zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Σε καποια αλλα οχι σε ολα. Σε οτι εχει να κανει με παρκαρισσματα,πεζοδρομια κτλ δεν εχει ευελιξιες. Ειναι πεζοδρομιο περπατας με καροτσακι ή με μικρο παιδια κατι γινεται πεφτει η μηχανη χτυπαει καποιος μετα τι? Η να βγει το παιδια στο δρομο? Ασε που τα πεζοδρομια στην ελλαδα ειναι απο μονα τους οτι ναναι Σε αυτά που λες εννοείται συμφωνώ ρε συ, γι'αυτό έγραψα για μεγάλα πεζοδρόμια που στάνταρ δεν ενοχλεί κανέναν άλλο. Ή σε κάποια άκρη ενός πεζόδρομου ή μιας πλατείας. Γενικά υπάρχουν μέρη που σίγουρα δεν ενοχλεί ένα μηχανάκι. Για στενά κλασσικά πεζοδρόμια εννοείται μαζί σου, γερανός να το πάρει στην καλύτερη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το λέω από την άποψη ότι αν δεν ενοχλεί εκεί που είναι εμένα δεν θα με πείραζε, ειδικά αν υπάρχει θέμα και με τις θέσεις πάρκινγκ στην περιοχή. Η κατάσταση είναι δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι... Βλεπε Stop a Douchebag youtube channel. Φαντάζομαι ότι από την "έλα μωρέ, σιγά" αντιμετώπιση άρχισε αυτή η κατάσταση στη Ρωσία κι αναγκάστηκαν τα παιδιά να κάνουν αυτά που κάνουν... 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Σε αυτά που λες εννοείται συμφωνώ ρε συ, γι'αυτό έγραψα για μεγάλα πεζοδρόμια που στάνταρ δεν ενοχλεί κανέναν άλλο. Ή σε κάποια άκρη ενός πεζόδρομου ή μιας πλατείας. Γενικά υπάρχουν μέρη που σίγουρα δεν ενοχλεί ένα μηχανάκι. Για στενά κλασσικά πεζοδρόμια εννοείται μαζί σου, γερανός να το πάρει στην καλύτερη. μεγαλο πεζοδρομιο συνηθως υπαρχει γιατι εχει μεγαλυτερη κινηση. Επισης το οτι υπαρχει χωρος δεν σημαινει οτι μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει. Οποτε μηδεν ανοχη για μαλακοπαρκαρισματα 1
phanispal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Κάποια στιγμή zio10 θα 'θελα να μου πεις τι πίνεις και είσαι αυτός που (παρουσιάζεις ότι) είσαι :Ρ Όχι τίποτ' άλλο, να το πιω κι εγώ μπας και στρώσω.
DDevil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 O zio είναι χαλαρος τύπος και θέλει να αποφευγει τις διενέξεις αλλα δυστυχως καμια φορά αυτό κάποιοι θα το εκμεταλευονται ακομα και σε αυτόν. Θα εκμεταλευονται δηλαδή την καλοσυνη και την ανεκτικοτητα σου για να κανουν τις μαλακιες τους. 100%. Το εχω δει επειδή και εγω έχω υιοθετησει το στυλάκι του ζιο ένα διάστημα αλλα ειδα ότι αυτό που ηταν να κάνει ο άλλος θα το εκανε. Και μετα από πισω μπορει να σε έλεγε και ότι δεν ασχολείσαι. Στη δουλεια παλιοτερα είχαμε έναν προϊσταμενο νεαρο (27αρη) και έναν υφισταμενο του παλέουρα (45αρη) λοιπον ο τελευταίος ηταν η επιτομη του τεμπέλη... εκανε 1-2 πράγματα και μετα νομιζε ότι εκανε 20 και για αυτό το λογο δικαιούταν να την κοπανάει και να πηγαινει για .... καφέ. Ο προϊστάμενος ηταν ένα ευγενικο παιδι ο οποιος δεν ηθελε να συγκρουστεί και σεβοταν και την ηλικια του. Του το ειπε μια του το ειπε δυο ... τιποτα ο άλλος χαμπαρι του ελεγε κιολας μην αγχωνεσαι και μην τρελαίνεσαι. Θυμαμαι μια μέρα του λεω κατσε ρε συ λές στον αλλον που είναι υπεύθυνος να μην τρελαίνεται? και στη τελικη εντολη σου δινει και θα την εκτελεσεις τι θα πει μην τρελαίνεσαι? και παρεξηγηθηκε κιολας. χαχαχ Μέχρι που πηγε στα αφεντικα και τους λεει κοιταξτε δεν μπορει να υπάρχουν 4 άτομα στο τμήνα να δουλεύουμε οι 3 και ο ένας να κάθεται να κάνει τα λιγοτερα και να τα φορτωνόμαστε όλα εμεις.... και τελικα τον πηρανε τον τεμπέλη από εκει και τον έβαλαν αλλου. Ασχετη ιστορια μεν αλλα κολλάει με το παράδειγμα. Δυστυχως κάποιοι δεν θα σε σεβαστουν οσο καλα και να τους φερθεις.... οποτε πρεπει να προχωρήσεις απευθειας σε άλλα μέτρα. Πιο δραστικα. Και ας γινετε και εχθροι δεν πειράζει φιλος με ολους δεν μπορεις να εισαι είναι ουτοπια. Δεν μπορει για παράδειγμα ο εργατικος να είναι φιλος με έναν τεμπέλη.... γιατι ο τελευταίος θα προσπαθει να χώνει τον 1ο και αν δεν τα καταφερει (δεν πέσει σε μαλακα δηλαδή) θα τον κράζει από πισω ότι είναι σφιχτης ότι είναι πρικτης ότι είναι κακος ότι κυνηγάει τον κοσμο και άλλες τέτοιες μαλακιες. 2
vk13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Γεα σου ρε DDevil μορφή που σε εκμεταλλεύονται όταν κάνεις τον καλό....
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Κάποια στιγμή zio10 θα 'θελα να μου πεις τι πίνεις και είσαι αυτός που (παρουσιάζεις ότι) είσαι :Ρ Όχι τίποτ' άλλο, να το πιω κι εγώ μπας και στρώσω. Δεν παρουσιάζω τίποτα φίλε μου, αυτό που γράφω αυτό είμαι. Με τα στραβά και τα καλά. Δεν μπορεί όλοι να βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο! Από ποτά τσίπουρο κυρίως!
DDevil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δεν παρουσιάζω τίποτα φίλε μου, αυτό που γράφω αυτό είμαι. Με τα στραβά και τα καλά. Δεν μπορεί όλοι να βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο! Από ποτά τσίπουρο κυρίως! Ναι ρε φιλε αλλα καποιοι είναι ξεκάθαρο ότι πανε να σε εκμεταλευτουν αυτους θα τους αφησεις και θα πεις δεν βαριέσαι; Δεν είναι πάντα προσωπικο πχ ενας αστυνομικος δεν μπορει να κάτσει να δεχτει την παρανομια μεσα στη μουρη του επειδή επειδή κάποιος έχει βυσμα. Τον ξεφτυλιζει εκτος και αν δεν τον ενδιαφέρει και σφυριζει αδιάφορα. καμια φορά ολοι τα βλέπουν με τον ιδιο τροπο απλα δεν θα το πουν μπροστα σου. Από πισω θα σε κοροϊδευουν και μπροστα καμια φορά. Ειδικα αμα είναι κανεις θρασύς. Για έναν διευθυντη παλιά ξέρεις τι λεγανε? από μπροστα του ναι όλα καλα κανεις δεν τσακωνοταν μαζι του κτλπ του μιλάγανε όπως τους μιλαγε καλοσυνάτα και χαλαρα και από πισω; ωωω και ο τάδε δεν κανει τιποτα .... και κοιμάται και είναι αδιάφορος .... και δεν τον νοιάζει τιποτα και δεν κανει για αυτή τη θέση επειδή θέλει να τα εχει με ολους καλά και δεν παιρνει χαμπάρι και δεν εχει ηγετικές ικανότητες και τον κάνουν ότι θέλουν κτλπ. εντάξει αμα δεν σε ενδιαφέρει να κάνουν ότι θέλουν οκ.
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ναι ρε φιλε αλλα καποιοι είναι ξεκάθαρο ότι πανε να σε εκμεταλευτουν αυτους θα τους αφησεις και θα πεις δεν βαριέσαι; Όχι. Εδώ μέσα όμως ποιος ο λόγος να τσακωθώ; Τι θα εκμεταλλευτεί ο άλλος δηλαδή; Εδώ κουβέντα κάνουμε και μαθαίνουμε πράγματα. Στα αθλητικά που θα μπορούσα να τσακωθώ δεν μπαίνω καν! Έξω ανάλογα την περίπτωση, πάντα ξεκινάω καλοπροαίρετα πάντως και βλέπουμε, συνήθως καλά πάει το πράγμα
DDevil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Όχι. Εδώ μέσα όμως ποιος ο λόγος να τσακωθώ; Τι θα εκμεταλλευτεί ο άλλος δηλαδή; Εδώ κουβέντα κάνουμε και μαθαίνουμε πράγματα. Στα αθλητικά που θα μπορούσα να τσακωθώ δεν μπαίνω καν! Έξω ανάλογα την περίπτωση, πάντα ξεκινάω καλοπροαίρετα πάντως και βλέπουμε, συνήθως καλά πάει το πράγμα Και εγω καλοπροαίρετα ξεκινάω. Κάποιες φορές πάει καλα αλλα κάποιες άλλες όχι. Συνηθως από άτομα που θέλουν να κάνουν αυτό που γουστάρουν ακομα και αν είναι λάθος για το συνολο αλλα σωστο για αυτους. 1
visualizer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Γενικα οι οψεις του νομισματος ειναι πολλες Δεν θες το μηχανακι στο πεζοδρομιο οσο μεγαλο και να ειναι Το μηχανακι παρκαρει στον δρομο παραλληλα οπως οριζει ο νομος σε ενοχλει γιατι δεν θα βρισκεις θεση μετα Το μηχανακι παρκαρει καθετα και κινδινευει απο τον καθε τυχαρπαστο που θα το χτυπησει και θα φυγει Προσωπικα πιστευω οτι τα μηχανακια πρεπει να τα παρκαρουν παραλληλα και ποτε στο πεζοδρομιο και χεστηκα για τον συνανθρωπο που δεν βρισκει παρκινγκ εφοσον αυτο ειναι το νομιμο και το ηθικο.
nikoskon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ενώ αν "σκονταψω" κατά λάθος περπατώντας στο πεζοδρόμιο και ρίξω την παράνομα παρκαρισμένη μηχανή την οποία ο γκασμας μπορούσε να έχει παρκάρει τουλάχιστον με τρόπο που δεν ενοχλεί; Δεν ξέρω τι λες. Πάντως έχω πάρει το 100 για κατάστημα (εστιατόριο) που κλείνει παράνομα θέσεις παρκαρισματος με μεταφερομενα σιδερένια "Π" και τα χρησιμοποιεί για τους πελάτες τους και έρχονταν με ευχαρίστηση. Στο τέλος με παρακαλουσαν οι παρκαδοροι "ρε φιλε και εμεις για ενα μεροκάματο ερχόμαστε κλπ". Κανένα πρόβλημα! Μου την πληρώνεις για να γίνει "χαρτί", "κούτα" όπως θες πες το και όλα καλά. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί και εγώ από λάθος να κάνω πράγματα. αυτο που εγραψε και η θεκλα Περπαταω στο πεζοδρομιο και καταλαθος (κυριολεκτικα καταλαθος) καπως πιανεται πχ σε τσαντα,μπουφαν κλπ και πεφτει κατω μετα τι ? θα ρθεις να κανεις και τσαμπουκα? Ειχα την ιδια συζητηση πριν 2 βδομαδες με ενα τυπο στο γυμναστηριο για ακριβως το ιδιο πραγμα και η λογικη του ηταν οτι αν σε εβλεπα θα αρπαζομουν του απαντησα πολυ απλα οτι με αυτα τα μυαλα μια φορα θα πεσεις σε ενα μαλακα ή ακομη χειροτερα θα κανεις εσυ καμια μαλακια και θα εχεις χαραμισει τη ζωη σου/χρονο σου για μια μαλακια επειδη θεωρεις οτι μπορεις να παρκαρεις οπυ γουσταρεις γιατι εισαι μαγκας Check above. Aν πεσεις πανω σε μηχανακι που ειναι στο πεζοδρομιο αμα καλεσει την αστυνομια εσυ θα πρεπει να πληρωσεις τις ζημιες που εκανες και εκεινος το προστιμο .. ολα τα αλλα που λετε ειναι βλακειες. Γενικα οι οψεις του νομισματος ειναι πολλες Δεν θες το μηχανακι στο πεζοδρομιο οσο μεγαλο και να ειναι Το μηχανακι παρκαρει στον δρομο παραλληλα οπως οριζει ο νομος σε ενοχλει γιατι δεν θα βρισκεις θεση μετα Το μηχανακι παρκαρει καθετα και κινδινευει απο τον καθε τυχαρπαστο που θα το χτυπησει και θα φυγει Προσωπικα πιστευω οτι τα μηχανακια πρεπει να τα παρκαρουν παραλληλα και ποτε στο πεζοδρομιο και χεστηκα για τον συνανθρωπο που δεν βρισκει παρκινγκ εφοσον αυτο ειναι το νομιμο και το ηθικο. Κάπως έτσι, με την διαφορά, πως από τη στιγμή που κάτι δεν με ενοχλεί και δεν δημιουργεί πρόβλημα γενικά, χέστηκα αν είναι παράνομο. Ένα πεζοδρόμιο στο οποίο μπορούν να περπατήσουν άνθρωποι σε αναπηρικά καροτσάκια, μητέρες με τα παιδιά τους στο καρότσι, ηλικιωμένοι με τα μπαστούνια και τα Π τους κλπ, χωρίς να ενοχλούνται στο παραμικό από μια παρκαρισμένη μηχανή ή ένα ποδήλατο κλπ, ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν είναι παράνομο και ΔΕΝ ασχολούμαι. Ο,τιδήποτε άλλο πάει προς σύμπλεγμα μεριά. 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Γενικα οι οψεις του νομισματος ειναι πολλες Δεν θες το μηχανακι στο πεζοδρομιο οσο μεγαλο και να ειναι Το μηχανακι παρκαρει στον δρομο παραλληλα οπως οριζει ο νομος σε ενοχλει γιατι δεν θα βρισκεις θεση μετα Το μηχανακι παρκαρει καθετα και κινδινευει απο τον καθε τυχαρπαστο που θα το χτυπησει και θα φυγει Προσωπικα πιστευω οτι τα μηχανακια πρεπει να τα παρκαρουν παραλληλα και ποτε στο πεζοδρομιο και χεστηκα για τον συνανθρωπο που δεν βρισκει παρκινγκ εφοσον αυτο ειναι το νομιμο και το ηθικο. Καλύτερα οριζόντια παρά να τα σφηνώνετε ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα και να μη μπορούμε να βγούμε πάντως! 1
visualizer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Αυτοι που τα σφινωνουν συνηθως εχουν κατι χρεπια .. που δεν τους νοιαζει και πολυ αν τα χτυπησουν. 4
afentiko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Θέλετε να μου πείτε ότι σε ένα φανταστικό παράλληλο σύμπαν όπου όλα αυτά τα μηχανάκια που είναι παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια παρκάρανε παράλληλα στο δρόμο όπως ορίζει ο νόμος, δηλαδή κάθε ένα από αυτά τα μηχανάκια θα έπιανε κ μια θέση μεγέθους αυτοκινήτου θα σας άρεσε? Θα σας βόλευε? Εγώ προσωπικά έτσι κ δω κάποιον να έχει παρκάρει έτσι το μηχανάκι του και εγώ να ψάχνω μια ώρα σα μαλάκας να παρκάρω εγώ εκείνο το μηχανάκι θα έριχνα κάτω εριστικά. Να το έβαζε σε κάνα πεζοδρόμιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα