Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει.
Έχω 2 hdmi συνδεδεμένα το ένα από το PC στην οθόνη μου και το άλλο από το PC στην τηλεόρασή μου και έχω βάλει επιλογή duplicate τις οθόνες.
Όταν βάζω ήχο λοιπόν από τα ηχεία μου και κάθομαι να δω κάτι από την τηλεόραση σχεδόν πάντα 4 στις 5 φορές θα υπάρχει delay πρώτα θα ακούω τον ήχο από τα ηχεία μου και μετά θα βλέπω να μιλάνε στην τηλεόραση.
Τα ηχεία μου στον υπολογιστή τα έχω συνδέσει με ψηφιακή θύρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω και αυτό.
Ωστόσο αν επιλέξω να ακούω ήχο από την τηλεόραση το πρόβλημα λύνεται δεν υπάρχει delay.
Έχει κανείς καμία ιδέα/πρόταση τι να κάνω ή τι μπορεί να φταίει?
Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας γρήγορος τροπος να προσπεράσεις το προβλημα τούλαχιστων σε υλικό που έχεις στον σκληρό σου είναι να βάλεις μία μικρή χρονική υστέρηση στον ήχο μέσω του player σου(bsplayer/VLC το κάνουν σιγουρα).

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας γρήγορος τροπος να προσπεράσεις το προβλημα τούλαχιστων σε υλικό που έχεις στον σκληρό σου είναι να βάλεις μία μικρή χρονική υστέρηση στον ήχο μέσω του player σου(bsplayer/VLC το κάνουν σιγουρα).

Σωστό αυτό που λες αν και δεν λύνει το πρόβλημα απλά τυχαίνει πχ να βάζω και live streaming από διάφορα stream που βλέπω και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορώ να κάνω κάτι, απλά μέχρι να βρω τρόπο να λυθεί το πρόβλημα βάζω ήχο από την τηλεόραση και ησυχάζω.

Η oπτικη ινα ειναι συνδεμενη με καρτα ηχου η με την καρτα ηχου της μητρικης?

Είναι συνδεδεμένη με την κάρτα ήχου της μητρικής, δεν έχω κάρτα ήχου ξεχωριστή.

Δημοσ.

Σωστό αυτό που λες αν και δεν λύνει το πρόβλημα απλά τυχαίνει πχ να βάζω και live streaming από διάφορα stream που βλέπω και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορώ να κάνω κάτι, απλά μέχρι να βρω τρόπο να λυθεί το πρόβλημα βάζω ήχο από την τηλεόραση και ησυχάζω.

Το αντιλαμβανομαι ότι δεν είναι πραγματική λύση στο πρόβλημα, για αυτό κ το ανέφερα ως "προσπερασμα".Για τον ίδιο λόγο ανέφερα για content που έχεις στο PC σου.

Δημοσ.

Το αντιλαμβανομαι ότι δεν είναι πραγματική λύση στο πρόβλημα, για αυτό κ το ανέφερα ως "προσπερασμα".Για τον ίδιο λόγο ανέφερα για content που έχεις στο PC σου.

Δεκτό κι εγώ σου απάντησα προσωρινή λύση έχω βρει βάζω ήχο από την τηλεόραση, μόνιμη λύση ψάχνω ωστόσο σ'ευχαριστώ για το σχόλιο.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να συνδέσεις τα ηχεία στην έξοδο ήχου της τηλεόρασης ; ( αφήνοντας το hdmi όπως είναι; )
Εαν η τηλεόρασή σου έχει κάποια λειτουργία game mode για παράδειγμα έχει μικρότερη καθυστέρηση η εικόνα ;

Edit:
Επίσης πες μας τι έκδοση είναι το καλώδιο hdmi,τι τηλεόραση συνδέεις ( τεχνικά χαρακτηριστικά).
Δεν ξέρω αν χρησιμεύουν ιδιαίτερα, αλλα ίσως φανούν απαραίτητα σε κάποιον καλύτερο γνώστη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γίνεται να συνδέσεις τα ηχεία στην έξοδο ήχου της τηλεόρασης ; ( αφήνοντας το hdmi όπως είναι; )

Εαν η τηλεόρασή σου έχει κάποια λειτουργία game mode για παράδειγμα έχει μικρότερη καθυστέρηση η εικόνα ;

Edit:

Επίσης πες μας τι έκδοση είναι το καλώδιο hdmi,τι τηλεόραση συνδέεις ( τεχνικά χαρακτηριστικά).

Δεν ξέρω αν χρησιμεύουν ιδιαίτερα, αλλα ίσως φανούν απαραίτητα σε κάποιον καλύτερο γνώστη.

Όχι δυστυχώς δεν φτάνει μέχρι την τηλεόραση το καλώδιο από τα ηχεία μου.

Δεν δοκίμασα καθόλου να δω αν έχει game mode, θα το τσεκάρω αυτό.

Το καλώδιο είναι high speed hdmi, και το μοντέλο της τηλεόρασης είναι αυτό TOSHIBA Smart TV 40T5435DG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...