blacksanta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Απο ποτε ζητανε οι εταιριες φορολογικη δηλωση? Ταυτοτητα,δεη-οτε και ενα λογαριασμο τραπεζας θελουν. Μου φαινετε κατι δε μας λεει ο απο πανω. α μαγκες μου εχω πολυ θετικα νεα!!απο τα 1600 στην sportingbet εκανα αναληψη τα 600 και μου τα βαλανε κανονικα,περιμενω εκγιρση απο τραπεζα εντος 3-5μερες για να παω να τα σικοσω!! !!! το στοιχιμαμαν ακομα κοιματε!!4μερες με εχει αφυσει χωρις απαντηση!μιλησα με των λογιστη του πατερα μου κτλπα,και λενε αφου τους ειπες οτι τα λευτα ειναι απο τον πατερα σου και ειναι και συνδικεουχος στον τραπεζικο σου βιβλιαριο δεν υπαρχει προβλημα και πρεπει να στα δοσουνε! και οπιοσ ειπε οτι δεν εχει χαλασει το ονομα της η στοιχιμαμαν το ονομα της για δεκαρες το χαλασε πριν πολλα χρονια ...κοιταξτε σχετικα φορυμς στο ιντερνετ,κλευτες και για 100ευρω εγω οκ για 500σα χωρις να κανω τιποτα και θα πω το αλλο γιατι εννο κανουμε εγγραφη δεν ζιτανε φορολογικη δηλωση??την ζητανε μονο οταν νικας σωστα?οι απατεωνες!και δεν νμζω να τους πεφτει λογος που βρεικα τα λευτα εγω!!! και καλαντα μπορει να ειπα δεν τους πεφτει λογο!!και αφου θελουνε να φενονται σωστη!να ζητανε φορολογικη δηλωσει οταν εκανα εγγραφη οχι τωρα που κερδιζω!!σε παλια κερδη απο στοιχιμαμαν 100-200ευρω τα δεινανε ,μαλλον τωρα τσιγκουνεβονται το 500ευρω...αχ και να το ειχα!!! αυτοι νομιζουνε οτι θα παω να παιξω εγω με τα 500που εχω?χαζοι πρεπει νανε !και αν κανω ακυρωση?(που δεν υπαρχει περιπτωση γιατιι ενα φιλαρακι απο εδωμεσα μμου εξηγησε )και τα κανω 1000?δεν θα τα παρω ουτε σε 3ς γενιες με τα απο εμενα! οι κανονες τους λενε!αφου μας στυλεις τα στοιχεια που θα σου ζητησουμε με τα περνεις εγκριση αναληψης!τα εστειλα,μου απαντησανε ,τους καληψα!και τωρα καθυστερουνε,φυσικα τους εχω τρελανει στα τηλεφωνα!αλλα ξερεις @@....φυσικα μιλησα με των πατερα μου,και μου ειπε οτι μιλησε με δικηγορο και μαλλον εκει θα παει το θεμα για καθυστερισι κε αλλα διαφορα πραγματα που βρεικε αυτος εγω δεν θυμαμαι καν πως τα ειπε!!αλλα αυτο που κανουνε ειναι αδικημα!βασει και στους ορους τους!
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Τι να σου πω ρε φιλε δε ξερω.Εγω 300 ευρω που κερδισα πριν λιγο καιρο μονο αυτο το εμαιλ πηρα και σε 3 μερες τα εβαλαν.
blacksanta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Τι να σου πω ρε φιλε δε ξερω.Εγω 300 ευρω που κερδισα πριν λιγο καιρο μονο αυτο το εμαιλ πηρα και σε 3 μερες τα εβαλαν. τα πρωτα σου κερδη αδερφε,εγω εχω κερδισει καμια 4ρες φορες,βαζω 10 περνω 200..καπως ετσι παει! τωρα εβαλα 40 πειγα 500 τα 100ευρα και τα 200ευρα τα δεινουν,μετα κλεγονται
Zerg13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον blacksanta. Καταρχην μην τους παρεις αλλα τηλεφωνα, τα γραπτα μενουν. Εμαιλ θα στελνεις. Για τα υπολοιπα, θα τα πουμε
blacksanta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 ωραια ποσο καιρο ρε παιδια να περιμενω?εχω σαλταρι...!θελω το 500ευρακι μου! Τι να σου πω ρε φιλε δε ξερω.Εγω 300 ευρω που κερδισα πριν λιγο καιρο μονο αυτο το εμαιλ πηρα και σε 3 μερες τα εβαλαν. εγω φαντασου της 3ς μερες που λες ειναι υπερβολη,εγω μολις επερνα ε-μαιλ τα ειχα εντος μιας ωρας
Zerg13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Sportingbet πληρωσαν κανονικα, η στοιχημαν ειναι οι απατεωνες. Ανοιξε νεο νημα με θεμα, η στοιχημαν δεν πληρωνει τα κερδη μου. Και γραψε και το ιστορικο συναλαγων. Γιατι αδικει ο τιτλος τη εταιρεια που σε πληρωσε!
blacksanta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Sportingbet πληρωσαν κανονικα, η στοιχημαν ειναι οι απατεωνες. Ανοιξε νεο νημα με θεμα, η στοιχημαν δεν πληρωνει τα κερδη μου. Και γραψε και το ιστορικο συναλαγων. Γιατι αδικει ο τιτλος τη εταιρεια που σε πληρωσε! θα το κανω αργοτερα τωρα φευγω !!αλλα και παλι δεν θα βγει ακρη! ,..γυφτοι εως αιδειας
blacksanta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα παιδια πριν 10λεπτα σικοσα τα 600ευρω,αλλα 1000 μενουνε χεχε 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σηκωσε και τα υπολοιπα, χωρις να παιζεις. Θα ξαναβαλεις αργοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα