Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εν έτη 2017 που άλλες εταιρείες έχουν μόνο 3 εξειδικευμένες θύρες στα ο-θεός-να-τα-κάνει-"pro" laptop τους ;)

Διαθέτει USB Type-A και USB Type-C, ωστόσο για την επέκταση της συνδεσιμότητας, οι χρήστες θα πρέπει να προμηθευτούν ξεχωριστά το ASUS SimPro Dock USB-C docking station που προσφέρει δύο υποδοχές DisplayPort, USB3.1 Τype-C και Type-A υποδοχές, VGA, HDMI, LAN, και SD Card reader.

Παιρνεις 10' στην κατανοηση κειμενου.

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβά είναι ακόμα αυτά τα Ultra και δε βλέπω και καμιά ιδιαίτερη τάση να φθηναίνουν. Έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα με μεσαία specs στα 600 ευρώ. Οπότε με βλέπω να τα καταφέρνω σε 3-4 χρόνια και αν. Και δεν είναι μόνο θέμα αν μου περισσεύουν ή όχι, τα θεωρώ ακριβά για αυτό που θα μου προσφέρουν εμένα.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις, εδω με ~650€:

https://www.amazon.co.uk/ASUS-Zenbook-UX310UA-Notebook-i3-6100U/dp/B01HIWOTGS/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1482224487&sr=1-3&keywords=asus+zenbook

Δημοσ.

Theaccountant το προβλημα ειναι οτι στο περασμα 20 σχεδον χρονων δεν εχει γινει τιποτα για μειωση του βαρους, εξοικονομιση μεγεθους...μονο η αππλε μειωσε διαστασεις και επειδη τα πουλαει πανακριβα και ειναι τα μοναδικα λεπτα, καθιερβθηκε λεπτο=ακριβο

• Like 2
Δημοσ.

Theaccountant το προβλημα ειναι οτι στο περασμα 20 σχεδον χρονων δεν εχει γινει τιποτα για μειωση του βαρους, εξοικονομιση μεγεθους...μονο η αππλε μειωσε διαστασεις και επειδη τα πουλαει πανακριβα και ειναι τα μοναδικα λεπτα, καθιερβθηκε λεπτο=ακριβο

Ενα πραγματακι ομως.Το βαρος δεν εινα ουσιωδες, σε βαθμο τρελας για ολους.Για καποιον που το κουβαλαει ολη  μερα ναι.

Για εμενα  Laptop ειναι το μεταφερομενο PC, που μπορεις απο το σαλονι ευκολα να το πας στην βεραντα το καλοκαιρι, η να το βαλεις στο αυτοκινητο  για το σπιτι στο χωριο, η το δωματιο του ξενοδοχειου η απο τον πρωτο οροφο που μενω κατω στο γραφειο που ειναι ισογειο.

Εχω 2 Laptop. 17.3 και 15.5.Ετσι και δουλεψω 2-3 ωρες στα 17αρι και μετα παω στα 15αρι, κοιταω το σκουπιδοτενεκε απεναντι.Απορω, πως καποιοι δουλευουν με τις ωρες σε 13- 14 αρια.

Δημοσ.

...το προβλημα ειναι οτι στο περασμα 20 σχεδον χρονων δεν εχει γινει τιποτα για μειωση του βαρους, εξοικονομιση μεγεθους...

Δε μπορεί να γίνει τίποτα λόγω windows. Εάν η ASUS έβγαζε στην αγορά ένα ultrabook με ARM δε θα το αγόραζε κανείς, διότι δε μπορεί να τρέξει windows και κατά συνέπεια desktop εφαρμογές. Θα μπορούσε να το διαθέσει στην αγορά με Linux, αλλά αυτό δεν είναι για σοβαρούς επαγγελματίες και σοβαρά εταιρικά περιβάλλοντα όπου οι χρήστες ξημεροβραδιάζονται στο youtube και το facebook.

Δημοσ.

Αραγε, η μπαταρία του είναι αποσπώμενη ή για να τη βγάλεις θα πρέπει να ξεβιδώσεις 10 βίδες;

Δημοσ.

Δε μπορεί να γίνει τίποτα λόγω windows. Εάν η ASUS έβγαζε στην αγορά ένα ultrabook με ARM δε θα το αγόραζε κανείς, διότι δε μπορεί να τρέξει windows και κατά συνέπεια desktop εφαρμογές. Θα μπορούσε να το διαθέσει στην αγορά με Linux, αλλά αυτό δεν είναι για σοβαρούς επαγγελματίες και σοβαρά εταιρικά περιβάλλοντα όπου οι χρήστες ξημεροβραδιάζονται στο youtube και το facebook.

αυτο τι σχεση εχει με το μεγεθος των λαπτοπ?

Δημοσ.

αυτο τι σχεση εχει με το μεγεθος των λαπτοπ?

Όπως θα έχεις παρατηρήσει, τα ultrabook συνήθως βασίζονται σε συγκεκριμένους επεξεργαστές (U, M, ...), οι οποίοι επί της ουσίας είναι SOC. Δυστυχώς, τα συγκεκριμένα SOC δε μπορούν να φτάσουν σε perf/watt αυτά της ARM, με αποτέλεσμα (τα μηχανήματα) να χρειάζονται μεγαλύτερες μπαταρίες, σε ορισμένες περιπτώσεις ενεργή ψύξη, πράγματα που αυξάνουν το μέγεθος.

• Like 1
Δημοσ.

Μην λέμε υπερβολές...

Τα laptop εκείνης της εποχής ήταν τούβλα 4 κιλών με αυτονομία 2 ωρών με το ζόρι.

Σκέψου το διαφορετικά: τα σημερινά laptops έχουν μεγαλύτερη αυτονομία, πολύ μικρότερο μέγεθος και ισχύ υπερυπολογιστή της εποχής. Σύγκρινε ένα PC της εποχής (Pentium στα 200Mhz, 64ΜΒ Ram) με ένα tablet του 100ρικου και ξανασκέψου το για το πόσο άλλαξαν τα πράγματα...

• Like 1
Δημοσ.

20 χρονια ειναι κομματι υπερβολικο αλλα εχω λαπτοπ hp αρχες 2000 με celeron 600mhz και διαστασεις ιδιες με τα συχρονα φτηνα λενοβο...επισης 300mhz fujitsu laptop μια απο τα ιδια δε μεγεθος, αυτο τελη 90...προφανως και εχουν βελτιωθει σε επιδοσεις, στις διαστασεις ομως δεν εχουν αλλαξει και πολλα...τα κινητα κοντευουν τα 5χιλ και τα λαπτοπ ειναι ακομα γαιδουρια

Δημοσ.

Μην λέμε υπερβολές...

Τα laptop εκείνης της εποχής ήταν τούβλα 4 κιλών με αυτονομία 2 ωρών με το ζόρι.

Σκέψου το διαφορετικά: τα σημερινά laptops έχουν μεγαλύτερη αυτονομία, πολύ μικρότερο μέγεθος και ισχύ υπερυπολογιστή της εποχής. Σύγκρινε ένα PC της εποχής (Pentium στα 200Mhz, 64ΜΒ Ram) με ένα tablet του 100ρικου και ξανασκέψου το για το πόσο άλλαξαν τα πράγματα...

ειπα και εγω μονο εγω βλεπω το λαθος,παιδια τα lenovo που κυκλοφορούν με 300-400 ευρώ μια χαρά λεπτά και ελαφρια ειναι...θελουν ομως στανταρ ssd.

Δημοσ.

20 χρονια ειναι κομματι υπερβολικο αλλα εχω λαπτοπ hp αρχες 2000 με celeron 600mhz και διαστασεις ιδιες με τα συχρονα φτηνα λενοβο...επισης 300mhz fujitsu laptop μια απο τα ιδια δε μεγεθος, αυτο τελη 90...προφανως και εχουν βελτιωθει σε επιδοσεις, στις διαστασεις ομως δεν εχουν αλλαξει και πολλα...τα κινητα κοντευουν τα 5χιλ και τα λαπτοπ ειναι ακομα γαιδουρια

Κυκλοφορουν full windows hybrid με παχος περι τα 7 χιλιοστα και μαζι με πληκτρολόγιο γυρω στα 10 χιλιοστα. Βαρος κατω απο κιλο με πληκτρολόγιο και κατω απο 600 γραμμάρια σαν tablet.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους να και μια καλη πρόταση ! Όμορφο πρακτικό δυνατό και καλη τιμή σε σχέση μαυτα που προσφέρει ! Μπράβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...