Hal9000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μια έξυπνη βούρτσα παρουσίασε στην πρόσφατη CES η Withings με την L’Oréal και την Kérastase, την κορυφαία Γαλλική εταιρία για προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Η Hair Coach έχει την εμφάνιση μιας κλασσικής βούρτσας αλλά στο εσωτερικό της κρύβει αρκετούς αισθητήρες που μπορούν να δώσουν μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες στον κάτοχό της και οι οποίες και εμφανίζονται μέσα από την εφαρμογή για smartphones. Αρχικά η Hair Coach καταγράφει τις κινήσεις που κάνετε κατά το βούρτσισμα, και σας επισημάνει τυχόν λάθη αλλά και καλύτερους τρόπους βουρτσίσματος. Ένας από τους αισθητήρες, εντοπίζει πότε ασκείτε περισσότερη δύναμη κατά το βούρτσισμα, με ολόκληρη την βούρτσα να δονείται προκειμένου να σταματήσετε. Επιπλέον ένα ειδικό μικρόφωνο αναλαμβάνει να εντοπίσει πότε μια τρίχα «σπάει», ενημερώνοντας σχετικά τον κάτοχο της. Η εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η Withings, δίνει μια σειρά από πληροφορίες ακόμα και σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, με εμφάνιση καθημερινής αναφοράς για την κατάσταση των μαλλιών. Η Hair Coach βρίσκεται όπως ενημερωθήκαμε ακόμα υπό ανάπτυξη, και θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο με τιμή $200.
Δημοφιλής ανάρτηση Silverage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Απαραίτητη για την επιβίωση, χαλάλι τα 200$. 33
Rocobloco Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Θα μας πέσουν τα μαλλιά με την τιμή της!! Δηλαδή η γυναίκα μου δεν έχει μάθει να περιποιήτε τι μαλλί της την Withings περίμενε!! Τι αιδιες Θα βγάλουν ακόμα για μας πάρουν τα λεφτά;! 1
logistoulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Απαραίτητη για την επιβίωση, χαλάλι τα 200$. πάλι κλάψα ο έλληνας, στο εξωτερικό που βγάζουν 200 ευρώ πριν καν τελειώσουν τη πρωινή τους ανάγκη θα πάρουν όλοι, μη κράζετε τεχνολογίες που δε καταλαβαίνεται υπανάπτυκτοι, μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος 4
savakis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 ο τύπος στην φωτογραφία είναι μισο-καραφλός... Δεν έχω λόγια. 16
shinn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 καλο ακουγεται... αλλα 200 για "smart" βουρτσα? ελεος αν ειχαν smart πιστολακι ποσο θα πηγαινε το μαλλι ? ( <- pun intended) . 2
Othal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 πάλι κλάψα ο έλληνας, στο εξωτερικό που βγάζουν 200 ευρώ πριν καν τελειώσουν τη πρωινή τους ανάγκη θα πάρουν όλοι, μη κράζετε τεχνολογίες που δε καταλαβαίνεται υπανάπτυκτοι, μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος Με αγαπη θα σου πω πως πρεπει να εχεις μεγαλη ευθυνη για τα μνημονια που λες... 26
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 θα πρεπε να εχει και ηχογραφημενο γελιο οταν προσπαθουν να χτενιστουν ανθρωποι με λιγα μαλλια(οπως στην φωτο πιο πανω) εκτος κι αν την χρειαζονται για το σπασιμο της καποιας τριχας γιατι πλεον καθε τριχα μετραει... 4
Getapen Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Απαραίτητη για την επιβίωση, χαλάλι τα 200$. Στο μυαλό μου είσαι.. Στην ερώτηση ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που θα ήθελα αν εμένα ναυαγός η απάντηση είναι μονόδρομος. Νομίζω και σε σεμινάρια επιβίωσης από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνεις είναι ότι και σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου είναι ζωτικής σημασίας να είσαι στη πένα. 1
Spiros2332 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 "Εντοπίζει πότε ασκείτε περισσότερη δύναμη κατά το βούρτσισμα, με ολόκληρη την βούρτσα να ΔΟΝΕΙΤΑΙ" Multifunction b1tches.... 6
Le Perv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 "Εξυπνο πιρουνι" δε βγαλανε ακομη. Θα μετραει το βαρος της μπουκιας και ποσες φορες πιεζεις για να καρφωσεις. Προειδοποιει το χρηστη οταν το παρακανει. Επειδη εσεις ειστε ζωα και κοροϊδευετε, θα παρω το "μυαλο" μου και θα μεταναστευσω. Τοσα "μυαλα" εχει χασει η Ελλαδα. Ε, αλλο ενα το δικο μου. Θα ΜΑΣ κανω περηφανους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα