Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος ανεγκεφαλος που παρκαρει την μηχανη του πανω στο πεζοδρομιο και ακριβως στην μεση, δεν γινεται να περασεις και πρεπει να βγαινεις στον δρομο. Η τροχαια δεν ερχετε ποτε στις κλησεις που εχουν γινει, γινεται να ενημερωθει ο δημος αν ναι ποιο το τηλεφωνο τους (Δημος Αθηναιων).; Καθε συμβουλη δεκτη.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος ανεγκεφαλος που παρκαρει την μηχανη του πανω στο πεζοδρομιο και ακριβως στην μεση, δεν γινεται να περασεις και πρεπει να βγαινεις στον δρομο. Η τροχαια δεν ερχετε ποτε στις κλησεις που εχουν γινει, γινεται να ενημερωθει ο δημος αν ναι ποιο το τηλεφωνο τους (Δημος Αθηναιων).; Καθε συμβουλη δεκτη.

O Δημος θα σε παραπέμψει στην αστυνομια. Γιατι δεν έρχεται η τροχαια τι σου ειπαν?

Δημοσ.

O Δημος θα σε παραπέμψει στην αστυνομια. Γιατι δεν έρχεται η τροχαια τι σου ειπαν?

λενε θα ενημερωσουν και τιποτα δεν γινεται καθε φορα τα ιδια!

Δημοσ.

Κανα δυο άτομα και τη σηκώνετε λίγο παραπέρα ή σηκώνετε το μπρος/πίσω μέρος και τη βάζετε κατά μηκος του πεζοδρομίου.

Αν μπρουσατε να την πάτε 20-30μ παραπέρα θα ηταν καλή φάση. Αν εχει συναγερμο, ακόμα καλύτερα - ενοχλούσε είναι παράνομα αντε γεια.

Δημοσ.

Κανα δυο άτομα και τη σηκώνετε λίγο παραπέρα ή σηκώνετε το μπρος/πίσω μέρος και τη βάζετε κατά μηκος του πεζοδρομίου.

Αν μπρουσατε να την πάτε 20-30μ παραπέρα θα ηταν καλή φάση. Αν εχει συναγερμο, ακόμα καλύτερα - ενοχλούσε είναι παράνομα αντε γεια.

Ναι ξανά όμως επειδή το προηγουμενο θρέντ κλειδωθηκε ..... δεν μπορεις εσυ να κανεις του κεφαλιου σου και να ακουμπήσεις ξενη περιουσια γιατι αν πάθει κάτι και ο άλλος σε κατηγορησει θα τρέχεις μετά. Δεν ειμαστε εμεις αστυνομικοι να πάμε και να αλλαξουμε θέση στο σκουτερ. Ακομα και αν εμποδιζει.

Όι δουλειές για να γινουν πρέπει να γινουν σωστά. Να πάς ένα πρωϊ στην αστυνομια και να τους πεις .... εγω τι θα εκανα .... ένα πρωϊ στην αστυνομια ..... ρε παιδια καλημέρα .... τοσες κλησεις έχω κανει εγω προσωπικα και άλλοι και κανεις δεν ενδιαφέρεται να έρθει να ριξει ένα προστιμο σε αυτόν που ενοχλεί για να μην το ξανακανει.... εν πασει περιπτωση επειδή με γράφετε ... θέλω να κανω γραπτη καταγγελια και να πάρει και πρωτοκολλο. Και θελω και απαντηση σε αυτή την καταγγελια για τις ενεργειες που κάνατε. Που είναι ο διοικητης σας ? θελω να του μιλησω.

Να δεις για ποτε αφηνουν την πασιέντζα και βγαίνουν εξω να ενδιαφερθουν και να κάνουν τη δουλειά τους.

Τι θα σου κάνουν? θα σε βάλουν στο μάτι? ας σε βάλουν. Ειδικα όταν εισαι τυπικος πρωτα εσυ δεν μπορουν να σου κάνουν τιποτα.

Δημοσ.

1. Έχεις δοκιμάσει να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη της μηχανής;
  2. Αν ναι και δεν έχετε βγάλει άκρη, τότε κατευθείαν τηλεφωνάκι στο 100 να περάσει μια βόλτα.
  3. Αν το 100 δεν, τότε πας στο Τ.Α. της περιοχής και χώνεις μια μήνυση.

Καλό θα είναι να έχεις στην κατοχή σου αρκετές φωτογραφίες και video από το σημείο όπου θα φαίνονται ξεκάθαρα τα στοιχεία της μηχανής και οι οδοί.

Θεωρώ πως με το 1 άντε το 2 θα είσαι κομπλέ.

Γενικά και εγώ παρκάρω σε πεζοδρόμιο αλλά σε σημείο που να μην ενοχλεί κανέναν.

Στην Αθήνα δεν το γλιτώνεις αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Επέμενε στην τροχαία και αν δεν έρθουν στείλει ενυπόγραφα μία καταγγελία με την περιγραφή του προβλήματος και την πινακίδα της μηχανής στην εισαγγελία Αθηνών και μετά θα δεις για πότε ασχολείται η τροχαία και σου λύνει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Θέκλα αν ακουμπούσες την μηχανή μου θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έπιαναν τα χέρια σου!

Και αν αναριωτέσαι το γιατί, γιατί είναι το ίδιο με το να μπαίνεις το σπίτι μου και να μετακινείς τα έπιπλά μου χωρίς την άδειά μου και άντε γεια!

• Like 3
Δημοσ.

Θέκλα αν ακουμπούσες την μηχανή μου θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έπιαναν τα χέρια σου!

Και αν αναριωτέσαι το γιατί, γιατί είναι το ίδιο με το να μπαίνεις το σπίτι μου και να μετακινείς τα έπιπλά μου χωρίς την άδειά μου και άντε γεια!

Αυτο τους λέω και εγω. Και προσωπικα όχι δεν θα μιλουσα με τον ιδιοκτητη της μηχανής δεν θα τον παρακαλέσω. Είναι παράνομος και με ενοχλεί ... τέλος. Φωνάζω την αστυνομια και κανει τη δουλεια της. Ας κανει και αυτος το ιδιο όταν κάνω το ιδιο.

Δηλαδη αν ημουν αστυνομικος και εβγαινα εξω για ελέγχους θα έβλεπα τις πινακίδες και μετα θα πηγαινα στο ΑΤ να βρω τα τηλεφωνα τους και να τους πω εεεε αν θελετε μη ξαναπαρκαρετε εκει. Τελειωσε σε έλεγχο βρέθηκε παράβαση.... θα πέσει. Λυπάμαι ας προσεχαν. Το ξέρουν ολοι ότι απαγορευεται να παρκάρουν σε διαβασεις και στο πεζοδρομιο. Και προσεξε εγω επειδή είμαι και τρελος θα έπιανα και θα έγραφα ολους εκει που είναι παρανομοι.

Δημοσ.

Αυτο τους λέω και εγω. Και προσωπικα όχι δεν θα μιλουσα με τον ιδιοκτητη της μηχανής δεν θα τον παρακαλέσω. Είναι παράνομος και με ενοχλεί ... τέλος. Φωνάζω την αστυνομια και κανει τη δουλεια της. Ας κανει και αυτος το ιδιο όταν κάνω το ιδιο.

Εδώ διαφωνούμε. Ο διάλογος και η ανθρώπινη επαφή για εμένα έρχονται πρώτα σε κάθε διένεξη.

Αν δεν βγάλω άκρη, τότε κοιτάζω άλλα μέσα διευθέτησης.

Και εμένα πολλές φορές μου έχουν κάνει παρατήρηση, ακόμα και άκομψα για διάφορα θέματα οδήγησης.

Σε κάποια είχαν δίκιο, σε κάποια άδικο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι καλό βγήκε από τον διάλογο που έγινε και δεν φτάσαμε με το καλημέρα στα άκρα (Αστυνομία, Δικαστήρια κλπ). ;)

Δημοσ.

Ενώ αν "σκονταψω" κατά λάθος περπατώντας στο πεζοδρόμιο και ρίξω την παράνομα παρκαρισμένη μηχανή την οποία ο γκασμας μπορούσε να έχει παρκάρει τουλάχιστον με τρόπο που δεν ενοχλεί;

φιλοι μου δυστυχως δεν υπαρχει κρατος, ο καθενας κανει οτι γουσταρει

Δεν ξέρω τι λες. Πάντως έχω πάρει το 100 για κατάστημα (εστιατόριο) που κλείνει παράνομα θέσεις παρκαρισματος με μεταφερομενα σιδερένια "Π" και τα χρησιμοποιεί για τους πελάτες τους και έρχονταν με ευχαρίστηση. Στο τέλος με παρακαλουσαν οι παρκαδοροι "ρε φιλε και εμεις για ενα μεροκάματο ερχόμαστε κλπ".
  • Like 2
Δημοσ.

Εδώ διαφωνούμε. Ο διάλογος και η ανθρώπινη επαφή για εμένα έρχονται πρώτα σε κάθε διένεξη.

Αν δεν βγάλω άκρη, τότε κοιτάζω άλλα μέσα διευθέτησης.

Και εμένα πολλές φορές μου έχουν κάνει παρατήρηση, ακόμα και άκομψα για διάφορα θέματα οδήγησης.

Σε κάποια είχαν δίκιο, σε κάποια άδικο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι καλό βγήκε από τον διάλογο που έγινε και δεν φτάσαμε με το καλημέρα στα άκρα (Αστυνομία, Δικαστήρια κλπ). ;)

Ναι έρχονται αλλα ξέρεις ότι η μηχανη σου εμποδιζει. Και μπορει εγω να μην θελήσω καν να κανω διάλογο και να πάρω απευθειας την αστυνομια. Οποτε θα έρθει η αστυνομια και θα γράψει αυτόν που εμποδιζει ή θα του πει πάρτην και φυγε και μην την ξαναπαρκάρεις. Ένας πολιτης επειδή δεν θα θέλει διενέξεις θα φωνάξει απευθειας την τροχαια. Και η τροχαια θα σου πει τα παραπάνω ή θα σου γραψει απευθειας παράβαση είναι στην ευχερεια του αστυνομικου δεν μπορεις να κανεις κάτι εσυ μετά.

Ενώ αν "σκονταψω" κατά λάθος περπατώντας στο πεζοδρόμιο και ρίξω την παράνομα παρκαρισμένη μηχανή την οποία ο γκασμας μπορούσε να έχει παρκάρει τουλάχιστον με τρόπο που δεν ενοχλεί;

Δεν ξέρω τι λες. Πάντως έχω πάρει το 100 για κατάστημα (εστιατόριο) που κλείνει παράνομα θέσεις παρκαρισματος με μεταφερομενα σιδερένια "Π" και τα χρησιμοποιεί για τους πελάτες τους και έρχονταν με ευχαρίστηση. Στο τέλος με παρακαλουσαν οι παρκαδοροι "ρε φιλε και εμεις για ενα μεροκάματο ερχόμαστε κλπ".

Εννοείται ότι κάποιοι πάνε με ευχαριστηση να κάνουν τη δουλειά τους. Ευτυχως υπάρχουν και άτομα που ασχολούνται.... ειτε είναι αστυνομικοι ειτε γυμναστες ειτε οτιδήποτε.... δεν είναι κάποιοι που το μονο που τους ενδιαφέρει είναι να περάσει η ωρα οσο πιο ανώδυνα γινεται και να πάνε σπιτι τους.

• Like 1
Δημοσ.

Ενοχλεί πραγματικά ή απλά σου τη δίνει που τη βάζει στο πεζοδρόμιο? (επειδή δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι καλύτερο οπότε ας ασχοληθούμε με αυτή την "παρανομία" )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...