Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα - Καλησπέρα.

Έχω ένα κινητό leeco le 2 pro x20 το οποίο μετά από πιθανή επαφή με υγρασία δεν ανοίγει καθολου (στη φόρτιση ανοίγει το κόκκινο led) . Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα σέρβις στην Αθήνα να το πάω να το δουν γιατί διαφορετικά .... Θα πάει στα σκουπίδια...Σας ευχαριστώ Αριστοτελης

Δημοσ.

Ειρωνία είναι να ζητάς σε τεχνολογικό site κάτι που θα μπορούσες να το Googlareis. 

Επίσης, ο ziaba του πρότεινε επιπλέον τη λύση με το ρύζι -η οποία μπορεί κυριολεκτικά να του σώσει τη συσκευή- παρόλο που δεν ζήτησε βοήθεια ο TS.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καμια ειρωνια δεν ειναι να ζητας σε τεχνολογικο site ενα αξιοπιστο καταστημα επιδιορθωσης. 

Για τον ιδιο λογο που η απαντηση στο "Τι κινητο να παρω με 200 ευρω" δεν ειναι "Βαλε στο σκρουτζ το οριο μεχρι 200 ευρω και παρε οποιο να ναι".

Οποτε προτεινω να συνεχισουμε οntopic παρακαλω.

• Like 5
Δημοσ.

Καλημέρα - Καλησπέρα.

Έχω ένα κινητό leeco le 2 pro x20 το οποίο μετά από πιθανή επαφή με υγρασία δεν ανοίγει καθολου (στη φόρτιση ανοίγει το κόκκινο led) . Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα σέρβις στην Αθήνα να το πάω να το δουν γιατί διαφορετικά .... Θα πάει στα σκουπίδια...Σας ευχαριστώ Αριστοτελης

Μπορεις να διευκρινησεις το "μετα απο πιθανη επαφη με υγρασια";;;;. Ειχε οντως επαφη με υγρασια ή απλα βλεποντας τα συμπτωματα του,σε κανει να πιστευεις οτι καποια στιγμη ηρθε σε επαφη με νερο. Χωρις να εχει πεσει στην αντιληψη σου δλδ... Το γραφεις καπως δυσνοητα...
Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Το θεμα το εχω διερευνησει. Δεν εχω βρει κατάστημα που να το αναλαμβανει. Μεχρι σημερα το εχω παει σε δυο και μου ειπαν ότι δεν το αναλαμβανουν. Βεβαια καταλαβαίνω τον λογο: το εν λογω κινητο ανοιγει από την οθονη η οποια είναι κολλημενη - πρεσαριστη και θελει βια και τεχνη (χαχα) για να ανοιξει.

Τωρα για το ρυζι: αυτό είναι για εκεινη την στιγμη που θα τυχει. Εγω αντιληφθηκα πρόβλημα 2 ημερες μετα .... (ηταν της συζυγου η οποια μετα από ανακριση το αποκαλυψε). Μετα μεχρι και επανω σε καλοριφέρ το εβαλα για ωρες , αλλα το κακο ειχε γινει.

Εκτιμω ότι μπορει απλα να θελει κατι απλο, είναι κριμα να το πεταξω στην ανακυκλωση.

Ευχαριστω απαντες

Αν καποιος εχει προταση ευχαρίστως.

Αριστοτελης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...