Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά όμως έχει μητρική Giga(fail)byte... :P

Μία χαρά είναι η gigabyte εγώ χτύπησα 5.3 με 8350 και 990fxa ud3 rev4.0

• Like 1
Δημοσ.

Μία χαρά είναι η gigabyte εγώ χτύπησα 5.3 με 8350 και 990fxa ud3 rev4.0

ναι οκ περασανε 4 ρεβυζιον για να φτιαξουν σοβαρη μητρικη

μεχρι που την σουταρα, πηρα την sabertooth και εστρωσε το πισι

ετρωγα μερα παρα μερα bsod τοτε.

Δημοσ.

καλα ισα ισα για ενα bench ολες κανουν

και 4.8 daily μια χαρά ηταν

ναι οκ περασανε 4 ρεβυζιον για να φτιαξουν σοβαρη μητρικη

μεχρι που την σουταρα, πηρα την sabertooth και εστρωσε το πισι

ετρωγα μερα παρα μερα bsod τοτε.

άλλη κατηγορία μητρική και άλλο budget  ... 

Δημοσ.

και 4.8 daily μια χαρά ηταν

άλλη κατηγορία μητρική και άλλο budget  ... 

130 ειχα παρει την gigabyte Και 160 την asus

δεν ειναι καμια τρομερη διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

130 ειχα παρει την gigabyte Και 160 την asus

δεν ειναι καμια τρομερη διαφορα.

στο 200ρι παίζει η sabertooth και στα 130 η 990fxa ud3

τώρα το πόσο την πήρες εσύ πως και γιατί

δεν νομίζω ότι έχει κάτι να κάνει με το γεγονός ότι είναι άλλη κατηγορία

ίδια κατηγορία όμως είναι η 990fx-gaming με την sabertooth r2.0 και η gigabyte είναι και 50 ευρώ φθηνότερη    

4.8 daily αναλογα τα ρευματα

ναι αλλά daily .. σε giga(fail) ...

Δημοσ.

Όταν ένα φεγγάρι η sabertooth έπαιζε 150-160, κοινώς 2012 η 990fxa ήταν ελάχιστα πιο φθηνή, δεν νομίζω να άξιζε να πάρει κάποιος την gigafail που ήδη πέρασαν ένα κάρο rev μέχρι να διορθωθούν ανόητα ελαττώματα. Επίσης ίδια κατηγορία σε chipset είναι η 990fx gaming με την sabertooth που λες, όμως τίποτα δεν αναιρεί πως η sabertooth ποιοτικά και από άποψης oc potential είναι χιλιόμετρα μπροστά.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ένα φεγγάρι η sabertooth έπαιζε 150-160, κοινώς 2012 η 990fxa ήταν ελάχιστα πιο φθηνή, δεν νομίζω να άξιζε να πάρει κάποιος την gigafail που ήδη πέρασαν ένα κάρο rev μέχρι να διορθωθούν ανόητα ελαττώματα. Επίσης ίδια κατηγορία σε chipset είναι η 990fx gaming με την sabertooth που λες, όμως τίποτα δεν αναιρεί πως η sabertooth ποιοτικά και από άποψης oc potential είναι χιλιόμετρα μπροστά.

δεν νομίζεις αλλά δεν είχες εμπειρία σωστά ?? 

το ότι έχουν το ίδιο chipset μπορείς και μόνος σου να καταλάβεις ότι δεν την βάζει στην ίδια κατηγορία και δεν χρειάζεσαι την βοήθεια μου για να το εμπεδώσεις...

Στο ότι σε σχέση με την 990fxa ud3 η sabertooth είναι καλύτερη σε oc potential δεν νομίζω οτι θα βρεις κάποιον να διαφωνεί  ...  

Δημοσ.

Δυστυχως βαση των δοκιμων που εχω κανει για πανω απο 4.5 σταθερα θελεις καλη μητρικη, Η sabertooth ειναι οτι πιο value for money για αυτο.

+1

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομίζεις αλλά δεν είχες εμπειρία σωστά ?? 

το ότι έχουν το ίδιο chipset μπορείς και μόνος σου να καταλάβεις ότι δεν την βάζει στην ίδια κατηγορία και δεν χρειάζεσαι την βοήθεια μου για να το εμπεδώσεις...

Στο ότι σε σχέση με την 990fxa ud3 η sabertooth είναι καλύτερη σε oc potential δεν νομίζω οτι θα βρεις κάποιον να διαφωνεί  ...  

στο 200ρι παίζει η sabertooth και στα 130 η 990fxa ud3

τώρα το πόσο την πήρες εσύ πως και γιατί

δεν νομίζω ότι έχει κάτι να κάνει με το γεγονός ότι είναι άλλη κατηγορία

ίδια κατηγορία όμως είναι η 990fx-gaming με την sabertooth r2.0 και η gigabyte είναι και 50 ευρώ φθηνότερη    

ναι αλλά daily .. σε giga(fail) ...

Εσύ έβαλες στην ίδια κατηγορία τις εν λόγω μητρικές και ο μόνος λόγος να μπουν είναι το κοινό chipset και τίποτα παραπάνω. Την ποιότητα και την αντοχή του pcb, των mosfets και των chokes της sabertooth δεν τα έχει η gigabyte, μιλώντας καθαρά για oc. Η gigabyte είναι πιο fancy all around όμορφο board σε πιο προσιτή τιμή ενώ η sabertooth ένα mobo καθαρά για oc με το αντίστοιχο κόστος. 

Σαφώς και δεν έχω τρομερή εμπειρία από am3+ αλλά έχοντας σπαταλήσει ώρες διαβάζοντας thread διαφόρων μητρικών και περί oc στο oc.net έχω σχηματίσει μια εικόνα για το τι παίζει από εμπειρίες κατόχων πάντα.

Δημοσ.

Εσύ έβαλες στην ίδια κατηγορία τις εν λόγω μητρικές και ο μόνος λόγος να μπουν είναι το κοινό chipset και τίποτα παραπάνω. Την ποιότητα και την αντοχή του pcb, των mosfets και των chokes της sabertooth δεν τα έχει η gigabyte. Η gigabyte είναι πιο fancy all around όμορφο board σε πιο προσιτή τιμή ενώ η sabertooth ένα mobo καθαρά για oc με το αντίστοιχο κόστος. Αυτά πάντα σύμφωνα με τα τότε δεδομένα μιας και πλέον η αγορά fx δεν αξίζει.

Από που ακριβώς κατάλαβες ότι εγώ την έβαλα στην ίδια κατηγορία ? κανε μου ένα quote να μπορέσω να καταλάβω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...