cm11783 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα θα μπορούσατε να μου προτείνετε ip camera για παρακολούθηση στο γκαράζ μου; Με την εξής διαφορά: θέλω όταν βλέπει κίνηση να στέλνει alert στην εφαρμογή κινητού που θα υποστηρίζει η κάμερα χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει υπολογιστής στο χώρο που βρίσκεται η κάμερα. Δηλαδή κάμερα->ρούτερ->κινητό
corsair04 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα θα μπορούσατε να μου προτείνετε ip camera για παρακολούθηση στο γκαράζ μου; Με την εξής διαφορά: θέλω όταν βλέπει κίνηση να στέλνει alert στην εφαρμογή κινητού που θα υποστηρίζει η κάμερα χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει υπολογιστής στο χώρο που βρίσκεται η κάμερα. Δηλαδή κάμερα->ρούτερ->κινητό cloud camera αυτήν καλή εφαρμογή δυνατότητα περιστροφής μικρόφωνο και ηχείο και φυσικά αισθητήρας κίνησης και δυνατότητα εγγραφής video τοπικά ή και στο κινητό σου τώρα εάν θες εξωτερικού χώρου αυτήν είναι καλή και απλή
cm11783 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 cloud camera αυτήν καλή εφαρμογή δυνατότητα περιστροφής μικρόφωνο και ηχείο και φυσικά αισθητήρας κίνησης και δυνατότητα εγγραφής video τοπικά ή και στο κινητό σου τώρα εάν θες εξωτερικού χώρου αυτήν είναι καλή και απλή Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υποστηρίζει αυτό που ζητάω;; motion alert έχουν και οι escam που έχω, αλλά για alert με push μήνυμα από την εφαρμογή στο κινητό θα πρέπει να τρέχει και το pc παράλληλα.
corsair04 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υποστηρίζει αυτό που ζητάω;; motion alert έχουν και οι escam που έχω, αλλά για alert με push μήνυμα από την εφαρμογή στο κινητό θα πρέπει να τρέχει και το pc παράλληλα. επειδή εγώ την χρησιμοποιώ σε άλλη χρήση δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά μπορείς να ρωτήσεις των πωλητή στο λινκ που σου έδωσα δεν θα σου απαντήσει ψέματα . επίσης η δικιά σου μπορεί να μην υποστηρίζει sd
achilles_g_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 H foscam που έχω στέλνει κατευθειαν email με φωτογραφίες όταν πιάσει κίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα