Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FX-9XXX δεν υποστηριζει η μητρικη ετσι και αλλιως.

η διαφορα μεταξυ 8300 και 8350 ειναι 30 ευρω χωρις να κανω τιποτα, εαν πουμε οτι τον αγοραζω καινουργιο. Μεταχειρισμενους στο Ινσομνια δεν βλεπω συχνα γτ ακομα ειανι νωρις και ο κοσμος δεν τους πουλαει. Αμα βγουνε οι ΖΕΝ μετα το καλοκαιρι μπορει να πεσουν οι τιμες.

Επεξ/σία από ASDIC
Δημοσ.

Αν έχεις τον νού σου και βάλεις και μία αγγελία κάτι θα βρεις σε 8350 οι περισσότεροι παίζουν από 100 και κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειχα χρονο και ειναι απο Αθηνα του πουλουσα εναν pre o.c φαση! Και επιστροφη χρηματων αν δεν ηταν ευχαριστημενος!  4.2-4.3 για πλακα με την ψυχτρα του

Δημοσ.

Εγώ προτείνω τον FX-8370 ο οποίος έχει ήδη υψηλούς χρονισμούς.

ακριβως ο ιδιος με τον 8350 ειναι

εκτος κι αν δε βλεπω κατι.

• Like 3
Δημοσ.

ακριβως ο ιδιος με τον 8350 ειναι

εκτος κι αν δε βλεπω κατι.

Σχεδόν. Απλώς το turbo boost του είναι στα 4,3 GHz έναντι 4,2 που είναι το αντίστοιχο του FX-8350.

Δημοσ.

Από ότι βλέπω στο skroutz.gr, FX-8350 και FX-8370 box έχουν 20 € διαφορά οπότε δεν συμφέρει ο 8370. Πάρε τον FX-8350 και με τα υπόλοιπα ευρά ή πάρε μια καλή ψύχτρα ή πάρε σουβλάκια... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδόν. Απλώς το turbo boost του είναι στα 4,3 GHz έναντι 4,2 που είναι το αντίστοιχο του FX-8350.

Δεν θα φανει η διαφορα στην αποδοση με 100 mhz boost καλυτερα ας γλυτωσει καποια χρηματα.

Δημοσ.

Πολύ απλά παίρνει 8300 και μια ψύκτρα, πειράζει λίγο multiplier και ρεύμα και έχει 4 ghz στο πιάτο μαζί με μια 212 evo στα λεφτά ενός 8350 σκέτου, αξίζει καλύτερα έτσι :).

Δημοσ.

Πολύ απλά παίρνει 8300 και μια ψύκτρα, πειράζει λίγο multiplier και ρεύμα και έχει 4 ghz στο πιάτο μαζί με μια 212 evo στα λεφτά ενός 8350 σκέτου, αξίζει καλύτερα έτσι :).

Ναι αλλά όμως έχει μητρική Giga(fail)byte... :P

• Like 1
Δημοσ.

I know... :-D Δεν θα έχει θέμα πάντως, είμαι βελτιωμένο rev οπότε θα είναι οκ.

Καλά και η δικιά μου βελτιωμένο revision είναι και για OC είναι μάπα.

Δημοσ.

Καλά και η δικιά μου βελτιωμένο revision είναι και για OC είναι μάπα.

Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό  :-D. Βασικά εσένα έχει 4 φάσεις για τον επεξεργαστή, oc σε οκταπύρηνο vishera με 4 φάσεις είναι no go ;).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...