Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μου ηρθε email οτι το προιον εχει εξαντληθει και δεν αναμενεται νεα παραλαβη του οποτε μπορει να μπει το σχετικο tag στο θεμα.

• Moderators
Δημοσ.

Μολις μου ηρθε email οτι το προιον εχει εξαντληθει και δεν αναμενεται νεα παραλαβη του οποτε μπορει να μπει το σχετικο tag στο θεμα.

Το tag υπαρχει εδω και μερες, απο τοτε που επαψε να υπαρχει το προιον στο καταστημα.

Εκτος αν μιλας για ακυρωση - απαντηση με μειλ σε παραγγελια σου.

Δημοσ.

Πρίν απο λίγο μου ήρθε το παρακάτω μύνημα απο PriveShop.gr:

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ EXEI ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΟΜΈΝΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ. 

Δημοσ.

Έκανα και εγώ την παραγγελία την Παρασκευή και μου είπαν τα γνωστά, ότι δλδ τελείωσε το απόθεμα Κ δεν πρόκειται να ξαναφέρουν. Μου αντιπροτειναν να πάρω μια αντίστοιχη και με δεδομένο ότι είχε γίνει η χρέωση στην κάρτα, να τους πω αν θέλω επιστροφή χρημάτων ή κάποια αντίστοιχη κάρτα με καλύτερη τιμή. Τους αντιπροτεινα μια αντίστοιχη κάρτα με rx480 8gb και αυτοί προχώρησαν από μόνοι τους σε ακύρωση της παραγγελίας! Όταν τους το είπα Μου είπαν έχουμε στείλει πολλά μηνύματα κ είναι λογικό να γίνει ακύρωση της παραγγελίας!! Τους πήρα σήμερα τηλ κ η αντιπρόταση είναι για μια αντίστοιχη κάρτα με 307€ που την αφήνουν άκουσον άκουσον στα 299€.Απαράδεκτοι απλά. + το ότι το πόσο είναι δεσμευμένο κ πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες να απελευθερωθεί

Δημοσ.

Όσο τα μαγαζάκια θα κερδίζουν δημοσιότητα από αυτά τα λάθη, τόσο τα λάθη θα συνεχίζουν να συμβαίνουν!

Δηλ, εσύ που παρακολούθησες αυτό το θέμα και την εξέλιξη του θα ψωνίσεις από αυτό το μαγαζάκι ? Το ακούω συχνά αυτό το σκεπτικό και δεν μπορώ να καταλάβω που το στηρίζεται. Αρνητική διαφήμιση είναι και τέλος.

Δημοσ.

Πρίν απο λίγο μου ήρθε το παρακάτω μύνημα απο PriveShop.gr:

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ EXEI ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΟΜΈΝΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ. 

Δεν θα ξαναφερουμε το ιδιο προιον σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, μια χαρα το εχουμε ομως ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. Προστασια καταναλωτη δαγκωτο θελουν ολοι μπας και σταματησουν αυτες τις τακτικες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...