droplet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εδω και 1 μήνα εχω ενόχληση στο ενα γόνατο, καταλαβαίνω τον πόνο στο εσωτερικό του. Τις τελευταίες μέρες ειναι εντονότερος και μιας και κάνω καθιστική ζωή (προγραμματιστής) αυτό με κάνει να ανησυχώ. Είχα να τρέξω απο τον Απρίλιο λόγο διαφορετικών λόγων και τώρα δε μπορώ να ξεκινήσω γιατι πονάω οταν περπατάω (όχι πάντα αλλα συχνά). Ο πόνος δεν ειναι έντονος αλλα ειναι μια ενόχληση με διάρκεια. Να πάω στο ΚΑΤ ή σε κάποιο ιδιώτη γιατρό;Τι μπορώ να κάνω ώστε να ξεκινήσω το τρέξιμο;
visualizer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ποτε ξεκινησε ο πονος ; ετσι ξαφνικα ;
droplet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν χτύπησα κάπου, δε ξερω αν κάτι ακούσια το τραυμάτισε. Αρα το μόνο που μπορώ εγω να πω είναι οτι δεν ειχα κάποιο πέσιμο τράβηγμα η κανενα στραβοπάτημα.
Ishmael Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 The Egoscue Method® is the world leader in non-medical pain relief. Since 1971 and with over 25 clinics worldwide, The Egoscue Method has helped thousands of individuals tap into their body’s ability to heal itself and free themselves of chronic pain. This easy and gentle method has a 94% success rate without the use of drugs, surgery or manipulation. We teach YOU how to regain control of your health without becoming dependent on another person or a machine. http://www.egoscue.com/features/who-we-are Egoscue - Exercises for Knee Pain How to Fix Chronic Knee Pain 3 Exercises to Help with Knee Pain
ozi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μην ξεκινήσεις τρέξιμο πήγαινε πρώτα σε ένα γιατρό. Χωρίς να είμαι ειδικός μου μοιάζει με πρόβλημα στον μηνίσκο,εδικά αν έχεις κ ελαφρύ πρήξιμο ή πονάς όταν το γυρίζεις/τεντώνεις. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πρόσφατο περιστατικό,μπορεί να συσσωρεύτει με τον καιρό από παλιότερους μικροτραυματισμούς που δεν έδωσες μεγάλη βάση. Υ.:Εχει δίκιο ο soteras
soteras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Γιατρός νετ Για πόνο πατήστε 1 Για βηχα 2 Για πονοκεφαλο 3 Για γυναικολογικα θεματα 4 Για αντρικα θεματα 5 Για θεματα ορασης 6 Για θεματα ακοης 7 Για αλλους πονου 8 Για να συνδεθειτε με το τηλεφωνικο μας κεντρο 9 Για επαναληψη επιλογων # Για αλλαγη γλωσσας * Για βοηθεια 0 Τώρα σοβαρά για θέμα υγείας όποιο και αν ειναι αυτό μην ανοιγεις το νετ/google είναι το μονο το οποίο δεν ξέρει να αναλύσει.Μπορεί να είναι κάποιος μυς τραυματισμένος τίποτα ή πιασμένο από παλιό τραύμα ή μπορεί να μην είναι και τίποτα αλλά με σιγουριά ένας γιατρός θα σου λύσει της απορίες 1
droplet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες, γιατι θέλω να πάω ενημερωμένος σε κάποιο γιατρό και να δω τι πρέπει να κάνω. Oποία πληροφορία είναι καλοδεχούμενη
visualizer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δεν νομιζω πως μπορει καποιος να σε βοηθησει εφοσον δεν εχεις πληροφοριες τι το προκαλεσε καλυτερα να πας αμεσα σε γιατρο . 1
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το πιθανοτερο, χονδροπαθεια. Ομως να επισκεφθεις γιατρο γιατι μπορει να ναι και μερικη ρηξη μηνισκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα