BoullyBoy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα στην ομάδα. Μετά απο πολύ προσπάθεια αγανάκτησα και είπα να πάρω την βοήθειά σας γιατί εγώ δεν. Εχω λοιπόν 2 ρούτερ, ένα ZXHN H108 (HOL) που έχει και το ίντερνετ και ένα του ΟΤΕ που θέλω να κάνω προέκταση με UTP το ίντερνετ. Το ρουτερ του hol παίρνει IP 192.168.2.1 και αντίστοιχα του ΟΤΕ 192.168.1.1, βάζω σε εικόνες το μενού του ΟΤΕ μπας και μου πείτε πως θα βγάλω άκρη. Σε μια φάση το είχα πετύχει αλλα το ρουτερ έτρωγε συνέχεια restart. Αν γίνεται να μου πείτε στις ρυθμίσεις ποιες επιλογές να αλλάξω και τη να βάλω.
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα στην ομάδα. Μετά απο πολύ προσπάθεια αγανάκτησα και είπα να πάρω την βοήθειά σας γιατί εγώ δεν. Εχω λοιπόν 2 ρούτερ, ένα ZXHN H108 (HOL) που έχει και το ίντερνετ και ένα του ΟΤΕ που θέλω να κάνω προέκταση με UTP το ίντερνετ. Το ρουτερ του hol παίρνει IP 192.168.2.1 και αντίστοιχα του ΟΤΕ 192.168.1.1, βάζω σε εικόνες το μενού του ΟΤΕ μπας και μου πείτε πως θα βγάλω άκρη. Σε μια φάση το είχα πετύχει αλλα το ρουτερ έτρωγε συνέχεια restart. Αν γίνεται να μου πείτε στις ρυθμίσεις ποιες επιλογές να αλλάξω και τη να βάλω. έκλεισες τον dhcp από το δεύτερο (ΟΤΕ) ? όχι επίσης άλλαξε και το 192.168.1.1 σε 192.168.2.5
BoullyBoy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 τώρα είναι ολα σε reset μορφή, ναι το είχα πάντα κλειστό.
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 τώρα είναι ολα σε reset μορφή, ναι το είχα πάντα κλειστό. το είδα δοκίμασε αυτό που σου έγραψα
BoullyBoy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 τα έκανα και το αποτέλεσμα είναι να τρώει το ίδιο. δεν δίνει καν σωστό ιρ στον υπολογιστή., ούτε μέσα στο ρουτερ με αφήνει να μπώ μετά.
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 τα έκανα και το αποτέλεσμα είναι να τρώει το ίδιο. δεν δίνει καν σωστό ιρ στον υπολογιστή., ούτε μέσα στο ρουτερ με αφήνει να μπώ μετά. κάνε reset στο μόντεμ και πάμε ξανά από την αρχή βήμα -βήμα συνδέεις την μια άκρη του καλωδίου στο ρουτερ του παρόχου σου στην θύρα ethernet συνδέεις την άλλη άκρη σε μια άπο της διαθέσιμες θυρες ethernet κλείνεις τον dhcp και αλλάζεις και την ip του modem/router από 192.168.1.1 σε 192.168.2.54 (βάλαμε μεγάλο πρόθεμα για να μην υπάρχει πρόβλημα σύγκρουσης μεταξύ δυο συσκευών ) το βήμα με την αλλαγή είναι προαιρετικό .
Lolarikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/603320-τρόποι-σύνδεσης-modem-με-router/ Σωστά δεν χρειάζεται αλλαγή.
BoullyBoy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 πάλι τα ίδια κάνει,δ εν μπορεί να δώσει IP και βγάζει αυτό το μήνυμα
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 πάλι τα ίδια κάνει,δ εν μπορεί να δώσει IP και βγάζει αυτό το μήνυμα το καλώδιο είναι σωστό το έφτιαξες εσύ ή το πήρες έτοιμο σε ποιες θύρες το έβαλες ? επίσης δες μήπως έχεις καρφωτή ip στον υπολογιστή από άλλη συσκευή πιάνεις π.χ κινητό,tablet
BoullyBoy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 σωστά έχετε δίκιο τώρα το δοκίμασα με άλλο καλώδιο και το wifi είχε κανονικά ίντερνετ, τζάμπα έσπαγα το κεφάλι μου τόσο καιρό. (το είχα κάνει χρόνια πριν και το έχω ξεχασμένο) Απο το καλώδιο έχω πάρει το καφέ χρώμα για να βάλω 2ο τηλέφωνο, μίπως πρέπει να είναι όλα τα καλώδια συνδεδεμένα ή αμα τα βάλω σε διαφορετική διάταξη πάλι θα κάνει;
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 σωστά έχετε δίκιο τώρα το δοκίμασα με άλλο καλώδιο και το wifi είχε κανονικά ίντερνετ, τζάμπα έσπαγα το κεφάλι μου τόσο καιρό. (το είχα κάνει χρόνια πριν και το έχω ξεχασμένο) Απο το καλώδιο έχω πάρει το καφέ χρώμα για να βάλω 2ο τηλέφωνο, μίπως πρέπει να είναι όλα τα καλώδια συνδεδεμένα ή αμα τα βάλω σε διαφορετική διάταξη πάλι θα κάνει; μπορείς να έχεις και τηλέφωνο και δεδομένα δες εδώ εικόνα Straight Through (6-wire) Voice/Data Cable
BoullyBoy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 μα και τώρα έτσι το έχω, 1.2.3.4.5.6 είναι για το Data και το 7.8 είναι για το τηλέφωνο.
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 μα και τώρα έτσι το έχω, 1.2.3.4.5.6 είναι για το Data και το 7.8 είναι για το τηλέφωνο. δεν έχεις tester να το μετρήσεις να δεις εάν όντως είναι φτιαγμένο σωστά γιατί καμιά φορά νομίζουμε ότι είναι σωστά και δεν είναι μπορεί να μην έχει πατσαρει σωστά το βύσμα και να θέλει κάλο πρεσάρισμα η όπως απογύμνωσες το καλώδιο να χάραξες και να κόπηκε κάποιο πολλά μπορεί να είναι
BoullyBoy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 το έκανα και με τεστερ μια χαρά είναι τα καλώδια 1-6. αφτή είναι η φάση που σπάζομαι. άλλαξα και τα τελικά μήπως είναι προβληματικά ξέρω γω. σίγουρα απο το 1-6 αρκούν για να γίνει η σύνδεση;
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 το έκανα και με τεστερ μια χαρά είναι τα καλώδια 1-6. αφτή είναι η φάση που σπάζομαι. άλλαξα και τα τελικά μήπως είναι προβληματικά ξέρω γω. σίγουρα απο το 1-6 αρκούν για να γίνει η σύνδεση; ναι και 4 αρκούν κάπου έχει θέμα το καλώδιο εγώ προτείνω να το πάρεις έτοιμο από έναν ηλεκτρολόγο πες τι ακριβώς θες να κάνεις και θα στο φτιάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα