YourTrueLegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Αν κοιταξει καποιος τα ποστ θα καταλαβει γιατι μερικες εταιριες βγαζουν αλλες εκδοσεις/αμαξια για ελλαδα και για αλλες χωρες εντελως διαφορετικα. Βλεπε φορτ χιουνται. Μερικες φορες φταινε και οι ιδιοι εμποροι. Πχ το χιουνται βελοστερ δεν θα το δουμε ποτε ελλαδα http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/98448.asp Tι εννοεις διαφορετικες εκδοσεις; Εννοεις οτι πχ τα vw που κυκλοφορουν Γερμανια, κατασκευαζονται Γερμανια, ενω τα vw της Ελλαδας ισως να κατασκευαζονται σε ενα αλλο εργοστασιο πιο "υποβαθμισμενης" χωρας; Αν εννοεις αυτο, ειναι γνωστο χρονια τωρα, οτι ειναι ετσι. Παντως επειδη ανεφερες για ford, τουλαχιστον τα fiesta που ερχονται Ελλαδα ειναι κατασκευασμενα Γερμανια και συγκεκριμενα Κολωνια.
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Απο Γερμανία έρχονται τα vw. Αντιθέτως Mercedes έρχονται απο Τουρκία
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλα τα vw (skoda, seat, audi) απο οπου και να 'ρχονται δεν εχουν σωτηρια ουτως η αλλως Για την ιστορια, αν και outdated, δεν φαινεται να κατασκευαζονται ολα τα vw της ελληνικης αγορας στην Γερμανια http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38622_24941.asp Πχ fox, polo, scirocco , beetle, jetta, eos, touareg δεν ερχονται απο Γερμανια. Kαι δεν φαινεται να ισχυει αυτο που λες για τα mercedes επισης (συνηγορει ακομα ενα αρθρο σε αυτο: http://www.carzine.gr/2011-09-28-19-35-58/ ). 1
palawiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Bildanos θα σταματήσεις να σβήνεις μηνύματά μου χωρίς λόγο; Άντε το παρατράβηξες.Και το έκανες πάρα πολλές φορές. Έχεις πρόβλημα με μένα ρε;Σαν μικρό παιδάκι κάνεις και άσε ξέρουμε από το blog σου τι τύπος είσαι45-50 χλμ από το εργοστάσιο της φορντ μένω.Τα ξέρω τι γίνεται.Όλη η τουρκιά εκεί μέσα μαζεύτηκε.Ξανακάνε με ban τώρα.
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Tι εννοεις διαφορετικες εκδοσεις; Εννοεις οτι πχ τα vw που κυκλοφορουν Γερμανια, κατασκευαζονται Γερμανια, ενω τα vw της Ελλαδας ισως να κατασκευαζονται σε ενα αλλο εργοστασιο πιο "υποβαθμισμενης" χωρας; Αν εννοεις αυτο, ειναι γνωστο χρονια τωρα, οτι ειναι ετσι. Παντως επειδη ανεφερες για ford, τουλαχιστον τα fiesta που ερχονται Ελλαδα ειναι κατασκευασμενα Γερμανια και συγκεκριμενα Κολωνια. Δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι αλλα αμαξια θα βγαλει πχ η φορντ για εδω ελλαδα αλλα για αμερικη. Μονο τωρα καπως αλλαξε το πραγμα με το 4*4 της που το κανανε θηριο σαν τα αμερικανικα. Οταν ειχα πει σε εναν εμπορο της χιουνται καλα το βελοστερ γιατι δεν το φερνεις ελλαδα μου ειπε ποιος θα αγορασει τετοιο αμάξι, κουπε, που να ειναι στην ιδια κατηγορια μετο σιροκο και ειδικα χιουνται. Βλεπεις απο μονοι τους οι εμποροι καθοριζουν αγορες και μειωνουν εταιριες
palawiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ford Fiesta Mk IV είχα για λίγο καιρό και αν και παμπάλαιο μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι οδηγιόταν πολύ ωραία.Αλλά είχε θέμα με τις σκουριές όπως και πολλά Ford έχουν μεγάλο θέμα με τις σκουριές τουλάχιστον εδώ που είμαι..Το Opel Corsa στο θέμα οδήγησης όπως και το Kia picanto 4 μηνών καινούργια και τα 2 περίπου,που τα είχα για λίγο καιρό δεν μου άρεσαν καθόλου όταν τα οδηγούσα στον αυτοκινητόδρομο με πάνω από 110-120 χλ/ω.Peugeot 208 δεν δοκίμασα ποτέ μου,αλλά έχω το Peugeot 508 SW GT και έχω πάθει πλάκα το πόσο σταθερό στον δρόμο είναι.Ένα test drive θα ήταν πολύ καλά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Πριν λιγο αν θυμαμαι καλα ειχα δει μια προταση για Honda HRV Την θεωρω πολύ κααλη λυση. Μακρυα από CRV που εχω λογω καταναλωσης και τελων κυκλοφοριας .
michalisv Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλα τα vw (skoda, seat, audi) απο οπου και να 'ρχονται δεν εχουν σωτηρια ουτως η αλλως Για την ιστορια, αν και outdated, δεν φαινεται να κατασκευαζονται ολα τα vw της ελληνικης αγορας στην Γερμανια http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38622_24941.asp Πχ fox, polo, scirocco , beetle, jetta, eos, touareg δεν ερχονται απο Γερμανια. Kαι δεν φαινεται να ισχυει αυτο που λες για τα mercedes επισης (συνηγορει ακομα ενα αρθρο σε αυτο: http://www.carzine.gr/2011-09-28-19-35-58/ ). (Παραλειπω τις κλασσικές ανοησίες για την vw απ τα ιαπωνοfanboys)Τα αμαξια που πουλιούνται στην Ελλάδα κατασκευάζονται οπου κατασκευάζονται και για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά.Έτσι,το polo που πουλιέται ειτε στην Γερμανία ειτε στην Ελλαδα φτιάχνονται στην Ισπανία, Το yaris που πουλιεται ειτε στην Αγγλία ειτε στην Ελλάδα φτιάχνεται στην Γαλλία,το Corolla και το chr στην Τουρκια κτλ. Όλα τα αυτοκίνητα που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά εχουν ακριβως τις ίδιες προδιαγραφές. Τα μοντέλα που κοιταει η ts φτιάχνονται: Corsa-Ισπανία Fiesta-Γερμανία/Ισπανια 208-Γαλλία Ignis-Ιαπωνία
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 προσωπικα μεταξυ αυτων που παραθετεις ψηφιζω-στηρίζω φιεστακι. Μαυρο σκυλι! 3
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Είχα το Fiesta και γλυκοκοιτάζω τώρα το νέο Ignis. Ναι μέν ένα κλίκ κάτω σε σχέση με το Fiesta,άλλα είναι ιδιαίτερο σάν πλατφόρμα.Το μεγαλύτερο μείον,για μένα,είναι η ντεφάκτο επιλογή του 1.2lt Ν/Α κινητήρα την στιγμή που υπάρχει ο 1.0lt Boosterjet. Για την χώρα κατασκευής κρατάω μικρό καλάθι.Τα πρώτα κομμάτια μπορεί να πατάνε στο Ελληνικό έδαφος εξ Ιαπωνιας και στην πορεία να μεταφέρουν την γραμμή παραγωγής αλλού (όπως έκανε η Honda στην Τουρκία). Φήμες λένε για Ινδία... Το μοναδικό ψεγάδι στο Fiesta,όπως αναφέρθηκε,είναι η απουσία ενός σύγχρονου infotainment.Το οποίο στα δικά μου μάτια τουλάχιστον,είναι δευτερευούσης σημασίας.Αφενός ο οδηγός επικεντρώνεται σε αυτό που πρέπει να κάνει καλύτερα (να κοιτάει τον δρόμο),αφετέρου οι περισσότερες εταιρίες προσφέρουν εκδοχές του συστήματος ψυχαγωγίας με το αντίστοιχο κόμιστρο.Με λίγα λόγια,μήν περιμένετε Mirror-link/κάμερα οπισθοπορίας/πλοήγηση/λοιπές τεχνοgeek ευκολίες μόνο και μόνο επειδή υπάρχει μια μεγάλη οθόνη στο ταμπλό.Σε κάποιες περιπτώσεις,ετοιμαστείτε για απόκριση που παραπέμπει σε κινέζικο tablet των 50$.
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 (Παραλειπω τις κλασσικές ανοησίες για την vw απ τα ιαπωνοfanboys) Τα αμαξια που πουλιούνται στην Ελλάδα κατασκευάζονται οπου κατασκευάζονται και για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά.Έτσι,το polo που πουλιέται ειτε στην Γερμανία ειτε στην Ελλαδα φτιάχνονται στην Ισπανία, Το yaris που πουλιεται ειτε στην Αγγλία ειτε στην Ελλάδα φτιάχνεται στην Γαλλία,το Corolla και το chr στην Τουρκια κτλ. Όλα τα αυτοκίνητα που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά εχουν ακριβως τις ίδιες προδιαγραφές. Τα μοντέλα που κοιταει η ts φτιάχνονται: Corsa-Ισπανία Fiesta-Γερμανία/Ισπανια 208-Γαλλία Ignis-Ιαπωνία Πρωτον δεν ειμαι καμιας εταιρειας fanboy κι επισης δεν εχω αγορασει ποτε μου ιαπωνικο, τουναντιον ειχα αμαξι του group vag , brand new, με ολα τα services στην αντιπροσωπεια και στην ωρα τους επι μια 10ετια και εν τελει πηρα το μαθημα μου. Επιπλεον, το επιχειρημα περι fanbοισμου σου επιστρεφεται μιας που εισαι κατοχος vw κι εχεις καθε λογο να μην εισαι αντικειμενικος. Δευτερον για ολα τα αλλα που γραφεις, αναμενουμε τις πηγες σου.
NickTG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλα τα vw (skoda, seat, audi) απο οπου και να 'ρχονται δεν εχουν σωτηρια ουτως η αλλως Για την ιστορια, αν και outdated, δεν φαινεται να κατασκευαζονται ολα τα vw της ελληνικης αγορας στην Γερμανια http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38622_24941.asp Πχ fox, polo, scirocco , beetle, jetta, eos, touareg δεν ερχονται απο Γερμανια. Kαι δεν φαινεται να ισχυει αυτο που λες για τα mercedes επισης (συνηγορει ακομα ενα αρθρο σε αυτο: http://www.carzine.gr/2011-09-28-19-35-58/ ). Δηλαδή τα γερμανικά Beetle, Scirocco και Eos για παράδειγμα ήταν κατασκευής Γερμανίας?
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή τα γερμανικά Beetle, Scirocco και Eos για παράδειγμα ήταν κατασκευής Γερμανίας?Δεν γνωριζω. Αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει και καποιος λογος να με ενδιαφερει κιολας. Το τι αγοραζω εγω με ενδιαφερει, οχι οι Γερμανοι. Την απορια που εχεις καλυτερα να στην απαντησει η μαργαριτα που υποστηριζει οτι τα vw ειναι ολα κατασκευασμενα Γερμανια, ενω τα Μερτσεντε που παιρνει η Ελλαδα ειναι απο Τουρκια μερια..
NickTG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δεν γνωριζω. Αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει και καποιος λογος να με ενδιαφερει κιολας. Το τι αγοραζω εγω με ενδιαφερει, οχι οι Γερμανοι. Την απορια που εχεις καλυτερα να στην απαντησει η μαργαριτα που υποστηριζει οτι τα vw ειναι ολα κατασκευασμενα Γερμανια, ενω τα Μερτσεντε που παιρνει η Ελλαδα ειναι απο Τουρκια μερια.. Tι εννοεις διαφορετικες εκδοσεις; Εννοεις οτι πχ τα vw που κυκλοφορουν Γερμανια, κατασκευαζονται Γερμανια, ενω τα vw της Ελλαδας ισως να κατασκευαζονται σε ενα αλλο εργοστασιο πιο "υποβαθμισμενης" χωρας; Αν εννοεις αυτο, ειναι γνωστο χρονια τωρα, οτι ειναι ετσι. Παντως επειδη ανεφερες για ford, τουλαχιστον τα fiesta που ερχονται Ελλαδα ειναι κατασκευασμενα Γερμανια και συγκεκριμενα Κολωνια. Μα εσένα είδα πως είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι στο quote.
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το "ισως" στην πρωτη προταση του quote το προσεξες; Αν το "ισως" δηλωνει σιγουρια σε εσενα, τοτε τιθεται θεμα κατανοησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα