Havik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για κάρτα ήχου ή DAC για ενεργά studio monitor, συγκεκριμένα τα Tannoy Reveal 502, σκέπτομαι να πάρω την focusrite scarlett 2i2, δεν με ενδιαφέρουν τα “recording” χαρακτηριστικά της αλλά η ακρίβεια και η ποιότητα μουσικής, και εδώ θέλω βοήθεια, μήπως είναι καλύτερα να πάρω DAC? Τα χρήματα που διαθέτω δεν είναι πολλά ~100€ (max 150€ χωρίς να θέλω να τα φτάσω παρά μόνο αν υπάρχει αισθητή διαφορά), πιο μετά θα αναβαθμίσω τα ηχεία σε 8”, τώρα έχω την Asus D1 (SNR 116dB, Dac:Cirrus-Logic CS4398, Audio Processor: ASUS AV100 192KHz/24bit). Γενικά από DAC δεν το έχω καθόλου, ούτε καν μάρκες…. So if u may help!
3DJIN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 μια χαρα η σκαρλετ για τη δουλεια που θες.Γιατι δεν πας σε κονσολα με πιο λιγα λεφτα? Εγω εχω τα 502 σε μια behringer q1002 τα 8'' μην τα σκεφτεσαι καθολου ,για συναυλια κανουν.Εγω τα 5'' στη μεση της δυναμης τους τα εχω 1
Havik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Από λίγο που έψαξα έχω διαβάσει καλά λόγια για την 2i2, δεν έχω κοιτάξει καθόλου για κονσόλα, είδα μερικούς που μιλούσαν για DAC και εκεί σκάλωσα, τα ηχεία όταν τα αγόρασα τα άκουσα όπως κα αρκετά άλλα, αλλά DAC και κάρτα ήχου δύσκολο… Για την ένταση έχεις δίκιο στο 50% είναι πάρα πολύ δυνατά, για 8”σκεφτόμουν λόγο woofer αλλά αυτό αργεί, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα 502, anyway το τρέχων είναι να αλλάξω «κάρτα ήχου».
buuren Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 θα ελεγα να δεις στα σοβαρα και αυτο το dac, το εχω ειναι καταπληκτικο αλλα κ η 2i2 ειναι πολυ καλη. Ειναι μια πιο λαιτ εκδοση του idsd και καινουργιο στην αγορα, σε πολυ καλη τιμη http://www.skroutz.gr/s/10803942/iFi-Audio-nano-iDSD-LE.html 1
Kazama88 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Για studio monitor πας στην 2i2. Θα πάρεις και balanced εξοδο αλλά και volume control οπότε δεν θα χρειάζεται να ψαχουλευεις πίσω από τα monitor. Τα περισσότερα dac βγάζουν level lineout και το volume control τους είναι μονο για τον ενισχυτή των ακουστικών. 1
Havik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους, μόλις αποφασίσω και παραλάβω θα πω εντυπώσεις σε σχέση με την Asus D1, λογικά μέχρι το τέλος τις εβδομάδας αρχές τις άλλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα