Προς το περιεχόμενο

παρκαρισμα μηχανης σε πεζοδρομιο

Lacepo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μη φοβασαι δε θα μου την ξαπλωσουν γιατι πολυ απλουστατα δεν εμποδιζει 

επισης τι σημασια εχει αν τα εχει απο μαμα τα προστατευτικα ή οχι? Δεν νοειται να μη βαλεις αν δεν εχει ηδη ειτε σιδερα ειτε μανιταρια 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το λες εσύ.

Κάποιος θα βρεθεί και θα τον εμποδίζει.

Και δεν θα μπορείς να του πεις και τίποτα,καθώς έχει το νόμο με το μέρος του.

• Super Moderators

Plus ότι δεν θα είσαι μπροστά όταν το κάνει, οπότε αν απλώς του την έσπασε είτε εμπόδιζε είτε όχι, δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι.

Εγινε, οταν γινει σε εμενα θα σας το πω. Ειναι το ιδιο με το να εχεις κανονικα παρκαρισμενο το αυτοκινητο σου και καποιος να το γρατσουνισει με ενα κλειδι απο τη μια ακρη στην αλλη. Μπορει να γινει κ αυτο και δε μπορεις να κανεις τιποτα. Θα βαρας ομως το κεφαλι σου το γιατι στο εκανε οποιος στο εκανε κλπ? οχι. Ετυχε περναγε το μαλακισμενο απο εκεινο το σημειο.

Εμενα μου τη δινει το ολο θεμα γτ ολοι οσοι κραζετε για μηχανακια στα πεζοδρομια κλπ δεν ειναι επειδη ενοχλουν, εμποδιζουν ή δε ξερω γω τι αλλα επειδη δεν επιτρεπεται κ καποιος το κανει παρολο που δεν επιτρεπεται, οποτε κατι σπαζεται μεσα σας παρολο που δε σας επηρεαζει σε κανενα βαθμο, σας χαλαει η εικονα κ μονο ξερω γω, κατι τετοιο

Αυτό που (νομίζω πως) λέει το afentiko, είναι ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, και πως υπάρχουν περιπτώσεις που και στο πεζοδρόμιο να βάλει κάποιος τη μηχανή, δε θα εμποδίζει, π.χ. πολύ άνετο πεζοδρόμιο.

Και εδώ που είμαι τώρα, παρκάρουν κάποιοι αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια έξω απ' τα σπίτια τους. Δεν έχει τύχει να ενοχλήσουν κάποιον μέχρι τώρα, αφού ο δρόμος δεν έχει κίνηση και είναι αρκετά φαρδύς.

Περισσότερο ενοχλεί η γριά δίπλα μου που έχει βάλει No Parking απ' άκρη σ' άκρη έξω απ' το σπίτι της, ή ένας άλλος παραδίπλα που βάζει κώνο έξω απ' το σπίτι του.

Και ξαναλέω, αν είναι να το βλέπουμε στεγνά από την πλευρά του ΚΟΚ, είμαστε όλοι παράνομοι στην καθημερινότητα.

Αυτό που (νομίζω πως) λέει το afentiko, είναι ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, και πως υπάρχουν περιπτώσεις που και στο πεζοδρόμιο να βάλει κάποιος τη μηχανή, δε θα εμποδίζει, π.χ. πολύ άνετο πεζοδρόμιο.

Και εδώ που είμαι τώρα, παρκάρουν κάποιοι αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια έξω απ' τα σπίτια τους. Δεν έχει τύχει να ενοχλήσουν κάποιον μέχρι τώρα, αφού ο δρόμος δεν έχει κίνηση και είναι αρκετά φαρδύς.

Περισσότερο ενοχλεί η γριά δίπλα μου που έχει βάλει No Parking απ' άκρη σ' άκρη έξω απ' το σπίτι της, ή ένας άλλος παραδίπλα που βάζει κώνο έξω απ' το σπίτι του.

Και ξαναλέω, αν είναι να το βλέπουμε στεγνά από την πλευρά του ΚΟΚ, είμαστε όλοι παράνομοι στην καθημερινότητα.

Εφοσον ο δρομος ειναι φαρδυς ποιος ο λογος να το βαλεις στο πεζοδρομιο και οχι στον δρομο ; απο περιεργια ρωταω.

Λόγω έλλειψης θέσεων parking.

Από κάποια ώρα και μετά, δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις parking και καταφεύγουν σε αυτή τη λύση.

Βασικά δεν είναι αεροδρόμιο ο δρόμος, λάθος μου που είπα ότι είναι αρκετά φαρδύς δίνοντας ίσως εσφαλμένη εντύπωση. Είναι πιο φαρδύς απ' το συνηθισμένο για τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας.

Όχι ότι παίζει ρόλο βέβαια, όσο φαρδύς και να είναι, αν η ζήτηση για parking είναι μεγάλη, πάλι θα υπάρχει πρόβλημα.

....κ για να τελειωνουμε η παρανομια του να παρκαρεις τη μηχανη/παπι σε πεζοδρομιο ειναι ισοδυναμη με τον πεζο να περναει με κοκκινο ή με καποιον να κοβει νερατζια απο τα δεντρα στους δρομους (λολ) κλπ 

Το να παρκάρει κάποιος μηχανή πάνω στο πεζοδρόμιο, το να περνάει ο πεζός με κόκκινο και το να κόβει νεράτζια από τα δέντρα του δρόμου είναι ισοδύναμα ε;

Άραγε είσαι τόσο ανόητος ή νομίζεις πως το trolling σου έχει πλάκα;

Καλά ΑΝ (λέμε τώρα) εμποδίζει κάποιον τότε μη έρθεις εδώ μέσα να κλαίγεσαι που θα την βρείς κάτω ξαπλωμένη.

....Και εδώ που είμαι τώρα, παρκάρουν κάποιοι αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια έξω απ' τα σπίτια τους. Δεν έχει τύχει να ενοχλήσουν κάποιον μέχρι τώρα, αφού ο δρόμος δεν έχει κίνηση και είναι αρκετά φαρδύς.

To bold είναι η δική σου αυθαίρετη πεποίθηση.

Φυσικά και μπορεί να έχει ενοχλήσει κάποιον (ή κάποιους) και απλά να μην το γνωρίζεις.

Δεν έχεις άδικο, καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Είναι όντως αυθαίρετη πεποίθηση, όπως οι περισσότερες που εκφράζονται εδώ βέβαια.

Απλά τη στηρίζω στο ότι επειδή είναι όπως είναι ο δρόμος και έχει την κίνηση που έχει, δύσκολα θα ενοχληθεί κάποιος πεζός.

Και είναι 100% σίγουρο και όχι αυθαίρετη πεποίθηση ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ο πεζός εμποδίζεται περισσότερο από δέντρα και σκαλιά στα πεζοδρόμια, παρά από αυτοκίνητα.

Σε δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι μου, ενώ είναι αρκετά φαρδύς, πάνε 3-4 αυτοκίνητα και παρκάρουν και με τις 4(!) ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, κλείνωντάς το τελείως.

Κάθε φορά που περνάει απο εκεί η γυναίκα μου με το καρότσι του μωρού και την 4χρονη κόρη μου, αναγκάζεται να τις βγάζει στο δρόμο και μάλιστα τα ερχόμενα αυτοκίνητα την στραβοκοιτάνε κιόλας....

Έχουμε πάρει ένα σκασμό φορές την αστυνομία, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Οπότε τι κάνουμε;

Να πας από το τμήμα και να τους πεις ότι σας γράφουν οι μπάτσοι στα @@.

Είναι υποχρεωμένοι να έρθουν.

Σε εμάς έρχονται σχεδόν άμεσα κάθε φορά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι μου, ενώ είναι αρκετά φαρδύς, πάνε 3-4 αυτοκίνητα και παρκάρουν και με τις 4(!) ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, κλείνωντάς το τελείως.

Κάθε φορά που περνάει απο εκεί η γυναίκα μου με το καρότσι του μωρού και την 4χρονη κόρη μου, αναγκάζεται να τις βγάζει στο δρόμο και μάλιστα τα ερχόμενα αυτοκίνητα την στραβοκοιτάνε κιόλας....

Έχουμε πάρει ένα σκασμό φορές την αστυνομία, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Οπότε τι κάνουμε;

Αν εξακολουθούν να μην έρχονται  σημείωσε κάπου τις πινακίδες και κάνε μία αναφορά προς τον εισαγγελέα κοινοποιούμενη προς το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και μετά θα δεις για πότε θα έρθουν οι μπάτσοι και πότε θα τους τα σηκώσουν με κανα γερανό και θα γίνουνε άνθρωποι.

Επεξ/σία από shreder
  • Like 2

ολες οι μηχανες εχουν προστατευτηκα σιδερα γυρω απο τον κινητηρα κ τελος παντων τα σημεια που θα ακουμπυσαν κατω ειναι το τιμονι τα πατακια κ τα σιδερα, καπου θα ακουμπανε κ τα πλαστικα αλλα εφοσον θα την ακουμπησεις κατω δε θα γρατσουνιστουν, τεσπα , ειναι offtopic ετσι κι αλλιως, συνεχιστε να μιλατε για το πως τα μηχανακια στα πεζοδρομια μας εφεραν εδω που ειμαστε για να ειμαστε κ ontopic

κ για να τελειωνουμε η παρανομια του να παρκαρεις τη μηχανη/παπι σε πεζοδρομιο ειναι ισοδυναμη με τον πεζο να περναει με κοκκινο ή με καποιον να κοβει νερατζια απο τα δεντρα στους δρομους (λολ) κλπ 

επισης τι σημασια εχει αν τα εχει απο μαμα τα προστατευτικα ή οχι? Δεν νοειται να μη βαλεις αν δεν εχει ηδη ειτε σιδερα ειτε μανιταρια 

...

Δεν πιστευω πως εχεις μηχανη (99% ειμαι σιγουρος )  αλλα σημασια εχει πως αυτο που λες ειναι παρανομο και λαθος..δεν μπορω να μπω σε παραπανω κοπο να σου εξηγω γιατι 1+1=2 .

visualizer με τα 2 αυτά posts του afentiko βρήκαμε το 1% που μας έλειπε.

Ο χρήστης afentiko, 100% ΔΕΝ έχει μοτοσυκλέτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...