arcadian61 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Κάνω καθαρή εγκατάσταση Win 10 σε λάπτοπ που έβαλα έναν ssd δίσκο 120Gb. Η χρήση που κάνω είναι πολύ ελαφριά (serfing, facebook, κανένα παιχνίδι του f/b, επεξεργασία κειμένου...τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή). Θα εγκαταστήσω λίγα προγράμματα και θέλω να επιλέξω κάποια που δεν πιάνουν πολύ χώρο. Π.χ Να εγκαταστήσω το Microsoft office, ή το open office η κάποια άλλη σουίτα free; Το acrobat reader ή κάποιο αντίστοιχο; Το bitdefender ή το avast; Επειδή τα 120gb δεν είναι και πολλά, η εξοικονόμηση χώρου είναι ζητούμενο. Ευχαριστώ!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Θα σου προτεινα να κατεβασεις το OpenOffice και να το δοκιμασεις. Θυμιζει λιγο Office 2003. Για PDF reader εγω χρησιμοποιω Foxit 1
zncisnikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για PDF reader στα Win10 έχω ορίσει τον Microsoft Edge χωρίς να χρειάζεται κάνω καμία άλλη εγκατάσταση προγράμματος . Όταν σε ένα αρχείο θέλω να κάνω αναζήτηση μια λέξεις με εξυπηρετεί περισσότερο από τον Foxit η Acrobat. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα