pikoka Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Επειδή με έχουν πεθάνει στα spam mail ψάνω για το καλύτερο πρόγραμμα, κατά την γνώμη σας φυσικά και που έχετε προσωπικά δοκιμάσει . Η λειτουργία που θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα θα ήταν όταν αναγνωρίζει κάποιο mail σαν spam να μην το λαμβάνει απο τον server του isp αλλά να το διαγράφει . Χρησιμοποίησα μέχρι τώρα κανόνες στο outlook express καθώς και αποκλεισμό όχι μόνο αποστολέων αλλά και site ολόκληρων . Επίσης έχω εγκαταστήσει και το i hate spam αλλά δεν μένω ευχαριστημένος . Ευχαριστώ .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ είναι το Mailwasher και είναι δωρεάν. Καλύτερο φυσικά είναι το Mailwasher Pro αλλά θέλει registration.
FELIX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 κατι τετοιο εψαχνα και εγω,μεχρι που απογοητευτηκα και αντι για pop3 εκανα τον λογαριασμο imap και δεν τα κατεβαζω απο τον server,τα σβηνω εκει
GIA_Blackmore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 ego xrisimopoio to Postal(spam) Inspector gia to Outlook express . Leitourgei os plugin tou OE . De mporo na po pos exo parapono. ... An de apatomai prepei na iparxei kai i antistoixi ekdosi gia to Microsoft Outlook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.