Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Hail!Καλή χρονιά σε όλους!Όχι, δε θα κάνω post για mohaa ούτε για cod :wink: :wink: .Απευθύνομαι σε όλους τους gamers που έχουν ασχοληθεί λίγο ή πολύ με το καταπληκτικό arcade metal slug.Δεν έχει σημασιά ποιό απ'όλα.Μετά από searches σε όλο το web και σε φίλους και αγνώστους κατάφερα να βρω ΟΛΑ τα roms(εκτός βέβαια από το 5 για το οποίο έχει γίνει μεγάλο ξεχωριστο Post).Αυτό σημαίνει ότι έχω στα χέρια μου(λέμε τώρα) τα: Metal Slug, Metal Slug 2, Metal Slug X, Metal Slug 3, Metal Slug 4! Εκτός από αυτό, έχω και την έκδοση nebula(την 2.17)που μπορεί(με τη βοήθεια ενός αρχείου)να τρέξει το Metal Slug 4.Περιττό να σας πώ οτι εκτός από τα περίφημα headshots Μου στο Mohaa, ξέρω να κάνω και αρκετα multikills στο metal slug(το 3 είναι το forte μου)!!! Για όποιον θέλει να δει τι σημαίνει highscore ή έχει οποιαδήποτε άλλη απορία το e-mail μου είναι γνωστό.Μπορείτε βέβαια να Postάρετε άνετα και εδώ.Don't forget!The only choice that I give you is the choice of the way of your death... Cya all
epote Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 το side scroler arcade των πιτσιρικαδων... καλο, αλλα εξακολουθω να προτιμω ghouls and goblins
Nemo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 **********το side scroler arcade των πιτσιρικαδων***********... καλο' date=' αλλα εξακολουθω να προτιμω ghouls and goblins[/quote'] Τέσπα epote σε είχα για μεγαλύτερο ...[/quote=ilos] ...................................................... ********kai pou na me deis apo konta. sa 16 moiazo:P********* :twisted:
Nemo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 ton amathon pitsirikadon loipon=kati se <<ego 'mai 12 xronon kai megalodeixno -(toy G .Milioka )>> ennoeis ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.