Chrysostomos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 το όλοι είναι σχετικό,αλλά έχεις δίκιο για το πόση σημασία δίνει ο κάθε ένας. Βέβαια το να δηλώνει ότι θα έριχνε,κάποιος κάτω μηχανή/μηχανάκι γιατί δεν βρίσκει να παρκάρει ο ίδιος,πέρα από παράνομο,είναι και ανήθικο,μ@λακία και δείχνει και την νοοτροπία του νεοέλληνα και την έλλειψη σεβασμού προς το άλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 το όλοι είναι σχετικό[...] Έχεις δίκιο, κάποιοι που ζουν στα χωριά και σε περιοχές που δεν υπάρχουν καν οδοί, δεν πιάνονται. [...]Βέβαια το να δηλώνει ότι θα έριχνε,κάποιος κάτω μηχανή/μηχανάκι γιατί δεν βρίσκει να παρκάρει ο ίδιος,πέρα από παράνομο,είναι και ανήθικο,μ@λακία και δείχνει και την νοοτροπία του νεοέλληνα και την έλλειψη σεβασμού προς το άλλον. Πρώτον, θεωρώ πως ήταν εν γνώσει του υπερβολικός στη διατύπωση της σκέψης του. Δεύτερον, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που κάποιοι ξεπαρκάρουν το αυτοκίνητό τους, παρκάρουν σ' εκείνη τη θέση τη μηχανή (συνήθως σάπια παπιά) και όταν επιστρέφουν κάνουν πάλι τράμπα. Νόμιμο μεν (ή καλύτερα, μη παράνομο), ανήθικο κατά τη γνώμη μου δε. Και αυτές οι περιπτώσεις, το θέλουν το «σκούντηγμά» τους. Και ανάλογα με το τι άνθρωπος είναι γενικότερα αυτός που κάνει τις τράμπες, χρειάζεται και ανάλογο σκούντηγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δεύτερον, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που κάποιοι ξεπαρκάρουν το αυτοκίνητό τους, παρκάρουν σ' εκείνη τη θέση τη μηχανή (συνήθως σάπια παπιά) και όταν επιστρέφουν κάνουν πάλι τράμπα. Νόμιμο μεν (ή καλύτερα, μη παράνομο), ανήθικο κατά τη γνώμη μου δε. Και αυτές οι περιπτώσεις, το θέλουν το «σκούντηγμά» τους. Και ανάλογα με το τι άνθρωπος είναι γενικότερα αυτός που κάνει τις τράμπες, χρειάζεται και ανάλογο σκούντηγμα. εδώ συμφωνούμε. Αλλά και πάλι,δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να κουνήσεις ένα μηχανάκι,μία μηχανή. Αν ήταν αμάξι να φανταστώ ότι θα το σπρώχνατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κοίτα, εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας. Π.χ. κάποιος μπορεί να σου πει ότι έχει απαυδήσει με το γείτονα, θα του το ρίξει κάτω και μετά ό,τι προβλέπεται, ας του κάνει μήνυση. Με τα αυτοκίνητα είναι διαφορετικά, δεν πέφτουν κάτω, αλλά οι κλειδιές π.χ. είναι γνωστές σε όλους μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Η διατυπωση της σκεψης μου ειναι "φανταστικη" γιατι πολυ απλα ποτέ δεν εχω δει μηχανη/μηχανακι παρκαρισμενο με αυτο τον τροπο εκτος απο σεναρια σαν αυτο που περιεγραψες που φυλαει/καβατζωνει τη θεση για αργοτερα κ η αληθεια ειναι πως αν εψαχνα εγω να παρκαρω και το εβλεπα αυτο θα το κουναγα σιγουρα, και αν ειχε κλειδωμενο τιμονι ή κατι τετοιο που μου απαγορευε να το κουνησω θα το ακουμπαγα απαλα κατω (το εχω κανει) απλα για να το δει μετα ο αλλος να παρει τρομαρα κ να μη το ξανακανει γιατι ισως να μην ειμαι τοσο καλος την επομενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Η διατυπωση της σκεψης μου ειναι "φανταστικη" γιατι πολυ απλα ποτέ δεν εχω δει μηχανη/μηχανακι παρκαρισμενο με αυτο τον τροπο εκτος απο σεναρια σαν αυτο που περιεγραψες που φυλαει/καβατζωνει τη θεση για αργοτερα κ η αληθεια ειναι πως αν εψαχνα εγω να παρκαρω και το εβλεπα αυτο θα το κουναγα σιγουρα, και αν ειχε κλειδωμενο τιμονι ή κατι τετοιο που μου απαγορευε να το κουνησω θα το ακουμπαγα απαλα κατω (το εχω κανει) απλα για να το δει μετα ο αλλος να παρει τρομαρα κ να μη το ξανακανει γιατι ισως να μην ειμαι τοσο καλος την επομενη. με ατομα σαν εσενα αυτη η χωρα εφτασε εκει που ειναι , ακου κει να σε ενοχλει το νομιμο, να απειλης θα του ριξω τη μηχανη για να παρκαρω , και να θες να επιβαλεις το δικο σου λαθος . γιατι δεν μας κανεις την χαρη να πας στη Σαχαρα . Ενας ουνος λιγοτερος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 αφου δεν οδηγας ουτε ποδηλατο γιατι εκφερεις γνωμη επι του θεματος? ρεαλιστης ειμαι. σου ειπα η Αγγλια σε περιμενει , εχεις αργησει ηδη κ το τσαι κρυωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μηχανή έχω εγώ και την παρκάρω πάντα σε πεζοδρόμιο σε σημείο να μην εμποδίζει βέβαια. Σιγά μη φάω θέση σε αμάξι, δεν είμαι κάφρος Η διατυπωση της σκεψης μου ειναι "φανταστικη" γιατι πολυ απλα ποτέ δεν εχω δει μηχανη/μηχανακι παρκαρισμενο με αυτο τον τροπο εκτος απο σεναρια σαν αυτο που περιεγραψες που φυλαει/καβατζωνει τη θεση για αργοτερα κ η αληθεια ειναι πως αν εψαχνα εγω να παρκαρω και το εβλεπα αυτο θα το κουναγα σιγουρα, και αν ειχε κλειδωμενο τιμονι ή κατι τετοιο που μου απαγορευε να το κουνησω θα το ακουμπαγα απαλα κατω (το εχω κανει) απλα για να το δει μετα ο αλλος να παρει τρομαρα κ να μη το ξανακανει γιατι ισως να μην ειμαι τοσο καλος την επομενη. 1. Δεν μπορεις να αφησεις μηχανη ετσι απλα κατω χωρις να την γρατζουνησεις 2. Εχεις μηχανη και δεν γνωριζεις οτι αναλογα τον τυπο της μηχανης αμα την αφησεις στο πλαι μπορουν να δημιουργηθουν διαφορα θεματα με τα υγρα οπως η βενζινη τα λαδια το αντιψυκτικο κτλπ τα οποια μπορουν να φτασουν σε λαθος σημεια και να αρχισει η διαρροη. Συνεχισε την κωμωδια , με εκανες να γελασω και σημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 στη χειροτερη να μπουκωσει αν μεινει πολυ ωρα κατω. και ναι μπορεις να την ακουμπησεις κατω χωρις να παθει ουτε γρατσουνια(ακομα κ αυτο θελει τεκμηριωση? ) εσυ μπορει να το θεωρεις κωμωδια παραμενει ομως πραγματικοτητα, γελα ελευθερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εσυ προφανως μιλας για κανα παπακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 τι διαφορετικο θα γινει σε μια μεγαλη μηχανη? εχω μια transalp την ειχα βρει κατω κ δυσκολευτηκα να τη βαλω μπρος, πηρε μετα απο λιγη προσπαθεια, τσουλησμα κλπ δεν ειχε γυρισει κ αναποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 7 σελιδες και μια ακομα αποδειξη για το τι λαος τελικα ειμαστε... Αλλοι παρκαρουν οπου ναναι και αλλοι δεν θα δισταζαν να προκαλεσουν φθορα σε ξενη περιουσια για τον οποιονδηποτε λογο Μπραβο μας... Και μενα διπλα μου ειναι ενας με μηχανη και μια βαζει το αμαξι στην θεση και οταν περνει το αμαξι αφηνει την μηχανη και καβατζωνει την θεση.Βαρεθηκα να ασχοληθω μαζι του γιατι στον ηλιθιο μυαλο δεν βαζεις,θα μεινει για παντα. Μου σπαει τα νευρα οντως ο τυπος αλλα το προσπερνω, οποτε ρε μαγκες ασχοληθειτε και με πραγματα πιο σοβαρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καμια 100αρια κιλα παραπανω που ειναι αδυνατο να μην κανεις ζημια χωρις προστατευτικα αν την ακουμπησεις στο πλαι , ποιο σημειο ακριβως θα στηριξει ολο αυτο το βαρος; τα πλαστικα ; Δεν πιστευω πως εχεις μηχανη (99% ειμαι σιγουρος ) αλλα σημασια εχει πως αυτο που λες ειναι παρανομο και λαθος..δεν μπορω να μπω σε παραπανω κοπο να σου εξηγω γιατι 1+1=2 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ολες οι μηχανες εχουν προστατευτηκα σιδερα γυρω απο τον κινητηρα κ τελος παντων τα σημεια που θα ακουμπυσαν κατω ειναι το τιμονι τα πατακια κ τα σιδερα, καπου θα ακουμπανε κ τα πλαστικα αλλα εφοσον θα την ακουμπησεις κατω δε θα γρατσουνιστουν, τεσπα , ειναι offtopic ετσι κι αλλιως, συνεχιστε να μιλατε για το πως τα μηχανακια στα πεζοδρομια μας εφεραν εδω που ειμαστε για να ειμαστε κ ontopic κ για να τελειωνουμε η παρανομια του να παρκαρεις τη μηχανη/παπι σε πεζοδρομιο ειναι ισοδυναμη με τον πεζο να περναει με κοκκινο ή με καποιον να κοβει νερατζια απο τα δεντρα στους δρομους (λολ) κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 είναι μέχρι κάποιος να αποφασίσει ότι η μηχανή του afentikou εμποδίζει και να την ξαπλώσει. Να δείτε μετά πως αλλάζει γνώμη και θα φωνάζει που έβαλαν χέρι στην περιουσία του. Και όπως είπε και ο Μενέλαος πιο πάνω,είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα θα κάνατε ζημιές σε περιουσία άλλου,για να βολέψετε την δική σας.Well done. Πως φαίνεται όμως ότι το αφεντικό δεν έχει μηχανή. Το 90% των μηχανών δεν έχει κάγκελα προστατευτικά από την μάνα τους και ειδικότερα τα νέα μοντέλα που είναι τίγκα στο πλαστικό,είναι αδύνατον να μην τα γρατσουνίσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα