο.

Οντως δεν της αρεσει το s7? εγω το βρισκω πολυ ωραιο

σαν βασικό κριτήριο λέει κάμερα που κολλάνε το p9 και το 1+3

Δημοσ.

Το htc 10 σ αρέσει;

σαν βασικο κρητηριο σου ειπε  οχι οτι θα γινει φωτογραφος.

το p9 και το one plus 3 εχουνε μια χαρα καλες καμερες

Δημοσ.

Το htc 10 σ αρέσει;

To one plus 3t εχει καλη καμερα. Δεν ειναι αριστη αλλα ειναι πολυ καλη!

Το budget σου ειναι περιεργο γιατι εισαι αναμεσα απο flagships και μη! Και πιστευω οτι δεν αξιζει να μην πας σε flagship για 40 ευρω.

Καλυτερα ειναι να περιμενεις 2 βδομαδες να μαζεψεις 40 ευρω παραπανω και να παρεις ενα flagship. Καταλαβαινεις τι λεω? 

Δημοσ.

Εχουμε ξεφυγει με τις καμερες. Το p9 το oneplus 3 εχουν πολυ καλη καμερα. (ναι οκ δεν ειανι σαν του s7 αλλα δεν παυει να καλυπτει απολυτα τον οποιοδηποτε). εδω η καμερα του lgg3  πχ ειναι πολυ καλη και οι παραπανω ειναι καλυτερες.

ναι οκ το oneplus 3t θα εχει σαφως καλυτερη(δεν το εχω χρησιμοποιησει. εγω θα πηγαινα για s7 αλλιως ξεκαθαρα μεχρι 400 ευρω πας oneplus3

Δημοσ.

Οκ παιδια ναι προφανως τα 40 ευρω δεν ειναι το θεμα,αλλα ετσι κι αλλιως δεν της αρεσει το s7 για καποιο λογο που δεν κατανοω και δεν μπορω να την μεταπεισω.Αρα πιστευω οτι αφου δεν θα παμε για s7 δεν εχει νοημα να ανεβουμε πανω απο το αρχικο budget καθως ολα τα κινητα σε λεφτα μεχρι 450 ευρω εχουνε μετριες καμερες εκτος του s7.

Κοιταξτε λοιπον θεωρω οτι εχουμε να επιλεξουμε μεταξυ

1+3τ

huawei p9

1+3

lg v10

Απο τα τεσσερα αυτα ποιο νομιζετε οτι εχει την καλυτερη καμερα?

Δημοσ.

Οκ παιδια ναι προφανως τα 40 ευρω δεν ειναι το θεμα,αλλα ετσι κι αλλιως δεν της αρεσει το s7 για καποιο λογο που δεν κατανοω και δεν μπορω να την μεταπεισω.Αρα πιστευω οτι αφου δεν θα παμε για s7 δεν εχει νοημα να ανεβουμε πανω απο το αρχικο budget καθως ολα τα κινητα σε λεφτα μεχρι 450 ευρω εχουνε μετριες καμερες εκτος του s7.

1+3τ

huawei p9

1+3

lg v10

θεωρω το 1+3τ ( αν κρινω απο το oneplus 3 που το εχω χρησιμοποιησει  που ειναι το προηγουμενο του) αλλα δεν το εχω δει απο κοντα . παντως και τα 4 εχουν καλες καμερες απλα εμενα δεν μου αρεσει εξωτερικα το lgv10

Δημοσ.

To V10 εχει χειροτερη καμερα απο ολα.

Το 1+3 δεν πωλειται πια, μονο μεταχειρισμενο.

Οποτε μεταξυ p9 + 1+3t παιζεται το παιχνιδι.

Καμερες σε ποιοτητα εικονας ειναι πανω κατω τα ιδια, το 1+3 θα κανει κανα μηνα να ερθει και θα εχει δυσκολη εγγυηση ενω το p9 το αγοραζεις απο το καταστημα της γειτονιας φτηνοτερα και αμεσα.

Εγω, αν και κατοχος 1+3, προτεινω p9 σαν πιο μπάνικο κινητο για γυναικα.

Δημοσ.

1+3τ

huawei p9

1+3

lg v10

πάρε το 3Τ όχι μονο την κάμερα άλλα γιατί είναι πολύ ανώτερο γενικά σαν συσκευή απ τα υπόλοιπά που κοιτάς

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...