Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη προσπαθω να προλαβω τα χειροτερα,τωρα τελευταια εαν και σπανια το pc μου crasha-ρει (κολλαει σε μια οθονη-οχι blue screen) και ο μοναδικος τροπος για να παρει ξανα μπροστα ειναι με το on/off του τροφωδοτικου.
Ποια μπορει να ειναι τα πιθανα προβληματα?

Δημοσ.

Επειδη προσπαθω να προλαβω τα χειροτερα,τωρα τελευταια εαν και σπανια το pc μου crasha-ρει (κολλαει σε μια οθονη-οχι blue screen) και ο μοναδικος τροπος για να παρει ξανα μπροστα ειναι με το on/off του τροφωδοτικου.

Ποια μπορει να ειναι τα πιθανα προβληματα?

ποιο τροφοδοτικο εχεις? Επισης τσεκαρε τους δισκους με το HD sentinel να δεις σε τι κατασταση βρισκονται.

Δημοσ.

ποιο τροφοδοτικο εχεις? Επισης τσεκαρε τους δισκους με το HD sentinel να δεις σε τι κατασταση βρισκονται.

THERMALTAKE 630..τσεκαρα με το προγραμμα αυτο και μου εγραψε οτι ο ενας σκληρος εχει προβλημα με την μεταφορα δεδομενων..μου προτεινε να αλλαξω καλωδια..το εκανα αλλα το hd sentinel μου αναφερει ξανα το ιδιο προβλημα.

Το συστημα μου bootarei απο ssd

Δημοσ.

THERMALTAKE 630..τσεκαρα με το προγραμμα αυτο και μου εγραψε οτι ο ενας σκληρος εχει προβλημα με την μεταφορα δεδομενων..μου προτεινε να αλλαξω καλωδια..το εκανα αλλα το hd sentinel μου αναφερει ξανα το ιδιο προβλημα.

Το συστημα μου bootarei απο ssd

ποιο προγραμμα? μπορεις να ανεβασεις μια φωτο με το Hd sentinel?

Δημοσ.

-

ο δισκος δεν φαινεται να εχει θεμα. Δοκιμασε να αλλαξεις το καλωδιο sata Και να το συνδεσεις σε αλλη θυρα πανω στην μητρικη.

Δημοσ.

θερμοκρασία cpu και μνήμες

right now

CPU
Intel Core i5 6600K @ 3.50GHz 25 °C
Skylake 14nm Technology

RAM
16,0GB Dual-Channel Unknown @ 1064MHz (15-15-15-36)

Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-C (LGA1151) 28 °C

Graphics
23MP65 (1920x1080@60Hz)
4096MB ATI AMD Radeon R9 380 Series (Sapphire/PCPartner) 32 °C

Storage
55GB KINGSTON SV300S37A60G (SSD) 27 °C
931GB Western Digital WDC WD10EAVS-00D7B1 (SATA) 36 °C
465GB Seagate ST500DM002-1BD142 (SATA) 35 °C
Δημοσ.

στον event viewer δεν έχει βγάλει κανένα event που να βοηθάει;

βγάλε το ένα από τα δύο dim και δοκίμασε

εάν κολλήσει βγάλε το dim που είναι μέσα και βάλε το άλλο που είχες βγάλει πριν

εάν κολλήσει πάλι δεν φταίει η μνήμη και προχωράς παρακατω

Δημοσ.

Κοιτα με memtest τις μνημες κι επεισης κοιτα να κανεις και update ολους τους drivers σου γιατι γινονται κι αυτα.Ειδικα σε οδηγους καρτας ηχου εχω δει τετοια...Για τον δισκο αυτο με το καλωδιο αρκετες φορες που το ειχα δεν μου δημιουργουσε προβλημα και συγκεκριμενα τωρα το εχω και δεν με επηρεαζει καπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...