pavloa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Έχω ένα galaxy s4 i9505 δεν έχει κάποο πρόβλημα αλλά σκέφτομαι να το αλλάξω. Έχω δει το p8 lite, p9 lite, Samsung A3, Και φυσικά αυτό που θα ήθελα να πάρω αλλά δεν μπορώ λόγο χρημάτων S7. Η χρήση θα είναι απλή facebook,youtube ψάξιμο στο ιντερνετ και φώτο επειδή πάμε πολλές εκδρομούλες.. Τι έχετε να προτείνετε μεχρι 250 ευρώ?
daPro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Κ εγώ έχω το ι9505 εδώ κ 3 χρόνια.γιατί να το αλλάξεις?κ γρήγορο είναι κ μια χαρά φώτο βγάζει..αν χαλάσει τότε ψάξου.
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Θα ηταν καλο να συμπληρωσης την φορμα http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/ 1
Ishmael Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για γενική χρήση με βασικές εφαρμογές δεν αξίζει να δώσεις πάνω από €200. Xiaomi Redmi 3s (16GB) και προτείνω να το πάρεις από Mygad γιατί θα έχει περασμένη την τελευταία Global Stable ROM με ελληνικά και Google Play Store. Δεν έχει ανταγωνισμό στην τιμή του και ειδικά η διάρκεια ζωής μπαταρίας είναι κορυφαία. Στα €160 ούτε στον παπά. 1
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για γενική χρήση με βασικές εφαρμογές δεν αξίζει να δώσεις πάνω από €200. Xiaomi Redmi 3s (16GB) και προτείνω να το πάρεις από Mygad γιατί θα έχει περασμένη την τελευταία Global Stable ROM με ελληνικά και Google Play Store. Δεν έχει ανταγωνισμό στην τιμή του και ειδικά η διάρκεια ζωής μπαταρίας είναι κορυφαία. Στα €160 ούτε στον παπά. Για να θελει το S7 θα θελει και καλες φωτο,οποτε ας αφηση το redmi 3s καλυτερα.Γι'αυτο ειπα να συμπληρωση την φορμα για να ξερουμε τι θελει. Και σε παρακαλω μην λες συνεχεια για το Mygad καλυτερα δωσε ενα link.
Masma Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα σας ενδιαφερομαι και εγω για αγορά νέου κινητού 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μεχρι 200 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Απλες εφαρμογες escore , instagram, gps , imdb , booking , village 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4,7 - 5,2 (5,5 μονο αν το κινητο εχει μικρες διαστασεις) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ναι και τα 2 αλλα οχι απαραιτητα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σε ενα μετριο βαθμο ναι. Εχω χρονια ενα iphone 5s και με καλυπτε μια χαρα η καμερα του αλλα οχι σε χειροτερη. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM ; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; κατα προτίμηση ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; δεν ξερω πόσο χρειάζεται 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Nαι πολύ βασικό κριτήριο 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο τα 2 , βεβαια θεωρω απο εξωτερικο θα βρω καποια καλυτερη επιλογη λογικα. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουργιο Ευχαριστω εκ των προτέρων όποιον εχει την διάθεση να με βοηθήσει
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα σας ενδιαφερομαι και εγω για αγορά νέου κινητού 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μεχρι 200 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Απλες εφαρμογες escore , instagram, gps , imdb , booking , village 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4,7 - 5,2 (5,5 μονο αν το κινητο εχει μικρες διαστασεις) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ναι και τα 2 αλλα οχι απαραιτητα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σε ενα μετριο βαθμο ναι. Εχω χρονια ενα iphone 5s και με καλυπτε μια χαρα η καμερα του αλλα οχι σε χειροτερη. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM ; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; κατα προτίμηση ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; δεν ξερω πόσο χρειάζεται 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Nαι πολύ βασικό κριτήριο 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο τα 2 , βεβαια θεωρω απο εξωτερικο θα βρω καποια καλυτερη επιλογη λογικα. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουργιο Ευχαριστω εκ των προτέρων όποιον εχει την διάθεση να με βοηθήσει Οχι εδω φιλε μου,ανοιξε καινουριο ποστΕυχαριστω
Ishmael Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω εκ των προτέρων όποιον εχει την διάθεση να με βοηθήσει Προφανώς ο saruman δεν έχει διάθεση να σε βοηθήσει. Αντιθέτως έχει διάθεση να ελέγχει τους άλλους και να τους λέει τι να κάνουν. Το S7 το θέλει ο Masma λόγω καλής κάμερας, λες και δεν έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα κινητά. Η φόρμα είναι ενδεικτική και προαιρετική, δεν χρειάζεται να τη συμπληρώσει. Μάλιστα στη φόρμα δεν συμπεριλαμβάνεται καν το χρώμα που είναι βασικό κριτήριο και το μαύρο είναι ακριβότερο σε πολλά κινητά λόγω μεγαλύτερης ζήτησης. Το Mygad υπάρχει συγκεκριμένος σημαντικός λόγος που το συστήνω και πρέπει να τον αναφέρω, αν απλά δημοσίευα link για εκεί θα μπορούσε να σημαίνει ότι πληρώνομαι για να το διαφημίζω. Masma, μιας και τονίζεις τη μπαταρία, σε αυτόν τον τομέα είναι εξαιρετικό και το Samsung Galaxy A5 2016 (16GB) (δεν φτάνει βέβαια το Redmi 3s) που προσφέρει και καλύτερη οθόνη, αλλά σίγουρα δεν αξίζει €86 παραπάνω. Μονόδρομος για μένα το Xiaomi Redmi 3s με βάση αυτά που θες. 1
Masma Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Προφανώς ο saruman δεν έχει διάθεση να σε βοηθήσει. Αντιθέτως έχει διάθεση να ελέγχει τους άλλους και να τους λέει τι να κάνουν. Το S7 το θέλει ο Masma λόγω καλής κάμερας, λες και δεν έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα κινητά. Η φόρμα είναι ενδεικτική και προαιρετική, δεν χρειάζεται να τη συμπληρώσει. Μάλιστα στη φόρμα δεν συμπεριλαμβάνεται καν το χρώμα που είναι βασικό κριτήριο και το μαύρο είναι ακριβότερο σε πολλά κινητά λόγω μεγαλύτερης ζήτησης. Το Mygad υπάρχει συγκεκριμένος σημαντικός λόγος που το συστήνω και πρέπει να τον αναφέρω, αν απλά δημοσίευα link για εκεί θα μπορούσε να σημαίνει ότι πληρώνομαι για να το διαφημίζω. Masma, μιας και τονίζεις τη μπαταρία, σε αυτόν τον τομέα είναι εξαιρετικό και το Samsung Galaxy A5 2016 (16GB) (δεν φτάνει βέβαια το Redmi 3s) που προσφέρει και καλύτερη οθόνη, αλλά σίγουρα δεν αξίζει €86 παραπάνω. Μονόδρομος για μένα το Xiaomi Redmi 3s με βάση αυτά που θες. Σ ευχαριστω για την προταση θα το τσεκαρω. Για να μην γραφω σε 2 θεματα συνεχιζω στο αλλο
pavloa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το s4 το είχα πάρει μεταχειρισμένο πριν 2 χρόνια 200 ευρώ...τα λεφτά του τα έβγαλε ....δεν έχω κανένα παράπονο αλλά θέλω να δώσω το s4 στους γονείς μου και να πάρω κάτι άλλο.. οπότε προτείνετε αυτά τα δύο Galaxy a5 2016 Xiaomi Redmi 3s (16GB) Το p9 τι διαφορές έχει από τα 2 παραπάνω;;
Ishmael Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το p9 τι διαφορές έχει από τα 2 παραπάνω;; Το λειτουργικό του αν και ενημερωμένο (Android 6.0 Marshmallow) είναι υπερβολικά τροποποιημένο και περιοριστικό (π.χ. για να κρατήσει ικανοποιητικά η μπαταρία χρειάζεται συνεχής διαχείριση των εφαρμογών παρασκηνίου). Επίσης παρατηρείται επιβράδυνση όταν μεταβαίνεις από μια βαριά εφαρμογή σε μια άλλη. Τέλος η κάμερα είναι μέτρια. 1 Νομίζω ότι σου ταιριάζει περισσότερο το Motorola Moto G4 γιατί έχει πολύ καλή κάμερα για τα λεφτά του και έγραψες ότι η κάμερα είναι σημαντική για σένα. Απλά συνυπολόγισε περίπου €15 για φορτιστή που υποστηρίζει Quick Charge 2.0 γιατί αυτός στη συσκευασία παίζει να είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσαν να βάλουν. 2
pavloa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Για το moto g4 είχα ακούσει οτι εχει υψηλό sar.
pavloa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Το g4 το αποκλείω.. Είμαι ανάμεσα σε Samsung Α5 2016 Και p9 lite. Η αδερφή μου πριν λίγες μέρες πήρε το Α3 2016.. Πολύ καλό για τα λεφτά του αλλά δεν μου άρεσε που έχει μικρή οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα