basileios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση βοήθεια καλύτερα . Κατέβασα ( αγόρασα ) αυτό το παιχνίδι και από την αρχή με βγάζει υποχρεωτικά σε ένας είδος training αλλά δεν φεύγει από εκεί δεν με δίνει άλλες επιλογές παίζω και το έχω φτάσει 28% αλλά δεν προχωράει ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω ?
petran91 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μήπως κατεβάζει ενώ παίζεις και δεν έχει κατέβει ολόκληρο το παιχνίδι?Το κάνουν αυτό αρκετά παιχνίδια, μέχρι να κατέβουν ολόκληρα απλά σε βάζουν και παίζεις κάποιου είδους training. 1
basileios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πραγματικά είμαι για φυλακή δηλαδή noobas έχει αλλά 20GB για να κατέβει 2
AntiCambeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Πραγματικά είμαι για φυλακή δηλαδή noobas έχει αλλά 20GB για να κατέβει Το Plants VS Zombies 1 το είχε δώσει δωρεάν ένα ΣΚ και όποιος πρόλαβε,δεν φαινόταν εύκολα στο PS Store.Το είχα κατεβάσει και το «έλιωνα».Το 1 είναι πιο απλό από το 2 σε γραφικά και πιο ξερό γενικά αλλά μου φάνηκε πιο ελαφρύ απο το 2 που μοιάζει να έχει λίγο drop frame αφού γίνεται της Πόπης. Αν κάποιος έχει παίξει το 1 σε αφήνει να μεταφέρεις(import) τους χαρακτήρες απο το 1,αυτό είναι καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα