Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες παρακαλώ την γνώμη σάς, εχω κάνει συμβόλαιο μόνο Internet στην forthnet στην Ξάνθη. Μετακόμισα προσφατα εκει λόγο δουλειάς δεν θυμάμαι ακριβώς έκανα την ενεργοποίηση αλλά τωρα μου ήρθε ο δεύτερος λογαριασμός. Τώρα κατα την διάρκεια του πρώτου μήνα ειχα πρόβλημα στην γραμμή και ενω απο το κατάστημα της forthnet μου λέγανε οτι στην περιοχή μου το ελάχιστο που μπορώ να πάρω σε dowload 24Mbps είναι 11 με 12Mbps. και ύστερα απο 3 φορές που δήλωσα βλάβη δικτύου και ηρθαν 3 φορές η τεχνικοι σπίτι μου, μου δίνουν μόνο 5Mbis. Μου λένε οτι ειναι η υποδομή του σπιτιού που φταίει και δεν γίνεται να παρω περισσότερο και οτι αν θελω μεγαλύτερη σύνδεση θα πρέπει να προβώ σε αναβάθμιση vdsl. Εδω κατι μου βρομαγε και πηγα σε κατάστημα στης cosmote να ζητήσω μέτρηση για να κανω Φοριτοτιτα γραμμής και μου είπαν οτι μετα απο μετριση, μπορουν να μου δώσουν 24ρη με καθαρο dowload 16Mbps. Δικαιούμαι να κανω καταγγελία συμβολαίου και Φοριτοτιτα σε άλλη εταιρεία και αν ναι πως? υπάρχει καμια φόρμα, θα επιβαρινθω με έξοδα

Δημοσ.

Οχι δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία, γιατί έχεις υπογράψει ΕΩΣ 24, (το μεγάλο έγκλημα τον παροχων στην ελλαδα)

Παντού έτσι δουλεύει η τεχνολογία της adsl.

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς να ξεκινήσεις με μια καταγγελία στην ΓΓΚ (http://www.efpolis.gr/)  επισυνάπτοντας την απάντηση του OTE και την μέτρηση της Forthnet.

Ζητώντας και αποζημίωση αν θελεις αλλά και απεμπλοκή χωρίς κανένα κόστος.

Μετά από αυτό λοιπόν,η θα σου φτιάξουν την γραμμή,η θα απεμπλακης από το συμβόλαιο.

Η ΓΓΚ εχει και τηλέφωνο που μπορείς να τους ρωτήσεις και αυτοί ως ειδικοί θα σου πουν την διαδικασία ακριβώς.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Tην καλωδιοση του σπιτιου την εχεις ελεγξει ? καταγγελεια οχι δεν μπορεις να κανεις , ο οτε λεει το μεγιστο θεωριτικο νουμερα που ισχυουν μονο σε ουτωπικους κοσμους , δωσε μας στατιστικα της γραμμης για αρχη

moviemakergr απο την στιγμη που το συμβολαιο γραφει ΕΩΣ 24 δεν μπορει να σπασει συμβολαιο

αλλα οπως ειπα επανω για αρχη ας μας δωσει στατιστικα απο το ρουτερ , και να μας πει αν εγινε μετρηση και στην εισοδο της οικοδομης αλλα και τουλαχιστον στην κεντρικη μπριζα του σπιτιου

Δημοσ.

Aν η μια εταιρια λέει άλλα νούμερα και η άλλη αλλά νούμερα,μια χαρά μπορεί.

Καπου επισης διάβασα αλλα δεν το εχω πρόχειρο οτι ουσιαστικά στην σταθερή δεν υπάρχει δέσμευση.

Αλλά σε καθε περίπτωση και για να μην διαφωνούμε εμείς μεταξύ μας,κάνει ενα τηλέφωνο στην ΓΓΚ και μαθαίνει ακριβώς τι και πως.

Επισης στην χειρότερη μπορει να τους πει δώστε μου 4 καθαρά αφου μπορείτε και μειώστε μου το τιμολογιο στην τιμη των 4ων ετσι θα τους ξεβρακώσει κιόλας οτι ουσιαστικά μπορούν γιατι ούτε στις 4αρες δίνουν 4 καθαρά.

• Moderators
Δημοσ.

Aν η μια εταιρια λέει άλλα νούμερα και η άλλη αλλά νούμερα,μια χαρά μπορεί.

Καπου επισης διάβασα αλλα δεν το εχω πρόχειρο οτι ουσιαστικά στην σταθερή δεν υπάρχει δέσμευση.

Αλλά σε καθε περίπτωση και για να μην διαφωνούμε εμείς μεταξύ μας,κάνει ενα τηλέφωνο στην ΓΓΚ και μαθαίνει ακριβώς τι και πως.

Επισης στην χειρότερη μπορει να τους πει δώστε μου 4 καθαρά αφου μπορείτε και μειώστε μου το τιμολογιο στην τιμη των 4ων ετσι θα τους ξεβρακώσει κιόλας οτι ουσιαστικά μπορούν γιατι ούτε στις 4αρες δίνουν 4 καθαρά.

Όλες εταιρίες δίνουν νούμερα βάση απόστασης και πάντα σου λένε το μέγιστο θεωρητικό

Όπως είπα χωρίς στατιστικά γραμμής, και να μας πει αν μέτρησαν και στην είσοδο της οικοδομής αλλά και μέσα στο σπίτι άκρη δεν βγαίνει

Υπαρχει δέσμευση κανονικά αυτά τα περί μη δέσμευσης τα λένε πωλητές της wind συνήθως μπας και ψαρώσει κανένας

Υπογράψεις συμβόλαιο για x μήνες και για αυτούς του μήνες είσαι δεσμευμένος άμα ήταν έτσι ούτε τέλος διακοπης θα είχε ούτε τίποτα κάθε μέρα θα αλλάζαμε παροχο

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και παλη, δυστυχώς δεν ξερω πολλά απο υπολογιστές αλλα επισημάνω οτι ηρθανε οι τεχνικοί της forthnet και μέσα στο σπίτι μου, μετρισανε την πριζα του τοίχου και κατόπιν πήγαν και κατω στην ισοδο της οικοδομής και μετρισανε και εκει. Αυτο εγεινε 2 φορές μετα απο δικη μου εντολή βλάβης και η τρίτη φορα ηρθαν δυο τεχνική ενας του ΟΤΕ και ένας της forthnet σε κοινό ραντεβού να δουν και η δυο κάτω στην οικοδομη ενημερονοντας με με sms και το αποτέλεσμα είναι οπος σας είπα παραπάνω μετα απο αυτο πηγα σε κατάστημα της cosmote και ζήτησα μετριση και ο υπάλληλος του καταστήματος με διαβεβαίωσε ότι μπορω να κανω Φοριτοτιτα και μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο αφοσων εναι η κατάσταση ειναι σε βάρος τους αρκεί να τους τηλεφωνήσω και να του το πω και οτι η κλήση θα καταγραφή. Την μετριση σε πρώτη φάση την έκανα εγω online speedtest και έπειτα το παραδέχτηκαν και ο τεχνικός στα κεντρικά της forthnet μετα απο τηλεφωνική μου κλήση Σας ευχαριστώ για της συμβουλές σας μόλις τελιοση το θέμα θα σας αναφέρω τα υπόλοιπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...