frankd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα Λειτουργούσα τον υπολογιστή μου κανονικά μέχρι που έκλεισε από μόνος του. Όταν πήγα να τον ανοίξω μου έβγαζε αυτό το μήνυμα "an operating system wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating system". Στην αρχή νόμιζα ότι κάηκε ο σκληρός αλλά τον δοκίμασα αλλού και (ευτυχώς) δουλεύει κανονικά. Παιδιά καμία λύση χωρίς να χρειαστεί να κάνω Format? Ευχαριστώ
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα Λειτουργούσα τον υπολογιστή μου κανονικά μέχρι που έκλεισε από μόνος του. Όταν πήγα να τον ανοίξω μου έβγαζε αυτό το μήνυμα "an operating system wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating system". Στην αρχή νόμιζα ότι κάηκε ο σκληρός αλλά τον δοκίμασα αλλού και (ευτυχώς) δουλεύει κανονικά. Παιδιά καμία λύση χωρίς να χρειαστεί να κάνω Format? Ευχαριστώ τι εννοείς τον δοκίμασες αλλού και δούλευε να δεις τα αρχεία σου προφανώς το ότι μπορεί να έχει πρόβλημα δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει για αρχή τσέκαρε τον με το hd sentinel
thanos78 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Από το Bios είδες το Boot Sequence; Είναι όντως ο δίσκος η πρώτη επιλογή; Το καλώδιο τροφοδοσίας και σύνδεσης με την motherboard είναι συνδεδεμένα; Σε laptop lenovo μετά από υπέρταση δυστυχώς χτύπησε ο sata controller και δεν έβλεπε τον δίσκο ούτε στο Bios. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα