Masma Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα σας ενδιαφερομαι και εγω για αγορά νέου κινητού 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μεχρι 200 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Απλες εφαρμογες escore , instagram, gps , imdb , booking , village 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4,7 - 5,2 (5,5 μονο αν το κινητο εχει μικρες διαστασεις) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ναι και τα 2 αλλα οχι απαραιτητα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σε ενα μετριο βαθμο ναι. Εχω χρονια ενα iphone 5s και με καλυπτε μια χαρα η καμερα του αλλα οχι σε χειροτερη. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM ; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; κατα προτίμηση ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; δεν ξερω πόσο χρειάζεται 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Nαι πολύ βασικό κριτήριο 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο τα 2 , βεβαια θεωρω απο εξωτερικο θα βρω καποια καλυτερη επιλογη λογικα. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουργιο Ευχαριστω εκ των προτέρων όποιον εχει την διάθεση να με βοηθήσει
Gkostave Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/9043554/Huawei-P9-Lite-2GB-Dual-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/9304030/Huawei-P9-Lite-3GB-Dual-16GB.htmlΡιξε μια ματιά σ'αυτά τα 2 φίλε μου. Το ένα ειναι η έκδοση με 2GB ram και το αλλο με 3 GBram(20 ευρώ παραπάνω).
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μια που θες και να διαβαζεις βιβλια εγω λεω το Xiaomi Redmi Note 4 Απο εδω http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-5-5inch-FHD-2-5D-Arc-Screen-MIUI-8-4G-LTE-Smartphone-Helio-X20-MT6797-Deca-Core-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-Touch-ID-4100mAh-Metal-Body---Gold-373195.html
Masma Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Eυχαριστω γισ τις προτασεις! Μια που θες και να διαβαζεις βιβλια εγω λεω το Xiaomi Redmi Note 4Απο εδω http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-5-5inch-FHD-2-5D-Arc-Screen-MIUI-8-4G-LTE-Smartphone-Helio-X20-MT6797-Deca-Core-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-Touch-ID-4100mAh-Metal-Body---Gold-373195.html Ειχα δει και εγω το συγκεκριμενο κινητο. Δεν ειναι λιγο μεγαλο σαν διαστασεις? Το λεεω επειδη ειδα την 5,5 οθονη Πραγματικα τα xiaomi μονοσ την καμερα τα φοβαμαι. Επισης βρηκα αυτο : http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi5-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1038074.html?rmmds=search αξιζει?
Masma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Kαλημερα θελω να σας ρωτησω την αποψη σας για το συγκξεκριμενο κινητο xiaomi redmi pro http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Pro-5_5-inch-Dual-Camera-3GB-RAM-64GB-MTK-Helio-X25-Deca-core-4G-Smartphone-p-1072780.html?rmmds=search
chios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καταπληκτικό τηλέφωνο είναι αλλά να έχεις υπόψη σου ότι ακόμα δεν έχει βγει global rom και για να έχεις ελληνικά πρέπει να ξεκλειδωσεις και να περάσεις την ελληνική από την κοινότητα μας 1
zananiro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Παίρνεις το Huawei p9 lite από Ελλάδα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, υποστήριξη σε όλες τις μπάντες 4g και ξεχνάς το άγχος του τελωνείου.
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Αν εισαι αναμεσα στο redmi pro και στο Mi5 εγω σου λεω το δευτερο. Γιατί ή σειρά Mi είναι ή ναυαρχίδα της Xiaomi και θα έχεις για πολλά χρόνια τεχνική υποστήριξη (αναβαθμίσεις Miui, Android) Στο vickmall π.χ σου δίνει 3 επιλογές. official stable global ROM(OTA update&No Greek Language)-Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)-Official DEV CN Rom (Only Chinese&English language). Εσυ θα διαλεξεις την Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) 2
Masma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Αν εισαι αναμεσα στο redmi pro και στο Mi5 εγω σου λεω το δευτερο. Γιατί ή σειρά Mi είναι ή ναυαρχίδα της Xiaomi και θα έχεις για πολλά χρόνια τεχνική υποστήριξη (αναβαθμίσεις Miui, Android) Στο vickmall π.χ σου δίνει 3 επιλογές. official stable global ROM(OTA update&No Greek Language)-Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)-Official DEV CN Rom (Only Chinese&English language). Εσυ θα διαλεξεις την Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) Eχεις δικιο σε αυτο. μαλλον εκει καταληγω και εγω. Οποτε αν περασω την Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) δεν χρειαζεται μετα να πειραξω κατι εγω ετσι? θα εχει και κινεζικα app που δεν θα μπορω να τα βγαλω?
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Eχεις δικιο σε αυτο. μαλλον εκει καταληγω και εγω. Οποτε αν περασω την Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) δεν χρειαζεται μετα να πειραξω κατι εγω ετσι? θα εχει και κινεζικα app που δεν θα μπορω να τα βγαλω?Η DEV δεν εχουν Κινεζικα appΟχι δεν κανεις κατι αλλο. 1
Masma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Η DEV δεν εχουν Κινεζικα app Οχι δεν κανεις κατι αλλο. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Θα το παραγγειλω μετα τις 19/1. αν δεν εχω βρει κατι αλλο μεχρι τοτε λογικα θα το παρω. Κατι τελευταιο. Πόσο περιπου χρονικό διάστημα θελει για να το εχω στα χερια μου απο την ημέρα της παραγκελειας? στο περιπου προφανως
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 10-15 μερες αναλογα γιατι τωρα εχουμε και τα τελωνεια. 1
chios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Στο mi5 έχω καταλήξει και εγώ το έχει το geekbuying 210€ το μόνο που με προβληματιζει είναι ότι δεν παίρνει sd και η μικρή μπαταρία, την αγορά Θα την κάνω Φεβρουάριο οπότε μέχρι τότε θα δω τι άλλες επιλογές υπάρχουν. Saruman123 για το vernee Apollo lite έχεις άποψη;; διαβάζω πολύ καλά λόγια γενικά για το τηλέφωνο και με πολύ καλή υποστήριξη από development.
Masma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καταπληκτικό τηλέφωνο είναι αλλά να έχεις υπόψη σου ότι ακόμα δεν έχει βγει global rom και για να έχεις ελληνικά πρέπει να ξεκλειδωσεις και να περάσεις την ελληνική από την κοινότητα μας ειναι ευκολο να το κανω αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα