AntiCambeR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Συζήτηση για 1 μηχανή.Αν κάνετε 1 βόλτα στην γειτονιά σας θα δείτε άλλες 10 στα πεζοδρόμια.Ακόμα και στην άκρη του πεζοδρομίου να είναι μπορεί να εμποδίζει αν υπάρχει δέντρο πάνω σε αυτό. Ενας λόγος που μπορεί να υπάρχει μηχανή πάνω στο πεζοδρόμιο είναι γιατί πολλοί δεν τις προσέχουν στο παρκάρισμα και τις ρίχνουν κάτω η τους κάνουν ζημιά χωρίς να τις ρίξουν.Αυτό όμως δεν δικαιολογεί το παράνομο παρκάρισμα της μηχανής. Οπως δεν θα θέλατε να σας μετακινήσουν η να σας χτυπήσουν,γδάρουν κλπ την μηχανή η το αυτοκίνητο μην κάνετε το ίδιο γιατί πιθανότατα θα τσακωθείτε και θα τρέχετε στο τμήμα. Επίσης μην ξεχνιόμαστε.Υπάρχουν και αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια. Το πρόβλημα οφείλεται στο κράτος.Αλλιώς δεν θα υπήρχε ο παράνομος. 2
4saken Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Το πρόβλημα οφείλεται στο κράτος.Αλλιώς δεν θα υπήρχε ο παράνομος. το προβλημα οφειλεται στην παιδεια του καθενος. 6
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 το προβλημα οφειλεται στην παιδεια του καθενος. Η οποία παιδεία πρέπει να ξεκινάει από την οικογένεια κ να την συνεχίζει το κράτος. Όταν το παιδί μεγαλώνει με κάγκουρες, κατα πάσα πιθανότητα κάγκουρας θα γίνει. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πάντως εδώ "τριγύρω", δεν υπάρχει καμία μηχανή σε πεζοδρόμιο. Αλλά έχουμε άλλα να ασχολούμαστε, όπως... βάρκες παρκαρισμένες 350 από τις 365 μέρες και μηχανάκια (σκουριασμένη μάζα σίδερων θα έλεγα) που πιάνουν το δρόμο σε έξοδο σπιτιών.
shreder Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ νομίζω πάντως ότι το χειρότερο είναι με τα διπλοπαρκατίσματα. Μια φόρά μου έτυχε κάποιος να έχει διπλοπαρκάρει για να πιεί τον καφέ του σε διπλανό μαγαζί και να πρέπει εμένα να με αναγκάσει να βγω με την μηχανή μου αντίθετο ρεύμα για να περάσω από εκεί. Αλλα αντί για αυτό άρχισα να κορνάρω και αφού είδα ότι με κοίταζε και με έγραφε κανονικά πήρα το 100 ήρθαν τον έγραψαν και άνοιξε αμέσως ο δρόμος για να μπορούμε όλοι να οδηγούμε με ασφάλεια εφόσον ο καραγκιόζης αναγκάστηκε να μετακινήσει το όχημα του σε κοντινό πάργκινγκ. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από shreder 2
ca6mio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω πως για θέματα πεζοδρομίων αρμόδια είναι καθαρά η δημοτική αστυνομία. Κάνεις καταγγελία για κατάληψη πεζοδρομίου είτε είναι μηχανή είτε είναι καρέκλα.
visualizer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Η δημοτικη αστυνομια δεν κανει τιποτα,τουλαχιστον στην περιοχη μου τους πετυχαινω συνεχεια με εναν καφε στο χερι να εχουν πιασει κουβεντουλα ενω γινεται χαμος με τα παρανομα παρκαρισμενα .
shreder Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Όταν μιλάς με δημοτική αστυνομία ζήτα τα στοιχέια του υπαλλήλου και κατευθείαν καταγγελία στον εισαγγελέα και κοινοποιήση στους αρμόδιους του δήμου και εκεί να δεις για πότε θα ασχοληθούν όταν θα κινδυνεύσουν να κατηγορηθούν για παράβαση καθήκοντος.
aristos12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) λέμε τώρα... εστω μία στίς 100.000 πιθανότητες .... αυριο κυριακή υπάρχει παζάρι στήν αθήνα δίπλα από τήν πέτρου ράλλη γίνεται στήν οδό σαλαμινίας 12 ,αν μπορείς κάνε μιά βόλτα από εκεί .... ποτέ δέν ξέρεις ... (συγνώμη τό εβαλα σέ λάθος post ) επρεπε νά τό βάλω στό post του poulovas δίνεται αμοιβή - ας τό κατεβάσει από εδώ ο mod - ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2017 από aristos12
apostol1s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 σε καμια περιπτωση δεν θα επιμείνεις στην τροχαία και δεν θα στείλεις ενυπόγραφα μία καταγγελία.δεν εχει και τα καλυτερα παιδια η αστυνομια και ξερεις πως λειτουργουν.μονο με τον ιδιοκτητη της μηχανης πρεπει να μιλησεις μηπως και καταλαβει. και κατι ακομα.εαν παρκαρει στο δρομο,οι οδηγοι με τα αυτοκινητα ξερεις τι λενε: μια μηχανη και περνει την θεση σταθμευσης για αυτοκινητο.
shreder Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Σε κάθε περίπτωση κάνεις καταγγελία και επιμένεις και στην τροχαία για να κάνουν αυτοί που πρέπει την δουλειά τους. Αλλιώς δεν την κάνουν. 1
Chrysostomos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Διάβασα όλα τα ποστ,και με μερικά συμφωνώ με μερικά διαφωνώ. Διαφωνώ κάθετα με το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο,όπου και αν είναι. Έχοντας και μηχανή και αυτοκίνητο όμως,θα σας ρωτήσω το εξής. Ξέρετε τι προβλέπει ο ΚΟΚ για το παρκάρισμα; εγώ προσωπικά,δεν παρκάρω ποτέ στο πεζοδρόμιο,όσο μεγάλο και αν είναι.Αλλά παρκάρω παράλληλα(ΚΟΚ),όπως το αυτοκίνητο γιατί,όντας μεγάλη η μηχανή,δεν θέλω να ρισκάρω να την ρίξει/γδάρει κάποιος. Δεν δέχομαι όμως να μου κάνει ο Χ/Ψ παρατήρηση να τραβήξω την μηχανή για να παρκάρει το αμάξι του. Θα τραβούσατε το αμάξι σας για να παρκάρει άλλος;Με τίποτα...
Leon90 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Κατανοητό αυτό με τον επιπλεόν "αέρα" που αφήνει κάποιος με την μηχανή του για να μην του την ρίξουν αλλά ο σεβασμός πρός όλα τα οχήματα θα πρέπει να υπάρχει ωστε να μην γίνονται οι δρόμοι ζούγκλα. Μια λύση για το θέμα που συζητάμε είναι αν το άτομο με την μηχανή που παρκάρει και κλείνει όλο το πεζοδρόμιο είναι συχνός "πελάτης" της περιοχής, μπορεί να του κολληθεί ένα σημείωμα που να περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα που δημιουργεί. Σε περίπτωση που δεν "καταλαβαίνει" φυσικά καλούμε και το 100 ή πηγαίνουμε και στο Α.Τ. της περιοχής μας. 1
De@th L0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 σε καμια περιπτωση δεν θα επιμείνεις στην τροχαία και δεν θα στείλεις ενυπόγραφα μία καταγγελία.δεν εχει και τα καλυτερα παιδια η αστυνομια και ξερεις πως λειτουργουν.μονο με τον ιδιοκτητη της μηχανης πρεπει να μιλησεις μηπως και καταλαβει. και κατι ακομα.εαν παρκαρει στο δρομο,οι οδηγοι με τα αυτοκινητα ξερεις τι λενε: μια μηχανη και περνει την θεση σταθμευσης για αυτοκινητο. Άει καλά... Δε θα κάνουμε καταγγελία γιατί θα φοβηθούμε την τροχαία, άλλα θα βγάλουμε άκρη με τον ελληνάρα που παρκάρει όπου βρει πιο εύκολα. Κι εγώ στο πεζοδρόμιο παρκάρω άλλα όχι με το τρόπο που λέει ο OP. Μόνο σε φαρδιά πεζοδρόμια που δεν εμποδίζω. Γιατί αν την αφήσω στο δρόμο, είναι 100% σίγουρο ότι κάποιος κουτάκιας θα την ρίξει ή ακόμη και θα την καβαλήσει και μετά μην τον είδατε. Επομένως κάτι κομπλεξικά σχόλια στην αρχή του τόπικ ξέρετε που τα γράφω, εκτός αν θέλετε να πληρώνετε κάθε βδομάδα σπασμένα πλαστικά επομένως την παρκάρω κανονικά και παράλληλα με το δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα