Προς το περιεχόμενο

παρκαρισμα μηχανης σε πεζοδρομιο

Lacepo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατανοητό αυτό με τον επιπλεόν "αέρα" που αφήνει κάποιος με την μηχανή του για να μην του την ρίξουν αλλά ο σεβασμός πρός όλα τα οχήματα θα πρέπει να υπάρχει ωστε να μην γίνονται οι δρόμοι ζούγκλα.

Σεβασμός προς τα αυτοκίνητα δηλαδή.

Και έτσι έχουμε έναν φαύλο κύκλο ως προς το πως και που παρκάρουν οι μηχανές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν δέχομαι όμως να μου κάνει ο Χ/Ψ παρατήρηση να τραβήξω την μηχανή για να παρκάρει το αμάξι του.

Θα τραβούσατε το αμάξι σας για να παρκάρει άλλος;Με τίποτα...

Έγραψες ότι δεν θα έκανες χώρο για να παρκάρει κάποιος το αμάξι του για αυτό έγραψα "σεβασμός πρός όλα τα οχήματα" - ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Το πόσο "αέρα" αφήνει ο καθένας στο παρκάρισμα του είναι δικό του θέμα.

Αν την παρκάρεις "σωστά" μειώνονται οι πιθανότητες να σου κάνει κάποιος "παρατήρηση" εκτός και αν πέσεις σε περίεργο :D

Το σωστό,είναι αυτό που ορίζει ο ΚΟΚ.Δηλαδη παράλληλα.Αρα όχι,δεν θα μετακινηθεί η μηχανή για μπεί αυτοκίνητο σε αυτή τη θέση.

Μιλάμε βέβαια πάντα για παρκάρισμα με τις φυσιολογικές αποστάσεις,όχι 2 στρέμματα κενά,μπρος πίσω,όπως αφήνει συνήθως ο μέσος Έλληνας οδηγός ΙΧ.

Και για το τράβηγμα που έγραψα,συνήθως όλοι ζητάνε να βγάλω από εκεί την μηχανή για παρκάρουν αυτοί επειδή έχουν αμάξι.

Λες και εγώ δε πληρώνω τέλη ή η μηχανή κοστίζει λιγότερο από ένα αμάξι ας πούμε.

• Like 1

Δεν είπα εγώ ότι θα πρέπει να την πάρεις απο το σημείο που την έχεις παρκάρει ... (ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) :P

Εγώ εννοώ αυτο που λές και εσύ "όχι 2 στρέμματα κενά" που μπορεί να αφήνουν είτε μηχανές έιτε αυτοκίνητα στο παρκάρισμα τους...

• Like 1

Θέλετε να μου πείτε ότι σε ένα φανταστικό παράλληλο σύμπαν όπου όλα αυτά τα μηχανάκια που είναι παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια παρκάρανε παράλληλα στο δρόμο όπως ορίζει ο νόμος, δηλαδή κάθε ένα από αυτά τα μηχανάκια θα έπιανε κ μια θέση μεγέθους αυτοκινήτου θα σας άρεσε? Θα σας βόλευε? Εγώ προσωπικά έτσι κ δω κάποιον να έχει παρκάρει έτσι το μηχανάκι του και εγώ να ψάχνω μια ώρα σα μαλάκας να παρκάρω εγώ εκείνο το μηχανάκι θα έριχνα κάτω εριστικά. Να το έβαζε σε κάνα πεζοδρόμιο 

εισαι το λιγοτερο ηλιθιος 

• Super Moderators

Προφανώς, όλοι οι άνθρωποι είναι πεζοί κι ελπίζουν να μείνουν για "πάντα" (μην τύχει τπτ δλδ και χρειαστούν αναπηρικό καροτσάκι).

• Like 2

Ενταξει,η απάντηση είναι του κλασσικού ελληναρα βολεψακια που νομίζει ότι επειδή έχει αμάξι έχει παραπάνω δικαιώματα.

Συνήθως έχει την άποψη που λέει το afentiko.Δεν βρίσκει να παρκάρει το πολύ φτηνό αμάξι του και βρίζει τους μηχανοβιους που απλά έχουν ίσα δικαιώματα μαζί του.

Με λίγα λόγια αγνοείς και τον ΚΟΚ και είσαι και παράνομος.οκ Λογικό.

Μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια.

ΟΛΟΙ αγνοούμε τον ΚΟΚ στο θέμα του παρκαρίσματος.

Από εκεί και πέρα, είναι στο μυαλό του καθενός πόσο σημαντική ή όχι είναι η υποπαράγραφος που αγνοεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...